» "Pojkvänsfritt" i helgen :P

I helgen har Ali varit i Warzava med jobbet som han och några till vann. Så jag har varit hemma och njutit av egentid ;) I fredags skulle jag tränat Thaiboxning, men jag kom inte ifrån jobbet itid så jag tog mig till Sats Medis istället och gjorde ett grymt ben/rump pass. Som tur var, hade jag med mig mina nya mys brallor från MMSports så jag slapp träna i thaishorts ;) så det blev mysbrallor och strumpläste, men det var riktigt bekvämt! 
 
I lördags efter jag hade jobbat och tränat var jag bjuden över på middag hos Eva när jag skulle hämta Bella hos henne. Jag blev bjuden på torskgratäng med kräftsjärtar och vin. Alltid lika trevligt! Jag och bella gick hem ganska tidigt och somnade ganska snabbt. Bella brukar alltid lika vid fötterna i sängen, men i natt låg hon med huvudet nära mig, som att vi låg sked och jag höll om henne, jätte mysigt! :)
 
Idag har jag tagit en välförtjänad vilodag från träningen och bara kopplat av. Jag har visserligen tagit en lång skogspromenad med bella, städat och tvättat, men därefter har jag bloggat och myst i soffan och ätit GODIS! :) mohahah...  men det var jag värd. Det är minst lika viktigt med vilodag när man tränar hårt, vilket jag kan slarva med. 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo