» Weeii jag fick en cykel utav pappa

I söndags åkte pappa och Carina hem efter en fantastiskt underbar helg! Vi avslutade helgen med promenad i stan i sommarvärmen, glass vid kajen och bästa av allt enligt mig, var när vi gick till cykeloteket och jag fick en jätte fin cykel utav pappa. Den som vi spanade in i fredags :D Claes kom även dit med sin cykel och godkände den;) Däreifrån skildes vi åt, jag och Claes cyklade vidare, medan pappa och Carina tog sig till tåget.

Jag och Claes cyklade till Kungsholmen, köpte med oss lunch och lade oss på Rålis och myste. Underbart väder!! Att kunna ta sig överallt med cykel är ju helt fantastiskt! Vi cyklade sedan hem till mig så jag fick hämta ett ombyte och sen cyklade vi hem till Claes. Hemma hos honom blev det mat och film.
.
Idag cyklade jag till mötet som vi hade på kontoret inne i stan (säljarutblidning,jätte intressant och lärorikt) Första gången jag cyklade in till jobbet och sen hem, så härligt! Lite gratis träning får jag också på vägen hem, jag har Götabacken och sedan bron mellan skanstull och Gullmars :) tur att det är på vägen hem och inte till stan iaf.
Pappa & Carina
Jag och min nya Cykel :D
Lunch på Rålis med Claes
¨
Gärdet


Martina
22 Maj, 2012 - 22:40

Hej finaste Jenny,



Super snygg cykel, passar dig perfekt.

Jätte härliga bilder.



Ses på onsdag(hoppas jag)

kram martina

Therese
22 Maj, 2012 - 22:40

Snygg skjorta pappa:)

Jennylicious
22 Maj, 2012 - 22:40

Martina, tack! Yes vi syns på onsdag och då jävlar ska vi ge Marco allt vi äger!! :)



Therese: jätte fin skjorta pappa fick utav dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo