» Bästa dagen!

Idag pratade jag med killen som jag ska hyra lägenheten utav. Det har varit lite oklart på grund av att vi var lite oeniga om hyran. Han ville ha 5000 kr och jag ville inte ge mer än 4000 kr, så nu kom vi överens om 4500 kr =) vilket känns mycket rimligare och bättre. 500 kr gör faktiskt skillnad. Så på onsdag kväll ska vi skriva på pappren.

Idag på Muay thai träningen när vi körde sparring avbröt Louis (tränaren/ägaren av stället) mig och sa att han ville prata med mig efter träningen. Vad har jag gjort nu, var min första tanke=)
Han sa att det syntes att jag hade talang, glöd i ögonen, orädd och att jag hittade luckor. Därför ville han bjuda in mig på tisdagsträningarna då vi kommer vara en liten grupp på kanske 5 pers som han fokuserar lite extra på som tränas för att tävla. Jag blev riktigt glad för att få så bra feedback eftersom jag vill satsa på Muay thai och bli riktigt duktig och vinna matcher:)


Anonym
22 November, 2011 - 23:16

grattis gumman, du är grym!!!

JENNYLICIOUS
22 November, 2011 - 23:16 / BLOGG: http://jennysoderstrom.blogg.se/

Jag vet inte vem det är jag tackar?:) glöm inte skriva namn

Clara
22 November, 2011 - 23:16

Grymming där! :)

Anonym
24 November, 2011 - 23:16

det va lotta som glömde skriva de ja....

Kottiz
24 November, 2011 - 23:16 / BLOGG: http://kottiz.blogg.se/

Nä Jenny ja behöver päls rent allmänt över hela kroppen, nu ska inte du va sån motståndare mot päls. Vi vet att du inte varit det innan du träffa din veganska lover ;) Ja nästa år så jävlar ska du få se på fan Jennybenny. Kari Söderström var min mormor.



Fan va duktig du är Jenny, är stolt över dig. Ja kommer gärna å kollar när du kör match sen. Men akta din näsa ;)

Jennylicious
24 November, 2011 - 23:16

Haha:)

Jasså det händer grejjer nästa år alltså;) spännande!

I morgon flyttar jag till en egen lägenhet, så det är bara att komma i hälsa på. Än blir det ingen match, jag ska vara säker på att jag vinner och då kommer jag vara grym på att blocka;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo