» Polisrekryteringen

Ingen bra dag idag :(
Vaknade och kände mig sjuk, så jag hoppade min träning =( Jag har knappt varit utanför dörren, bara varit o handlat och lagat lite mat. Känner mig tung i kroppen och fruktansvärd huvudverk!
.
Jag gick in på min sida på Polisrekryteringen och kollade "statusen". Jag hade fått ett meddelande att jag inte var behörig på grund av att jag inte har lämnat in högskoleprovet. Men det gjorde jag förra hösten och eftersom jag gick vidare och fick göra fystestet, så tänkte inte jag mer på det.
.
Jag ringde rekryteringen och frågade dom om jag kunde skicka det i efterhand. Hon sa att tyvärr så skulle det vara inlämnat senast den 15 juni och hon kunde inte göra något undantag. Hon var jätte snäll och sa flera ggr att hon var hemskt ledsen och hon ville göra mig på gott humör genom att fortsätta prata, men jag ville bara slänga på luren! Jag blev jätte ledsen och sur på mig själv. FAN jävla *pip* Högskoleprov, hatar det!! Jag gjorde det endast för polishögskolan och jag hatade att göra det!! Nu när jag gjort det förbannade högskoleprovet, så skickar jag inte in det och blir då Ej behörig!!!
.
Nu får jag söka igen den 15 Augusti och jag ska träna så hårt med både fysen och löpningen, så jag kommer inte vara bland dom bästa, utan BÄST!! Nu jävlar ;)


natalia
22 Juli, 2011 - 23:34

men åh så tråkigt gumman, knäppt att man ska behöva skicka det igen?! kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo