» Galen kille

Idag gick jag till jobbet hemifrån, helt underbart att man kan GÅ hemifrån in till city. Då har man det bra ;) Jag är nöjd att jag hittade direkt helt själv, men det var inte svårt!
På jobbet idag var det en galen kille som var inne hos mig i en timme (sista timmen) och ville bjuda ut mig. Det var ingen annan i butiken, så han babblade på om allt möjligt! han reste mycket och ville att jag skulle hänga med han till Spanien där han hade båt etc. Han frågade även om jag tränade och vi kom in på träning. Han ville utmana mig i löpning. Om han vann så skulle vi gå ut och äta, men om jag vann skulle jag få en resa utav han och jag skulle få välja om han skulle få hänga med eller inte. Men jag sa åter igen.. nej nej nej... jag är upptagen. slutligen köpte han tre linne skjortor och två tröjor och han sa att han skulle komma tillbaka eller googla fram mig på något vänster, (vet bara att jag heter Jenny och jobbar på OJ)
Efter jobbet gick jag, Martin och Stefan till något ställe nära jobbet och tog en matbit. Det är inget ställe jag går tillbaka till, kass service och mat.

juste det... glömde skriva att jag såg prinsessan Madelene och hennes nya kille inne på Nk sporten och shoppade nya träningsskor ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo