» En runda på Östermalm med Elin

Idag tog Elin med mig på en second hand runda på Östermalm, jag hade velat göra ett fynd på en Mulberry väska bayswater, men det kan jag nog glömma. I en av butikerna hade dom väntelista ifall det skulle komma in en, vilket det gör väldigt sällan. Elin bjöd mig på lunch som grattis på Café Baresso på Östermalm, det var jätte gott och mysigt. Det har verkligen varit starka vårkänslor idag, på fikets ute plats var det fullsatt med folk som satt med sina vårjackor och solglasögon och njöt i solen med sin kopp.

Det blev en väska som hängde med mig hem idag iaf, dock ingen från sceond hand. Tack mamma så jätte mycket, det blev en snygg DKNY väska för födelsedagspengarna. Den är inte bara snygg, den är praktisk också;) många fack och behändig storlek! Love it.
Jag tog ett träningspass på hötorget (Satsflow) innan jag åkte hem till mina älsklingar. När jag kom hem tog vi alla tre en härligt promenad på 1 1/2 timme.
Vad tycker ni? har jag gjort ett fint köp?


Anonym
31 Mars, 2010 - 22:39 / BLOGG: http://gafardigaclara.blogspot.com

du har gjort ett väldigt fint köp! :) Snäll den däringa Carola! :) Men som alltid gör du superbra fynd babe! :) Inget som har dykt upp =)?

JENNYLICIOUS
31 Mars, 2010 - 22:39

hehe.. nej inte ännu :)

Anonym
31 Mars, 2010 - 22:39

skitsnygg kram mamma

Natalia
01 Mars, 2010 - 22:39

Ja, den är jätte fin! Passar till allt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo