» hoppas att hon inte jävlas med mina pengar!

Igår var både jag och Henrik lediga så vi hade en riktigt mysig kväll. På dagen körde jag först ett träningspass innan jag åkte till sumpan för att kolla hur mycket det är som ska packas ner... ja för ni som inte vet så jag jag flytta in hos Henrik på RIKTIGT :) gått lite fort kanske, men det känns så rätt!  När jag kom till Sundbyberg pratade jag även med Anna, frågade om dom vill köpa min soffa som dom har fått låna, men det vill dom inte...Attans. När jag flyttade in hos dom så fick jag lägga en disposition på 4000 kr, vilket är väldigt vanligt, i fall jag skulle vara oansvarig men hyra etc. Jag påminde henne om dispositionen och då sa hon att hon bara skulle kolla golven. GOLVEN??! ja ifall det blev några repor vid inflyttningen svarade hon då. Jag blev väldigt förvånad över vad hon sa och jag sa -vi var ju väldigt försiktiga så det ska nog inte vara några problem. Hon hjälpte nämligen mig med att flytta in mina saken. Om hon hittar någon repa är det heller inte säkert mitt fel för det har varit tre andra flytt under tiden som jag har bott där.. Aja jag hoppas verkligen inte att hon kommer att djävlas med mig om mina pengar!
.
På kvällen lagade vi lite mat, det blev en god köttbit som Henrik hade ansvaret för och jag gjorde mos som skulle bli som på plankstek. Jag har faktiskt gjort det en gång tidigare, men jag misslyckades totalt :) men Henriks köttbit var riktigt god i alla fall. Vi fortsatte kvällen med godis och spel.


Carina
09 Februari, 2010 - 14:29

Jasså, du är sambo på riktigt nu! Vad roligt. Mindre kul om det strular för dej med pengarna. Det är ju det minsta man vill ha. Låter som hon tänkt syna ordentligt.Tråkigt!!!!Tur att du har ordentligt med "skinn på näsan"! Eller....Kram på er!

annelie
09 Februari, 2010 - 14:29 / BLOGG: http://ithinkifoundit.blogg.se/

jaa, dedär med depositioner är verkligen PISS! jag bodde i andra hand i sthlm tidigare, och killen som vi hyrde av var i thailand för tillfället.. Vi var en dag sen med hyran och hand hade ringt och smsat till en av våra mobiler (jag bodde med min tjejkompis då) och när han kom hem och vi skulle avsluta kontrakten och få ttllbaka dep. så sa han att VI skulle betala telefonräkningen med Våran deposition :s Fy va arg jag var.. han hade liksom ringt oss max 2 ggr och det var verkligen inga långa samtal.. och vi skulle sitta och betala Hans privata samtal :s Galet..



Men hoppas att det går bra..Ta med dig henrik när du pratar med henne och var Inte för snäll! kram:)

JENNYLICIOUS
09 Februari, 2010 - 14:29

Ne det finns inte en chans att hon ska få ta mina pengar! dom SKA jag ha. så är det bara. jag har varit så snäll mot dom genom att lånat ut soffa, micro, dammsugare m.m


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo