» Borta bra, men hemma bäst.

Nu är jag på väg hem till Stockholm igen, ja det känns faktiskt att Stockholm är mitt hem nu efter ett halv år. Borta bra, men hemma bäst. Känns skönt att åka tillbaka till Stockholm, fast det har varit underbart att träffa mina nära och kära! Speciellt Belladonna och Lotta.
Jag kom till Tidaholm i onsdags kväll, Jag och Bella gick och hälsade på Marie i sin nya lägenhet som hon hade fått i ordning jätte fint. Torsdags gick jag och Bellan ut i skogen på förmiddagen och lekte, det har jag verkligen saknat! Sköna skogspromenader med Belladonna. Sedan lunchade jag hemma hos pappa och Carina, så jag träffade dom en kort stund. Torsdag eftermiddag åkte jag och Bella till Skövde för att träffa Lotta, hon och Jonas hade ändrat inredningen och fått det jätte fint. På kvällen åt vid god middag med vin och sedan blev det utgång. Jonas var kvar hemma och myste med Bella. Vi hade jätte skoj ute, roligt att träffa lite gammalt folk:) 
Fredagen började vi dagen med att mysa med "sex and the city" filmen. Senare åkte jag och Bella tillbaka till Tidaholm för mamma fyllde 50 år, så vi hade ett litet familjekalas. Det var mycket trevligt. Therese och Kalle hade en läskig "lek" som vi gjorde. Man var fem personer var av en satt på en stol. Alla skulle vara allvarliga och skulle lyfta personen som satt på stolen, men man fick bara använda pekfingren. En i varje knäveck och armhåla. När man bara testade så gick det verkligen inte, men när man gjorde ett visst mönster innan man lyfte så gick det JÄTTE lätt, kändes som att personen på stolen bara flög upp. Det kallas energi;) Helt otroligt, fattar fortfarande inte hur det kan bli sådan stor skillnad.
Igår lånade jag Lottas bil till Tidaholm för jag skulle ändå tillbaka till Skövde när jag skulle åka hem. Tur att jag var ute i god tid när jag skulle åka till tåget. Jag är aldrig i tid, även fast jag tycker att jag är ute i god tid så får jag alltid stressa. När jag var på väg till Skövde, vilket jag trodde jag var slog det mig att kör tydligen mot Falköping... hahhah.... så typiskt mig, sitter och drömmer i min egna lilla väg o bara kör. Tur var att jag inte hade kommit långt, jag fick vända och köra tillbaka :) När jag sedan är i Skövde skulle jag lämna bilen i stan för att Lotta jobbade. Jag parkerade på två olika parkeringar innan jag hamnade på rätt. för dom två andra var det bara max 2 timmats parkering och den skulle stå kvar till Lotta slutade jobbet. Trots allt krångel så hann jag, konstigt nog så hinner jag alltid, men jag får ALLTID stressa....  
 
Belladonna
Mamma & Jag
Therese, mamma och jag
Charlotta
Jag & Lotta


Anonym
05 September, 2009 - 12:18

Tack för en jätterolig och trevlig kväll kram mamma

Lillasyster & Kalle
05 September, 2009 - 12:18

HAHAHAHAHAHAHAHAHA:) Fy fan va dum du är!!!:D De är bara du som kan göra något sånt;)

Clara
06 September, 2009 - 12:18

Guuuud så vacker hon är din bellis :)

kotten
07 September, 2009 - 12:18 / BLOGG: http://kottiz.blogg.se/

Sköj att du var i Tidaholm. Ring nästa gång kanske? Eller..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo