» förbannade buss

Nu är jag helt proppmätt efter allt godis och morots- och grurks stavar med dipp. Såg precis klart på filmen som gick på tv6 "Forgotten", jätte bra film enligt mig!! handlar om en kvinna (julian moore) som söker efter sin bortförda son. Hon går hos en psykolog därför alla tror att hon lider av vanfröreställningar, men hon ger inte upp. Hon träffar en man som också har ett försvunnit barn, tillsammans är dom på jakt efter sanningen.

Igår åkte jag till Linn och det var den länsta resan. Linn bor på Lilla essingen och det tog mig ungefär 20 minuter att hitta den förbannade bussen, däför när jag frågade var det antngen ingen som viste eller sa olika varje gång. Tillslut hittade jag och precis då åker självklart bussen!! jag springer och vinkar att den ska stanna och buss chauffören bara lyfter på axlarna! som tur var fick jag bara vänta 10 min på nästa buss, men självklart så åker jag för långt ockå! tur var att det inte var så långt att gå från nästa hållplats, men vilken resa! haha...

Först var jag, Linn, Michelle och Sara hos Linn, sedan åkte vi in till stan och var på East. Hade en väldigt rolig kväll med tjejerna. Dock varit väldigt trött idag på jobbet, men det gick bra ändå.

Linn & Jag

Linn & Michelle

Linn, Jag & Michelle

Sara, Michelle & Jag

Michelle & Jag

Sara & Michelle

 

 



Linn
15 September, 2009 - 23:46

tjaa :) ja fan vad kul det var :D det måste vi göra om. vet inte om jag svarade på ditt sms, hmm. jaja. kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo