» Dirty dirty

Igår efter jobbet åkte jag och Henrik hem till honom. Sjuklingen lade sig på soffan och vilade medan jag kilade ner till affären och köpte en massa godis och lite mat som jag lagade lasagne av. Sen väckte jag Henke när maten var klar och vi myste hela kvällen. 
Idag var jag på den andra intervjun med Marianne från Mango och även denna gången gick jätte bra!! Hon sa att hon skulle ringa mig i mitten av nästa vecka och berätta om jag har fått jobbet. Men hon berättade om löneavtalet, sa att jag skulle få 40 tim/v och efter den 15.e kommer jag inte att hinna med att jobba för Friday´s. Hon sa även att Mango har öppet Julafton så jag får räkna med att jag inte kan åka hem till Tidaholm :( känns lite nervöst att byta arbetsmiljö. Trivs väldigt bra på Friday´s med arbetskompisarna, servera lite salongsberusade gäster och dricksen ;) Men hon berättade att visar jag framfötterna och har potential så kommer jag att klättra uppåt i branschen som jag vill. 
Jag precis tränar Steamy Window på Sats, vilket är att man dansar dirty med en käpp :) det var riktigt kul! dom första movesen kände jag mig lite fånig, men sen släppte jag loss och slängde med håret och höfterna ;)
Nu ska jag åka till Elin och gå ut och rasta lilla söta Lia.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo