» Herregud, vart är jag??!

Jag började dagen med att jag åkte till Karolinska för jag hade tid hos öronläkaren klockan nio. Andra gången dom tjatar om att jag måste vara skriven här för att få undersökning, tydligen kostar det 3000 kr för mitt landsting varje undersökning. Min läkare sa även ifall det blir operation så måste du skriva dig här... operation? tydligen tyckte förra läkaren att det kanske skulle behövas men det tyckte inte denna läkaren. 
När jag kom hem lagade jag mig lite lunch, senare gick jag ner till Sats och tränade core. Efter passet ställde jag mig på löpbandet och sprang 15 min sen slog tanken, varför springer jag på ett löpband när det är jätte fint väder och mycket roligare att springa ute. Jag gick hem lämnade sakerna och sprang åt vänster :) Jag sprang intervallöpning, jag fick några leenden och andra som säkert tyckte jag var galen. Det var helt underbart, men sedan var jag ute på stora vägen och på andra sidan låg solvalla bromma.... herregud vart är jag??! Jag svängde av och fortsatte springa, jag hade nu hamnat Bromma centrum och jag som inte är från Stockholm hade inte en aning om hur långt ifrån Sundbyberg jag var. Tillslut hamnade jag i ett industriområde, då var jag tvungen att stanna upp och tänka till, shit vart ska jag? Jag fortsatte i rask takt och tillslut var jag i Sundbyberg och hemma :) 
Jag kollade upp på eniro ungefär vart jag hade varit och det blev ungefär 1 mil. Nu vet jag det till nästa gång :) 
I kväll har jag fått med mig Elin och Paolo till Sthlm fashion market, det är någon galapremiär idag med modevisningar, fotoutställningar, konstinstallationer, klubbkollektiv och utförsäljning av kläder allt från Versace, Valentino till Fillipa K, Judit second hand. Det kommer säkerligen bli jätte skoj om vi kommer in, för det är bara bjudna gäster och sedan först till kval av platserna. 


Anonym
09 Oktober, 2009 - 15:41

Hallå Jenny!Kanske ska hålla dig till löpbandet!(fniss)/Kram Carina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo