» Målat Henriks vardagsrum

Igår kväll hade jag och Henrik en skön kväll, han lagade en god fisk- och skaldjurs pasta. sen gottade vi oss med naturgodis framför tven. Avslutningsvis fick jag en skön ryggmassage :)
I middags åkte jag och Henrik till Bauhause och köpte färg o tillbehör som jag skulle använda mig av för att måla om hans vardagsrum. Han var nära på att ångra beslutet om att måla om för att han var rädd att hans möbler skulle se fula ut, men jag sa- Det kan ju inte bli värre. :) heheh...
När vi kom hem så flyttade vi på möblerna bla en stor tv-möbel som han har och då råkade det bli en jätte repa efter. Jag såg att Henrik blev både väldigt arg och ledsen, så när Henrik sedan åkte för att jobba ringde jag min kära far som är bäst :) jag är väldigt praktiskt och händig och det har jag fått från min far, han kan allt när det gäller det praktiska. Jag fick några bra tips om hur vi skulle göra för att få bort repan, så jag meddelade Henrik om det, vilket var en lättnad för honom. Nu har jag målat ett lager med en färg som heter Champinjon och det ser jätte bra ut, kommer bli perfekt efter andra lagret :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo