» Mango

Jag gillar mitt nya jobb mer efter varje dag som jag jobbar. Idag kom det in en tjej och en kille... hehe... killen var SUPER bög och om han hade varit transa hade han köpt alla klänningarna sa han. åå han var sååå rolig, vi kollade och disskuterade klänningarna och även min arbetskollega Rabi... hahah... han tyckte att han var snygg och jag skulle hälsa -Hello till honom(handen i vädret).
Senare kom det in en kille i butiken och berömde våran snygga butik och jag pratade med honom ett tag och kom sedan fram till det var han och hans bror som startade design märket dbrand. Jag fick ett personligt VIP kort utav honom så nu har jag 25% rabatt på allt i hans butik dbrands :)
Tiden gick väldigt fort idag och i slutet fick jag en väldigt bra kund. Hon var inne med hennes man, barn och syster och provade en kavaj, men den var hon inte nöjd med. När hon sedan skulle gå hade jag letat upp en snygg kavaj som jag visste att hon skulle gilla. Hon älskade den och ville att jag skulle leta upp mer och mer. Jag hittade massor som jag tyckte passade henne. She loved me! hon sa -skulle jag öppna en butik skulle jag anställa dig direkt. Hon sa även att hon skulle komma in fler gånger och att jag skulle ta fram kläder åt henne.
Nu är min darling på ännu ett julbord, orättvist! jag har inte varit på ett ända julbord i år och så som jag längtar efter julmaten :) Snart kanske jag ska hämta honom i stan och denne gången ska jag i så fall inte köra fel :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo