» 090825

I söndags tog jag med mig min träningsväska för att jag skulle träna på regeringsgatan direkt efter jobbet, för i Sundbyberg var det bara öppet till 18.00, vilket jag inte skulle hinna till. Men istället för att träna stannade jag och Jossan kvar på Friday´s och tog några glas och en brownie :) Sedan åkte vi vidare till en cocktail bar på söder där Jake jobbar (Jake jobbade på Friday´s tidigare), där var även Fredrik och Tim. När Jake slutade jobbet gick vi alla till Kelly´s på söder, dit kom även alla från Friday´s som hade slutat kvällspasset. 

Dagen efter var jag lite sliten, men tog mig ändå till bodypump passet på Hötorget, vilket gym! jätte fint omklädningsrum med valnöts skåp etc. och inne i salen stod träningsinstruktören längst fram på en stor scen och instruerade. 

Var det någon som såg "Vita lögner" när det gick på tv? det var ju så bra. Damen som var gift med läkaren (kommer inte ihåg vad hon hette) hon satt även på tåget när jag var på väg till gymmet. 
På kvällen blev en mysig filmkväll med godis. 

Nu har jag nyligen kommit hem från core passet och ätit, snart dags för duschen och sen jobba ikväll.


Damen från "Vita lögner"


Lillasyster
25 Augusti, 2009 - 13:35

Ibland blir de inte alltid som planerat:) själv tvättade ja lite fönster igår, har aldrig gjort de förut:) men de värsta är att kalle inte heller har gjort de så länge han bott där!:) så du kan ju bara föreställa dig hur dom såg ut:) nu har ja blivit en trogen läsare här, har kommit på att de är en kul sysselsättning när ja väntar mellan kunderna på jobbet, läser på mobilen iofs o min uppåt knapp fungerar inte men de går bra ändå:)

Jennylicious
26 Augusti, 2009 - 13:35

ojjj!! har han aldrig tvättat fönstren! hahah... :) blev det bra? inga ränder ;)

Det låter bra att jag har dig som en trogen läsare.

Lillasyster
26 Augusti, 2009 - 13:35

Öppnade inte upp dom o tvättade mellan glasen så de är fortfarande lite smutsigt. Men stor skillnad!:)

jennylicious
27 Augusti, 2009 - 13:35

Fusk! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo