» Satscorepuls

Yes! då var man igång med träningen, men det var ingen mjukstart direkt. Efter passet Satscorepuls sa träningsinstruktören att vi hade kört det tuffaste passet på Sats. Jag kan säga att jag trodde att jag skulle avlida under passet. Jag är inte den som ger upp heller, men efter passet slut såg det nästan ut som jag hade duschat med kläderna på :) Men nu känns det underbart. 

Känns verkligen att hösten är här nu, både tråkigt och skönt. Tråkigt att det blir så mörkt och kallt, men då får man ha sköna hemmakvällar och komma igång med träningen.  


Anonym
20 Augusti, 2009 - 13:55

Att du inte ger upp i första taget är jag den första att skriva under på!Duktigt jobbat,allt eller inget(eller?)Gött och svettas lite.Ha de`jättebra/Carina

Jennylicious
20 Augusti, 2009 - 13:55

Så sant, allt eller inget! så nu j*vlar ska jag dra igång med stenhård träning. har du kommit igång med träningen efter sommaren? du kanske inte hade något sommaruppehåll ens?

Anonym
21 Augusti, 2009 - 13:55

Klart man måste ha uppehåll över sommaren.Ingen ide att träna när man "slarvar" med det mesta.Glass,öl,vin,potatissallad,Friday`s goda drinkar..you name it...Men nu är man tillbaka på banan igen.Slalombacken here i come../Carina

Lillasyster
23 Augusti, 2009 - 13:55

Kan va kämpigt o komma igång men jävlar va gött de känns efteråt! Själv ska ja börja med boxning, spinning o förhoppningsvis yoga:) sen springer ja på morgonen med både min going teddy o din sötnos bella:) vi saknar dig!

Jennylicious
24 Augusti, 2009 - 13:55

åhh.... jag saknar att springa i skogen med bellis, hon älskar att springa :) vi brukade tävla, men oftast vann hon :) bra att du också har kommit igång! när man väl kommit igång är det kul. saknar er också! kommer snart hem.

Lillasyster
24 Augusti, 2009 - 13:55

Ja hon verkar gilla de. Ena gången sprang hon långt före såg henne inte ens, sen vände hon o typ hämtade mig o teddy. De spåret delar sig flera gånger men hon sprang rätt. O när hon såg bilen sprang hon raka vägen dit o satte sig o vänta, "ja vann!" typ:) teddy är inte riktigt lika duktig o ha lös:) han springer hellre på något eget äventyr:)

Jennylicious
25 Augusti, 2009 - 13:55

Hahhah... det är min tjej det! tävlingsinriktad som mamma:P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo