» Dermalogica & Jane iredale

Nu jäklar ska jag få iordning på min problem hud! Jag har köpt tabletter på hälsokost som ska vara bra mot hud och hudprodukter från Dermalogica. Jag har tidigare använt mig av Lumenes mineralfoundation, men vill även byta den. Foundation och marscara tycker jag är svåraste sminket att köpa, speciellt foundation. Jag var på KICKS förra veckan och fick jätte bra hjälp där. Fick med mig prover på foundation från Clinique och Kanebo och även puder från Clinique. Det kändes okej men inte hundra och enligt Dermalogica är det viktigt att foundation inte inehåller Alkohol, Paraffin eller parfym. Hon visade även ett märke som dom sammarbetade med, Jane Iredale, som skulle passa min hudtyp perfekt. Jag var lite fundersam eftersom det var en pressad mineralfoundation, alltså en foundation i puderform. Det skulle smälta in i huden som en foundation och vara täckande. Hon testade den på mig och jag såg en tydlig skillnad, så jag köpte ett litet startkit. Nästa fredag ska jag även till Gildaskolan för att göra en AHA-behandling, måste verkligen få iordning på huden. Men det är inte billigt! men värt det!
Dermalogica; Oil control lotion och Clearing skin wash från serien mediBac clearing
Jane iredale: Borsten The Handi, två toner av PurePressed Base foundation, dagcreme med färgton och en Longest Lash Mascara.


Amy
29 Februari, 2012 - 22:57 / BLOGG: http://insideamy.blogg.se/

Ett bra tips är Jan marini, min hud har blivit så mycket bättre. Nu får jag bara lite acne då och då, men annars heeelt borta. Samma där då de är svin dyra men de funkar as bra. Äter även extra B vitamin och zink tabletter för snabbar läkning. Hoppas du hittar något som fungerar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo