» 30-års fest i Nacka

jag har jobbat varje dag denna veckan... och det känns vill jag lova. Igår efter jobbet kl.20 åkte jag direkt till Nacka på 30-års fest. Henriks kusin Sofia som fyllde år, hade hyrt en liten lokal där det bjöds på mat, dryck och dans. Det var väldigt trevlig. Jag, Henrik och Sofias man gick även hem till dom och hälsade på deras hundar. Dom har en Amerikans bulldog som var JÄTTE blyg/rädd och en boxer som var helt underbar!! Sen var jag  tvungen att åka hem lite tidigare än Henrik, för jag skulle jobba idag.

» Exploderade

Nu har jag jobbat två dagar i butiken och det har gått jätte bra. Känns väldigt roligt att kunna hjälpa kunder med att hitta ex. en snygg outfit till julbordet som jag gjorde idag :)
I förmiddags när jag gjorde i ordning håret så började det blixtra blått från min plattång, jag blev rädd varje gång och kunde inte fortsätta. Jag testade med att sätta lite silvertejp runt sladden där det var av, när jag satte på den igen så EXPLODERADE den! jag blev livrädd och slängde den två meter ifrån mig. Så idag efter jobbet var jag tvungen att köpa en ny, en GA.MA. som jag hade innan, den bästa. Men det var det sista jag ville lägga pengar på nu vid jul!
Nu har jag och Henrik tagit en skön "nattpromenad" och nu ska vi strax se på "paranormal activity" som tydligen ska vara riktigt scary...

» Invigning för Mango

Nu har vi jobbat i två dagar med butiken i Mango eller boutique rättare sagt ;) Vi har tagit upp alla snygga varor och hängt eller vikt dom på sin plats, larmat och prismärk. Vi har även gått i genom vad varje ställning, yta, upphängning etc. heter i butiken ex. "face out" är när kläderna är frontade så att hela plagget syns utåt.
Idag var invigningen för Mango, undra hur det går för dom. Jag ska jobba ikväll till 21, men snart har vi öppet till 22, så då blir det många ob timmar :)

» Kräftskiva i Kalsborg

I lördags åkte jag och Henrik bil ner till min hemstad för att hälsa på min familj. Jag, Henrik, pappa och Carina var inbjudna till min syster och hennes sambo på kräftskiva i Karlsborg. Det var väldigt gott och jätte trevligt. Pappa och Carina åkte hem sent på kvällen, medan jag och Henrik övernattade där. Dagen efter åkte vi till Pappa och Carina i Tidaholm så pappa fick "visa upp" sina hantverk, han bygger nämligen amerikanska bilar, soffor m.m. Därefter åkte vi till min mamma och Fredrik och fikade. Hela roadtrippen var skoj, men det bästa av allt var att jag fick träffa min hund Belladonna som Therese tar han åt mig. Det var verkligen jätte jobbig att åka ifrån henne! Saknar dig redan!

» baby, I coming home!

I går kväll fick jag reda på från Marianne att vi skulle börja någon gång i dag mellan 11-12. Jag räknade givetvis med att jag skulle börja kl. 11, men efter att jag hade kommit ur duschen fick jag ett meddelande från Marianne att vi börjar 12. Senare när jag nästan var klar för att åka ringde hon och sa att varorna inte hade kommit så vi blev lediga idag och kör igång i morgon. Ursäkta mitt starka ordval, men jag verkligen HATAR ändrade planer! HATAR! jaha... vad ska jag göra nu då?? klockan var strax innan halv 11, så jag gick in och lade mig hos Henrik för att planera min dag och somnade.
När Henrik sedan åkte för att jobba kväll, ryckte jag upp mig och bestämde mig för att gå in till centrum till en pysselbutik. Jag hade tänkt att jag skulle göra några fina julkort :) Jag var länge inne i butiken och det fanns hur mycket som helst, jag blev helt förvirrad :) Hur ska julkorten se ut? måste veta någorlunda vad jag behöver köpa, annars blir det alldeles för dyrt.
Fick ett nytt meddelande utav Marianne om att vi får ledigt hela helgen och sätter igång på måndag istället. Så i morgon åker jag hem och hälsar på. så i morgon får jag träffa min älskling, Bellan!!!!!

» Saknar min Belladonna

Min älsklig, Belladonna! När jag flyttade till Stockholm så flyttade hon med mig och bodde med mig och Elin, då fungerade det jätte bra, vi tog mysiga promenader i Hagaparken och hon fick vara med oss hela tid. Men sen blev det mer o mer jobb och varken jag eller Elin hade tid nog för Bella pga jobbet. Så då fick Bella flytta till min snälla syster och hennes sambo. Dom bor i villa med stor trädgård och dom har dessutom tre katter och en hund, så Bella trivs bra där. Men jag saknar henne oerhört mycket! Saknar att vara ute med henne på löprunder, leka i skogen, promenader och framför allt mys i soffan!
Min charmiga, kaxiga, självsäkra clown! :)
Jag & Belladonna på hundutställning
Bella öppnar sin allra första julklapp :)
Bella pluggar ;)
En liten powernap

» Introduktion på Mango

Idag hade vi första mötet med alla Mangosar :) vi alla fick göra en liten kort presentation om oss själva och det känns som att vi kommer bli ett härligt team. Introduktionen började vi med att se en film om Mango, därefter fick vi ytterligare info. Sen delades vi upp två och två (vi var sammanlagt 10 st+ 2 manager) för att göra en "Konkurrens analys". Vi fick gå till en butik inne i Kistagallerian och söka efter svar på frågorna som vi hade fått på papper ex. hur ser skyltfönstert ut? servicen? första intryck? vilken målgrupp? etc. Sedan samlades vi allihopa och fick berätta vad vi fick för intryck och bemötande m.m.
En liten rolig och märkliga sak var att en utav "mangosarna" Annelie frågade mig
- du har en blogg va? jag svarade ja lite undrande. Då hade hon tydligen googlat på Mango i Kista och kommit in på min blogg, hon har även kommenterat ett inlägg. Vilket jag tyckte var väldigt roligt :D
Nu har jag ätit upp min favorit choklad (70% mörk marabou choklad med kakao böner) och läst igenom häftet med säsongens trender.
I morgon blir det uppackning av varorna :) yeah. och vi kommer även att få våran uniform. På mötet idag fick vi också reda på att vi får 35% reducerat pris på varorna :D

» Målat Henriks vardagsrum

Igår kväll hade jag och Henrik en skön kväll, han lagade en god fisk- och skaldjurs pasta. sen gottade vi oss med naturgodis framför tven. Avslutningsvis fick jag en skön ryggmassage :)
I middags åkte jag och Henrik till Bauhause och köpte färg o tillbehör som jag skulle använda mig av för att måla om hans vardagsrum. Han var nära på att ångra beslutet om att måla om för att han var rädd att hans möbler skulle se fula ut, men jag sa- Det kan ju inte bli värre. :) heheh...
När vi kom hem så flyttade vi på möblerna bla en stor tv-möbel som han har och då råkade det bli en jätte repa efter. Jag såg att Henrik blev både väldigt arg och ledsen, så när Henrik sedan åkte för att jobba ringde jag min kära far som är bäst :) jag är väldigt praktiskt och händig och det har jag fått från min far, han kan allt när det gäller det praktiska. Jag fick några bra tips om hur vi skulle göra för att få bort repan, så jag meddelade Henrik om det, vilket var en lättnad för honom. Nu har jag målat ett lager med en färg som heter Champinjon och det ser jätte bra ut, kommer bli perfekt efter andra lagret :)

» Nordic military training

Idag ringde klockan 04.30, då var det upp och äta gröt o på med underställ etc. Jag åkte till Fridhemsplan och där blev jag upphämtad av Carro och hennes mamma. Vi åkte vidare till Östermalms IP där vi skulle träna med Nordic Military training. Det var tuff träning, men väldigt roligt, så det kommer jag hänga på fler gånger. Även Felix Herngren var med och svettades. När jag kom hem tog jag en lång varm dusch och åt min andra frukost. Nu sitter jag och myser med en filt och en kopp te, snart ska jag gå in och väcka Henrik som ligger och susar.
http://www.nordicmilitarytraining.se/ambition.aspx
Felix Herngren

» "Ideal kroppen"

Jag såg nyligen löpsedlar med helt avklädda kvinnor med texten "1000 kvinnor om sina kroppar" Kvinnorna på bilden hade inte ens trosor på sig, men bara för att dom alla var mulliga så är det okej? Om det istället hade varit smala, tränade kvinnor så hade folk reagera upprörande och det skulle istället kopplas till pornografi och utvik, eftersom det var en bild med totalt avklädda kvinnor. Inte ens "Slitz brudarna" visar så mycket som kvinnorna på bilden :) Jag har inte läst artikeln, men fick mig att tänka på vad är "Ideal kroppen"?
Jag är försöker hålla mig ganska objektiv, men jag vill säga att jag tycker inte att det är okej att media visar "ideal kroppen" som antingen anorextiskt smala kroppar eller tjocka kroppar. "Ideal kroppen" handlar inte om vikten eller vilken storlek den har. Utan hur du mår och trivs i din kropp. Är du ständigt trött och hängig, ingen aptit eller ork, ja då kanske du inte tar hand om din kropp? Kroppen vill användas och få den näringen den behöver och då ger dig en god sömn, positiv energi och ett gott humör.
Det är lika stort problem med anorexia som fettma, varför måste det vara antingen eller, det är lika farlig.
(Kvinnorna på bilden som jag såg har inget med om vad jag tycker är en "ideal kropp" eller inte, som jag skrev tidigare så handlar det inte om storleken, utan hur vi tar han om den!)

» Hett träningspass :)


» Nik & Jay


» My last day at TGI Friday´s

Igår var en viktig gubbe från USA som skulle godkänna restaurangen, allt från hur det ser ut i restaurangen till hur personalen jobbar. Det gick väldigt bra och när vi slutade så hade vi som jobbat en öppen nota, med andra ord gratis i baren :)
Det känns väldigt overkligt att jag kanske har klockat ut för sista gången från TGI Friday´s, att jag börjar jobba på Mango och slutar på Friday´s.
När jag kramade hej då till alla så kändes det lite tungt, men det är inte sista gången jag är på Friday´s så jag kommer träffa dom igen. Sen kanske jag jobbar extra om jag har tid över, så jag har kvar mitt skåp och kläder. Jag har bara jobbat på Friday´s i knappt ett år, men jag fäste mig snabbt med den speciella stämningen med Friday´s teamet, så det kändes lite vemodigt allt!

» Vann en tävling på Friday´s

Varje pass som vi jobbar så får vi alltid mat. Antingen har dom gjort mat speciellt till personalen eller så får vi beställa in mat från meny som kostar ca 160 kr ex pasta, sallad, burgare m.m Men idag fick jag välja från hela meny för att jag vann en tävling för någon dag sedan som gick ut på vem som sålde flest förrätter. Så idag åt jag en stor god stek (New York strip med cheddar cheese mashed potatoes och broccoli med vitlökssmör för ca 270 kr) mums.
Efter jobbet åkte jag hem och tränade Satsflow sedan åt jag kvällsmat med Anna och vi satt kvar och pratade i 2 timmar. Även Michael sällskapade oss en stund. Just det såg en känd person idag igen, nämligen Christer Lindarw.
Christer Lindarw

» love it.

I förmiddags var det fullt hus här, 6 själar. Dom som är nyinflyttade här måste tro att jag är knäpp som går och tränar hela tiden, men det är ju så roligt! älskar det:) istället för att dansa på krogen, dansar jag på sats :) Idag blev det aerobic på Hötorget, det var kul. På väg hem såg jag skådespelaren Shanti Roney.
Shanti Roney

» Vilken underbar ledig dag

Jag började dagen med ett tufft Satspowerstep pass sedan lade jag mig i solariet. På vägen hem köpte jag med mig sushi och sedan kopplade jag av framför datorn. Senare var det dags att byta träningskläder och ta mig till Odenplan och köra ett dans pass:) Där var även både "Robinson Robban" och Peter Jihde o tränade. nu ligger jag i sängen med datorn i knät och kollar på fotbollsgalan med webbtv och vid sidan har jag en skål med en mix av pumpafrön, sojabönor, solrosfrön, russin och torkade blandfrukt. Såg nyligen att årets forward blev Linnéa Liljegärd, vilket jag tycke var jätte kul. Hon kommer nämligen från Falköpings KIK från början så henne har jag spelat mot ;) coolt va?! Ne nu är reklamen slut.

» hahhah.... Tony!

Såg detta klippet på facebook nyligen, ett oförglömligt klipp. Ni som inte är från mina trakter så ska jag berätta att detta är nämligen en kompis till mig som var med i "Ensamma mamma söker" för två år sedan och som ni förstår så gjorde han bort sig totalt:) hahha... Tony, Tony. Kommentera gärna.

» Doft av bebis

Det har allt blivit lite trevligare här hemma, innan var det hög musik och disk upp till taket, nu möts man av en ordningsam lägenhet och en doft av bebis :) Jag får även träna upp min engelska genom att mannen är engelsk talande.
Idag dansade jag streetdance på sats för första gången och jag är ganska duktig på streetdance, men jag har aldrig känt mig så lost. gruppen hade kört den koreografin länge, men jag tycker ändå att dom kan gå igenom stegen och räkningen. så jag tappade fokusen och koncentrationen tidigt, så jag hängde med mjukt genom dansen, men det var tråkigt att jag inte kunde ta ut rörelserna för fullt. Next time. Efter passet ställde jag mig på rullbandet och sprang samtidigt som jag tittade på när Dif vann mot Assyriska med 3-0 :) Djurgår´n kvar i allsvenskan!

» Turn up the music!!


» My new room

I natt hörde jag att Annas syster och hennes son på ett år flyttade in, men även pappan till barnet. Jag hälsade på dom i förmiddags, dom verkade trevliga. Dom har flyttat från London, Annas syster pratar Svenska med brytning och mannen pratar enbart engelska. Om jag ska vara uppriktig så tycker jag att det känns tragiskt med att dom inte har något eget boende och heller inga möbler. Men jag själv vet hur svårt det är att få tag på något eget och vem vet dom kanske bara bor här för tillfälligt eller så kanske dom skickar ut oss snart. Jag vet inte vem som äger lägenheten, men jag ska i fortsättningen betala hyran till Annas syster, så vem vet, det kanske är hennes lgh.

» oj oj :)


» Flairing med Tim

Bion i går "Michael Jackson This is it" tyckte jag var bra, men mer än så tyckte jag faktiskt inte. Kanske hade för stora förväntningar på den. Filmen var om hans genrep och förberedelserna inför turneringen, så det var inte så mycket action i uppträdanden.
Idag på jobbet var det inte alls mycket att göra, efter lunchruschen var jag själv kvar som servitris och jag hade 1-3 bord ungefär. Så då ställde jag mig i baren och Tim skulle lära mig flairing (trixa med flaskor och shaker) det gick faktiskt ganska bra, eller vad säger du Tim? :) Det tyckte ju iaf gästen som satt i baren och kollade ;)
Efter jobbet tog jag,Elin och Ida en fika inne i Gallerian, sedan åkte jag hem och lade mig i solariet.

» Min datorn= mitt liv!

I förmiddags startade jag datorn och kikade lite på nätet sedan hängde sig datorn och jag kunde inte stänga av den, men tillslut blev den svart, men det lät som den fortfarande var i gång. jaja.. jag lät den vara och åkte in till stan för att få min ansiktsbehandling. Det var underbart! köpte även två produkter som ska hjälpa mig att balansera min hud. Hon som behandlade mig frågade om jag ville vara hennes kund till hennes projekt med  AHA-syra, vilket skulle vara kanon för min hud och dessutom får jag det gratis, vilket egentligen kostar närmare 2000 kr. Jag ska ringa henne i kväll så ska hon berätta mer och bestämma när, hur och var.
När jag kom hem och skulle starta datorn, då fick jag inte i gång den! Hjälp! i samma stund insåg jag hur beroende jag är utav min dator, min älskling. NEJ jag måste få i gång min datorn. hur ska jag? vad ska jag? jag måste ha min dator! Mitt liv är i min datorn, min blogg, facebook, mina bilder, tränings schema/boka klasser, arbetsschema.... u name it. Jag ringde direkt mitt försäkringsbolag för min mac och hon sa att jag skulle lämna in min dator. Jag frågade om hon visste ungefär hur lång tid det kunde ta och hon svarade några veckor.
-NÅGRA VECKOR??!!
-ja, men du kan höra med dom om du får en lånedator under tiden.
Senare pratade jag med Henke och berättade givetvis hela storyn för honom, efter ett tag frågade han lite ironiskt om jag har kollat elkontakten. Herregud!! givetvis var det en sådan simpel sak. batteriet hade dött medan jag var i stan och jag som trodde att jag hade stängt av datorn. Men nu var mitt liv tillbaka igen iaf :D
Ikväll blir det bio med henke, "Michael Jackson´s this is it"

» Bytt rum

Idag fick jag verkligen kämpa mig upp ur sängen, jag var såååå  trött, konstigt eftersom jag tycker att jag borde varit utvildad efter gårdagens slappar dag. Efter att jag snoozat i ungefär 3 timmar så tog jag mig upp ur sängen och åkte hem. Kanske var extra kämpigt för att jag viste vad jag hade som "måste projekt" hemma. Jo idag har jag bytt rum, mycket mindre, men faktiskt väldigt mysigt. Soffan fick jag dock inte plats med, så tjejen som ska ha mitt förra rum får låna min soffa. Vilket hon förmodligen tycker var kanon för hon har knappt några möbler.
Nu ligger jag och gottar mig IGEN ;) ja man måste ju ta hand om själen också. 
I morgon ska jag till Gildaskolan och få mig en härligt ansiktsbehandling i 1 h 30 min. 
 

» Twilight

Igår hade jag en skön "bakfylle dag" själv hos Henke för han jobbade kväll. Det blev inte mycket tid utanför soffan, bara en liten snabb sväng ner till ica och köpte mat och godsaker. Jag lagade mig Kebab med pitabröd etc. Som efterrätt hade jag persikor halvor med glass som jag gottade mig med framför filmen Twilight. Jag tyckte filmen var väldigt bra och snart kommer 2.an på bio.

» Halloween

Me as Catwoman ;)
Magda the devil