» Min & Alis julafton

Dan före dan före doppardagen då hade  jag och Ali våran mini julafton. Jätte mysigt med julmusik, glögg och åt massa gott samtidigt som vi öppnade julklappar. Jag fick bla ett jätte fint guldhalsband :) 


» Bjöd över dagmatte, Eva på middag

Nu är jag ledig ända fram tills annandagen :) weeii jätte skönt! Jag, Ali och Bellish tar tåget imorgon kväll till Tidsholm och ska fira jul hos min familj. Igår på fm träffade jag upp Emma på sats Medis och körde ett axel pass + marklyft. På kvällen var Ali på julbord med jobbet och jag bjöd över Eva på middag. Vi hade en jätte trevlig kväll, åt mat, delade på en flaska vin och hon fick även öppna julklappar från mig, Ali och Bella :) 


» Playtime :P


» Bra rygg pass

Igår körde vi ett riktigt bra rygg pass! Började med lats sen hantelrodd där jag körde på 26kg men kan öka till nästa gång :) sen även lite smått o gott. Avslutade med lätta marklyft med mer reps och även chins. Jag fick också lite tid till att leka gymnast ;) 

» Brygga från ståendes :P


» Mini julbord hemma

I helgen var jag ledig söndagen och då var jag och Ali väldigt sugna på julmat. Så vi gjorde ett litet mini julbord hemma. Första julmaten för i år för oss båda, riktigt gott! Igår blev det ben och rumpa på sats och jag visade även Ali att jag har lärt mig att gå ner i brygga från ståendes:) weeii
 
 
» Kaos

Lucia och fredag den 13, min dag lutade mer åt otursdagen än mysig lucia firandes. Dagen började med att det var total kaos på gröna linjens tunnelbana, var någon kabel som hade brunnit. Det tog mig nästa två timmar att ta mig in till stan till jobbet. Total kaos! Även på väg hem var kaos! Fredagskvällen blev mysig iaf, jag och Ali tog en taxi till hammarbysjöstad och käkade oxfilé på Texas Longhorn, varsin öl slank också ner ;) Ali beställde extra oxfilé så han fick ner 440 gram haha 


 

» Motivation

Shit vilket grymt ryggpass jag och Ali gjorde i måndags! Jag maxade lastdragen på 80kg! :) Weeeii sen lyckades jag även få till att stå på händer på en hand! ;) kanske på grund av att jag fick lite extra motivation av adventklappen jag fick utav Ali :) skitsnygga Nike skor, Nike tröja, någon app man lägger i skon och parfym från Hugo boss. 
 
Igår körde vi ett lika grymt pass fast med bröst. Avslutade även med mage där vi körde "toes to bar" även det första gången jag lyckades med det.
 

» Intensivt biceps pass

Idag jobbade jag till 20.00 och direkt efter sprang jag till Sats Regeringsgatan som ligger på andra sidan gatan från jobbet. Sats stänger 21.00, så det blev ett intensivt bicepspass, men grymt bra pass :) Sen åkte jag hem och hade fredagsmys. 
 
 
 

» Julbord med jobbet, Oscar Jacobson

Igår fick jag första julkänslan! Jag var ledig och hämtade mitt julpynt som jag hade hos Rebecca, pyntade och klädde granen samtidigt som jag lyssnade på jul musik och första snön föll :) mys! lite senare var det dags att åka till Sats Medis och köra ett axel pass, det blev ett bra pass. Jag hade med mig ombytte och duschade där och mötte Becca vid t-banan så åkte vi till Hornstull där hade julbord med jobbet. Dock åt vi ingen julmat, utan det blev tjekiskt tema, schnitzel. Mycket mat och riktigt gott! Vi var även indelade i lag då vi hade hattar i lag, jag var team tiara. Vi hade en frågesport och team tiara vann! :) vi fick en champange att dela på. Jag drog ganska tidigt, redan innan midnatt, men hörde idag att vissa fortsatte till 05 hahah :)