» Taco & filmkväll hos Linn

Igår körde jag och Linn ett grymt pass med biccar och triccar med kort vila, super set med 10 set. Ja ni förstår hur armarna kändes efter det :) vi var såå hungriga och sugna på allt, men det slutade med en rejäl taco o filmkväll hos Linn :) jätte mysig kväll! 



Fina Linn 

» Firade Lina med en tjejmiddag

I fredags hade jag en fantastisk dag med vännerna och dessutom ledig. Jag och Erika träffades på Medis vid 13.30 och körde ett grymt axelpass och avslutade med mage, jag stannade även kvar en liten längre stund och körde slut på magen och snackade lite skit med några kompisar på gymmet <3 på vägen hem köpte jag med mig lite bubbel och ostar för kvällens tjej mys. Lins har fyllt år så vi hade planerat in en liten tjejkväll. Vi var hos becca och hade först lite balkonghäng, sen käkade vi en jätte god ceasarsallad som becca bjöd på. Vi hade jätte trevligt och klockan sprang iväg till halv 2! Tiden går verkligen fort när man har roligt! 
 
 
En död Erika;) 
Erika & jag
 
 
 
 
Lina & becca

» Dubbelpass, först benpass med Erica sen thaiboxning

När vi kom hem i söndags från eknö så hängde Erica med mig hem, käkade lite mellis drack mmsports pwo jacked xxx och även deras amino xlnt fresch Apple. Taggade åkte vi till Medis och körde ett brutalt benpass i två timmar. Vi skildes åt och jag åkte hem, käkade vilade benen en kort stund sen var det bara att byta om och ladda om batterierna för thaiboxning. Vi körde hopprep, säckträning och sparring. 
 
 
 
 
 

» Midsommar ute på Eknö

Midsommar helgen spenderade jag med mina underbara vänner ute på eknö, Rebeccas sommarställe. Erica sov över hos mig kvällen innan för att vi skulle upp vid 6.30 och hinna träna men när vi gick upp kom vi på att det kanske var stängt som det var så vi somnade om istället. Vi åkte ut till eknö vid 10-tiden, när vi kom fram var det dags för sill lunch, snaps och visor :) sen var det dags för en massa lekar o skoj. En trevlig middag på kvällen med god mat och senare gick vi även till deras grannar på ön som hade lite häng på bryggan :) 
 
Lördagen var det lite kyligare så vi badade bastu och även kag doppade mig i det kalla vattet och sen in i bastun. På kvällen hade vi en god och trevlig middag och kikade även på fotbollen. Dagen efter åkte vi hem ganska tidigt. 
 
 


 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Bodycombat med Erica

I tisdags hängde jag med Erica till sats Odenplan och körde min gamla favvo bodycombat :) så jäkla kul! Sen köttade vi ut sista energin med magen. Roligt och bra att variera sin träning
 
 
 
 
 
 

» NK rean

Gaahh tung vecka! I fredags startade vi NK rean, så på torsdagen jobbade vi ända fram till 23 och var på jobbet kl. 07 på fredag morgonen fram till 20.30 på kvällen! Shit då var man trött och med all rea stress, men för att överleva dessa dagar hade vi godis i skåpet från torsdag till söndag :) haha jag har nog inte ätit så mycket godis som då som jag gör på en hel månad! Någon träning blev det inte heller förrän på lördagen så hann jag ett snabbt pass axlar och söndag kvällen så köttade jag ben och där fanns det energi ;) 





» En heldag med finaste Charlotta <3

Nu har jag nyligen lämnat Lotta som är på väg hem till Tidaholm igen. Hon kom till mig igår vid 12-tiden och då hade jag hunnit stöda, tvätta och även träna :) det var jätte fint väder så vi fixade iordning en härlig picknick och lade oss på Gärdet. Dock bliv det mer och mer molnigt, men väldigt mysigt ändå. Väldigt länge sedan vi hade våran egentid med vårat tjejsnack, alltid lika mysigt! <3 senare på kvällen kom även Jonas förbi, lottas kille. Vi drack lite champagne och fortsatte att äta lite gott ;) kvällen avslutade jag och Lotta på mälarpaviljongen, vi blev lite sena ut, men väldigt fint med solnedgången. 











» Mammahelg <3

Torsdag till söndag var min mamma här på besök och vi har verkligen haft det jätte mysigt!:) 

Hon kom torsdag kväll och jsg mötte upp henne på stationen, sen åkte vi i hämta Bella innan vi åkte hem. Jag gjorde iordning en god sallad och lite gott vin till det. Klockan hade inte blivit så mycket så vi åkte in en sväng till gamla stan och tog en öl på E-types restaurang, jätte mysig Viking inspirerad. 

Fredagen var vi inne i stan och shoppade lite. Sveriges nationaldag så då fick det bli en fika på söder :) sen åkte vi hem och tog lite picknick på Gärdet. På kvällen var vi ute o tog en drink på himlendärtill på söder. 25 våningar upp med en fantastisk utsikt! Käkade en knäckis med strömming och Kikade runt på söder.

Lördagen åkte vi in till stan o käkade på "smaka på Sthlm" det blev mini hamburgare från Flipin burgers och en iskall öl :) blev även en god mjukglass, mycket gott gott denna helgen. Sen åkte vi hem och tog en skön promenad med Bella runt Djurgården och stannade o tog ett glas rose på djurgårdsbrunn. 
På kvällen åkte vi ut till Kungsholmen och käkade på Orsngeriet på uteserveringen, jätte härligt!!

Jag följde mamma till tåget vid 12-tiden på söndagen. Vi hade en riktigt kanon helg! Jätte mysigt! <3



























» Rebeccas & Christophers brunch

I lördags var jag bjuden på Rebeccas och Christophers brunch, otur nog så jobbade jag, så jag kom sent till brunchen, men fick plocka ihop en tallik med det goda och det bjöds även på champagne. Dom hade verkligen styrt upp det jätte fint och Rebecca som är helt fantastisk på att laga mat så smakade både maten och desserten jätte gott! Blev en riktigt bra kväll, dock var jag även tvungen att dra lite tidigare då jag skulle hämta Bellish hos dagmatte Eva kl.22, men det blev en kanon kväll! <3


Det fina värdparet Rebecca & Christopher

Efterrätten :)


Finaste Erica