» Underhållande show i Slussen

Efter jobbet åkte jag och några kollegor till ett ställe i Slussen för att se Johan (en kollega på NK) uppträda med sitt gäng. En riktig rolig och bra show!! :) det bjöds på mat och underhållning!
Goa Andreas
Nicke & jag
Andreas & Anders
Carro, Marianne & Shawi

» Personal shopping med Paul Anthony

Igår var vi som jobbar som säljare på Oscar Jacobson på en föreläsning om personal shopping med Paul Anthony. Riktigt kul och lärorikt!
Idag var det ett långt arbetspass, 08.00-20.00. Vi hade inventering, men tiden gick faktiskt otroligt fort ändå.
Jag och Ebba har stylat Jocke efter tolkat bilden nedanför
Ansikts- och kroppsformer samt vilka färger man passar i.

» Grillkväll på gärdet

Grillkväll på gärdet med Claes, Maja och Johan m.fl. :D min första för i år faktiskt!

 


» Kungsan med Maja

Idag har jag och Maja legat i Kungsträdgården o myst med jordgubbar, nötter och glass :) underbart!


» Gröna Lund

Igår var jag och Claes på gröna Lund med Johan, Maja och deras vänner från Tyskland. Maja fixade gratis inträde och åkbiljetter :) så vi åkte några hissnande åkattraktioner!


» Ray-ban

Igår köpte jag ett par nya glajjor, jag har jätte svårt för passa i glasögon, så jag köpte dom på öppet köp med plombering för att vänja mig lite hemma. Nu har jag ryckt plomberingen, så nu har jag ett par jätte fina Ray-ban :)

 


» Varken kraft eller energi i kroppen

Idag kom jag lite sent till min träning pga av jobbet, så när jag kom in till träningen med hjärtat i halsen av att jag stressat, fick jag order om att göra 30 st burpees. Direkt fick jag en liten kramp i högerbröst muskel. Jag har nog aldrig känt mig så sliten, svag i kroppen och utan energi någonsin! tror det beror på att kroppen inte har återhämtat sig från det hårda dubbelpasset från i går och jag missade min shake med både protein och aminosyror. med denna slitna kropp så körde vi nästan fys hela tiden och lite mits-träning, alltså 18.10-20.45.
Efter träningen mötte Claes upp mig vid slussen där jag tränar. Helt genom svettig och inte en kraft i kroppen gick vi impulsivt till Hermas och åt buffén :)
Min jobb outfit

» Dags för ljusa färger! :)

Igår hämtade jag en låda med mina sommar kläder och skor som jag har förvarat hos Camilla, för nu är sommaren här!! :)


» Sista BC passet med Marco i Farsta :(

Nu ligger jag i sängen och är HELT SLUT efter kört Bodycombat i 120 minuter, två dubbla pass med Marco i Farsta. Det var hans sista pass i Farsta, sen tar han ett uppehåll och lägger tiden på hammarby pojkarna som han tränar. Verkligen jätte tråkigt tycker jag och alla andra som alltid har kört BC i Farsta onsdagar klockan 18.30!! Med Marco som instuktör och med alla goa medlemmar, så har vi alltid haft en grym energi, vilja och sammanhållnig. Träning utöver det vanliga!! Idag hade Marco även en avslutnings present till oss, Nya realisen x2, alltså 120 min med två min vatten- och banan pause :) grym träning och nu är jag död! :) Kommer sakna dig Marco!! men vi ses snart igen :)
Camilla, Marco & jag efter 120 min tuff BC!!
Marco fick presenter utav oss "sammis" medlemmar :)
Förstår om ni undrar varför Kung fu panda, han var nämligen med i BC 51, bla. så fjantade Marco sig och avslutade i Kung fu panda position i slutet av en del i passet och även vi andra ;)
Marco!

» cyklat till o från jobbet och träningen

Idag hade vi morgonmöte på jobbet innan vi öppnade butiken, klockan 8.30, men jag råkade komma lite sent :/ Jag cyklade lite vilse faktiskt, ellre jag tog omedvetet en omväg haha..
Men det är verkligen helt underbart att ha cykel här i Stockholm, att kunna ta sig överallt utan tunnelbanan.
Så idag har jag cyklat till o från jobbet och träningen, det var dock ganska tungt att cykla hem uppför backarna med först en handgjord cykel(extra tung), stor väska på pakethållaren med massa skydd(benskydd, handskar, kläder mm.) och dessutom helt slut efter ett hårt Thai pass! :)
Riktigt kul träning idag! Efter uppvärmningen körde vi boxnings sparring, därefter sidekick sparring och sen full sparring. efter sparringen körde vi kombos två o två och sen sparring igen och avslutade med en lätt fys. Riktigt bra träning och nya blåmärken, som alltid.
Min kvällsmat; rotfrukter, rökt lax och keso.

» Skulle det vara något roligt skämt?!


» Weeii jag fick en cykel utav pappa

I söndags åkte pappa och Carina hem efter en fantastiskt underbar helg! Vi avslutade helgen med promenad i stan i sommarvärmen, glass vid kajen och bästa av allt enligt mig, var när vi gick till cykeloteket och jag fick en jätte fin cykel utav pappa. Den som vi spanade in i fredags :D Claes kom även dit med sin cykel och godkände den;) Däreifrån skildes vi åt, jag och Claes cyklade vidare, medan pappa och Carina tog sig till tåget.

Jag och Claes cyklade till Kungsholmen, köpte med oss lunch och lade oss på Rålis och myste. Underbart väder!! Att kunna ta sig överallt med cykel är ju helt fantastiskt! Vi cyklade sedan hem till mig så jag fick hämta ett ombyte och sen cyklade vi hem till Claes. Hemma hos honom blev det mat och film.
.
Idag cyklade jag till mötet som vi hade på kontoret inne i stan (säljarutblidning,jätte intressant och lärorikt) Första gången jag cyklade in till jobbet och sen hem, så härligt! Lite gratis träning får jag också på vägen hem, jag har Götabacken och sedan bron mellan skanstull och Gullmars :) tur att det är på vägen hem och inte till stan iaf.
Pappa & Carina
Jag och min nya Cykel :D
Lunch på Rålis med Claes
¨
Gärdet

» The second day

Idag har vi haft toppen väder! Vi började dagen med en jätte fin utsiktspromend på Skinnarviksberget, därefter fortsatte vi promenade längsmed Norra mälarstrand och då fick vi syn på att det var nåfgon tillställning på münchenbryggeriet. Vi trodde det var något museum, men när vi kom in där tappade vi hakorna, vi hamnade bland läder piskor och spanking. Vi hade kommit in på någon "porrutställning"!! Någon tjej blev fastbunden i ett nät och en kille blev spankad med piska. När vi kom chockade ut därifrån hittade vi en mysig cafébåt där vi tog en fika. Vi fortsatte promenade till gamla stan och tog en öl på uteservering, lunchade på medis och sedan tog vi Djurgårdsfärjan över till Djurgåden och promenarade genom dom fina områden tillbaka till stan igen. Kvällen avslutade vi hemma med ostar, kex, choklad och vin, mina favoriter :)
På Skinnarviksberget
smygfotade inne på "porrutställningen", här blir killen spankad med piska. Dock försvann bilderna från rummet med porrbelysning och hela kittet :)
Djurgårdsfärjan

» pappa & Carina över helgen

Idag vid middagstid kom pappa och Carina hit och stannar tills söndag. Först hem till mig och lämnade väskorna, sedan gick vi in till stan. Det var fint väder, men blåste dock lite kallt, så det var en härlig promenad inkluderat med några stop. På söder stannade vi till och käkade en snabbis lunch, tog en öl på mosebacke, kikade ut över stan på Gondolen. Sedan fortsatte vi promenaden in till stan, tog tunnelbanan till St:Eriksplan och gick till Cykloteket för kolla efter en cykel till mig som jag ska få i födelsedagspresent =) Hittade en jätte fin, men paxade den över helgen. På kvällen gick vi till Thaiboat och åt en god middag, även Claes var med. På vägen hem såg vi ett biljard ställe och spelade en timma.
Jag & pappa på Mosebacke
Carina
Jag & kanske min cykel :D
Utanför Thaiboat
Claes & pappa

» VIP Sverige-Lettland Globen

Efter jobbet skyndade jag mig till mina kollegor (Oscar Jacobson) som redan var i Globen för att se Sverige-Lettland, dessutom VIP ;) I pauserna blev det mingel med vin och tilltugg. Bl.a. var Björn Borg där.
Bra match som slutade med 4-0 till Sverige :)

Julia & Stefan
Vågen :)

» Jag fick öppna present

Kvällen avslutade vi med en mysig hemma kväll med god mat, vin, choklad och soffmys. Dessutom fick jag en jätte fin födelsedags present utav Lotta, super fint bh-set från Elle Macpherson!! :D




Super fin balconett BH i bara spets rakt igenom :)

» Underbar söndag med underbara Lotta!

Underbar söndag med den bästa! Min bästa vän Lotta och hennes goa Jonas! Vi möttes upp på Medis, satte oss på uteservering och åt en super god lunch med ett glas rosé till det. Mysfaktorn var hög!! :D så underbart härligt!
Senare köpte vi yoghurt glass, satte oss i Kungsan och fortsatte njuta av solen och lycka!! :)
Jonas
Jag & bästa Lotta
Finisar!!

» Tjejkväll hos Becca

Igår efter en hektisk jobbdag, blev det en super trevlig tjejkväll hemma hos Becca!!


» missade min 2 1/2 timmas träning= Ångest!

Idag blev jag kvar på jobbet till 19.45 när jag egentligen slutade 18.00, så jag missade alltså min 2 1/2 timmas fys+thai träning=Big ångest!!!
Jag var i alla fall lagom hemma till Sverige-rysslangd, inte jätte intresserasd, men roligt när det är en bra match. Tråkigt nog slutade det i stor förlust. I pauserna kollade jag youtube på min sport, Muay Thai :D Självklart lite vin och choklad till det! trevlig kväll!
kom hem till en fin utsikt :)
fredags mys utan fredagsfys...

» Modevisning på NK

I dag hade vi modevisning på NK, det var för Triumph och elever från Beckmans som visade underkläder. Dock stor flopp om du frågar mig!! Såg inte så mkt, men det jag såg var inget som jag skulle sätta på mig! Fult och osexigt! Men snygga skor! :)

 


» Idag fick Jenny en utskällning :)

Började dagen med en skön stads promenad i det fina vädret från Claes (Gärdet) till mig (Skärmarbrink). Jag tog dock några stop på vägen som i Skanstull gick jag in på Willys och handlade, för jag gillar verkligen inte att gå till Ica i globen. Istället fick jag bära två tunga kassar en mycket längre väg, inte så smart drag.

Jag har även tvättat, gick ner och hittade en lucka och började tvätta. Kom ner och skulle ta ut min kläder och hänga det på tork, men då hade redan någon tagit ur mitt. hmm... varför??? joo för jag hade tagit fel på dagen, trode det var tisdag!! upps...!! så när jag kom ner och skulle hämta kläderna som torkat, så stod det en tant där och innan hon hann säga något så bad jag så mycket om ursäkt, men jag fick min lilla utskällning ändå =)
.
Nu ikväll körde jag Bodypump i Globen, var evigheter sen sist. Gick riktigt bra. Instruktör var snäll och plockade bort min matta, då tackade jag för det och då sa hon:
- Vad skark du var!
- Tack! =)
Inte min lapp, men det kunde lika gärna varit till mig

» Frisbee med Claes

Idag har jag haft en skön dag, låg kvar i sängen länge, slö kollade på tven och med datorn. Sen vad det dags för städning och när jag var klar med det gick jag till Sats Globen och körde hårt ben och rump pass:) Hem, duschade och åkte till Claes. Han mötte upp mig och vi kastade lite frisbee på Gärdet. Nu har vi ätit lite glass och kollat på film.

 


» AW på Malmen

Efter jobbet igår gick jag och Rebecca till Malmen på söder för att möta upp hennes tjejer. Vi hade en super trevlig AW, för min del blev det bara några glas öl, men Erica och Sandra gick även på Tequilan :)
Ramona, Rebecca och jag
Sandra & Erica
Ramona & Becca
Sandra & Erica shottar Tequila :)

» 2 1/2 timmas fredags fys, nu fredags mys

Efter 2 1/2 timmas fredags fys på Nexus så intar jag fredags mys :) Nu har jag dykt ner i min nybäddad säng med mina nyköpta sängkläder, ser på Transformers, äter naturgodis och ett litet glas rött till det.

» Humorgalan Unicef

Igår var det Humorgalan som stödjer UNICEF och jag måste säga att jag kände och känner mig väldigt stolt över att jag har betalat in 100 kr/månaden i över ett år nu. Gör du det? Om inte så gör du det också så får du uppleva samma känsla! För hur mycket är 100 kronor värt för dig? En extra godis påse i månaden? Istället för den godis påsen så kan du rädda liv!! Känns inte det
vettigare att lägga pengarna på?
http://unicef.se/


» :)


» Firade 1 Maj på Hermans

1 Maj och underbart väder! men vissa måste jobba ändå, visserligen var det kort dag, 12-17. Efter jobbet gick jag och Claes till Hemans för att njuta av det underbara vädret och goda bakverken som dom har, dessutom har dom den mest fantastiska utsiken, slår nästan min ;)
Underbar bild på fina Claes :)
MUMS!!! :)

» Carro 30 års fest

Idag hade Carro sin 30-års fest. Jag blev lite sen, för när jag och Claes kom hem från träning och hade käkat så blev vi båda trötta och la oss i sängen och kollade på en film, men vi båda slocknade. Han stressade iväg för att träffa några kompisar och till en spelning. Jag fixade iordning mig inför middagen. Vi firade Carro på en grekisk restaurang som ligger precis nedanför där hon bor. God middag och trevligt sällskap, därefter gick vi alla vidare hem till henne och minglade. Jag kände mig fortfarande väldigt trött och fick ont i magen, så jag åkte hem redan vi 23-tiden.

» Utegym i Björkhagen

Idag var både jag och Claes lediga och vi hade underbart väder!! Jag hade hört att det skulle finnas ett utegym i Björkhagen. Claes ville springa och jag ville gymma, perfekt, då joggade vi till utegymmet och tränade där. Det var skoj och vädret var kanon! :D Så underbart!!
Första frukosten på min balkong, sen var det dags för träning
Claes kör benböj
Snygg pose ;)
Claes gör situps som ni ser :)
Axelpress