» Ventilera mig med Eva

I torsdags kände jag mig lite nere och uttmattad så jag till och med kände att jag inte orkade eller hade fokus till att träna. När Eva skulle lämna in Bella så bjöd hon istället in mig till henne. Hon bjöd på litet tilltugg och ett glas vin, hon är en mycket klok kvinna och känns bra att ventilera med henne. Det behövde jag den kvällen och kändes mycket bättre sen. 


» Skön söndag

I söndags hade vi en super skön dag. Vi var väldigt trötta pga dålig sömn för vi såg på UFC. Det blev inte ens ett träningspass, men en skön promenad med Bella. Vi hade med oss hennes leksak ut och på hemvägen försökte hon gömma den. Första försöket gick inte så bra när hon hörde att det gick förbi folk, dom kan ju sett hennes gömma :) så hon hittade ett nytt stölle. Min toker ❤️

På kvällen gjorde jag lite nyttigare godis. Choklad doppad banan med krossade hasselnötter och sen in i frysen i ca. 3 timmar. Väldigt lätt och super gott!




» UFC 165

I lördags efter jobbet möttes jag och Ali på sats Medis och körde ett riktigt bra benpass! Ali som var ledig hade redan handlat inköpslistan jag skickat till honom, så vi kunde åka hem och direkt laga maten. Jag stod för maten, det blev enchilades. super onyttigt och gott som det får vara på en lördag ;) 
Det blev också godis o annat gott efter maten. 

Kl.04 började UFC och svenske Alexsnder Gustafson skulle gå titelmatch, han skulle ta hem bältet. Vi valde att sova lite innan, för Alex match började inte förrän vid 06. Så vi ställde klockan, kunde knappt sova innan iaf. Nervös och exalterad inför matchen och vilken match det blev!! Herre jävlar vad grym han är! Dock fick han inte bältet, han vann dom första 3 ronderna men förlorade dom 2 sista, domarna var inte övertygade att han vann bältet tyvärr. Men det var Alex vinst!! Jag och Ali spelade på att han skulle vunnit, så ingen vinst för oss heller.

Stolt över att se min coach Luis träna Alex i introduktions klippet! Alex tränade tidigare på min klubb innan han bytte till Allstars. 







» Oscar Jacobson

I veckan gjorde jag om i butiken jag jobbar, Oscar Jacobson NK. Jag blev faktiskt riktigt nöjd! Vi har fått mycket fint och då är det roligt att göra om och hålla det fint. 
Så här blev det :) 











» Chest day!

Idag hann jag inte till thaiträningen eftersom jag jobbade sent, men efter jobbet mötte jag upp Ali på Sats Medis och körde ett bra bröstpass. Två av övningarna var hantelpress där jag körde 18kg och bänk 60kg.


» Belladonna 6 år

Igår var det inte en vanliga dag, nej för det var min älskade Belladonnas födelsedag :) hon fyllde 6 år, tiden går fort! Men det kommer alltid vara min lilla skit;) hon blir aldrig gamla min lilla buse:) älskar henne mest av allt! Hon är bäst ❤


» Jag fixade trerätters ;)

Igår efter jobbet mötte jag upp Ali på sats Medis, vi körde ben och jag gjorde några "tjej övningar" för rumpan också :) sen handlade inköpslistan som jag skrivit för jag ville göra en god tre rätters till oss.

Till förrätt blev det baconlindade dadlar med sötmandel, riktigt gott!! Jätte smidigt, plocka ur kärnan från en färsk dadel och peta i en sötmandel och linda in dadeln i bacon sen in i ugnen tills baconet blivit knaprigt.

Till varmrätt gjorde jag kantarellrisotto och fläskfilé medaljonger med kantareller, körsbärstomater och timjan.

Efterrätt blev en smarrig kladdkaka med saltlakrits :)

baconlindade dadlar med sötmandel

Kantarellrisotto med fläskfilé medaljonger

 

Kladdkaka med saltlakrits


» Grönan med tjejerna

I fredags efter jobbet åkte jag direkt till Gröna Lund för att träffa upp tjejerna och se (höra ;)) Oscar Lindros. Han uppträdde bara en timme, sen åkte vi in till söder jag, Rebecca och Julia till ett tapas stället, jätte gott och trevligt!


» Triceps & mage med Erica

Idag kl.12 mötte jag upp Erica på sats Medis, vi brukar köra rygg, men min nacke var helt kaputt efter gårdagens träning så vi körde triceps och mage. Det blev ett bra och roligt pass som vanligt :) när jag kom hem käkade jag lunch och sen tog jag en promenad med Bella och lite lek i hundrastgården.


» Clinch, sen sparring med mma gruppen

Igår var det thaiträning för tävlingsgruppen, vi körde först clinch där vi tränade på olika tekniker och nedtagningar. Sen körde vi resten sparring, då gick vi även ihop med mma gruppen. Det var riktigt bra att sparras med nytt folk också! Det var länge sen jag körde clinch, innan sommaruppehållet och det kändes! Efter clinchen kändes det som att huvudet vilade på axlarna, jag hade ingen nacke kvar!


» PB 100 kg i benböj

I måndags efter jobbet körde jag och Ali ett ben pass med benböj då jag gjorde ett personbästa på 100 kg! :) gjorde 6 st, men kanske 2-3 stycken som var godkända. Därefter körde vi lite boxnings sparring i sats salen. 
 
 
 

» Mysig ledig helg

Jag var ledig hela helgen från jobb, så det blev en riktigt gottar helg. Lördagen åt vi pankakor ute på balkongen till frukost, förmodligen den sista för i år. På lördagen vilade jag från träning, för jag kände att min kropp behövde det. När Ali tränade, tog jag en långpromenad med Bellish istället. På kvällen gottade vi oss med ostar och hade det mysigt. I söndags körde vi ett biceps pass och på kvällen gottade vi oss med tacos. Jag testade även den nya marabou peanut, och jäklar vad god den var! Ali hann bara få en rad innna jag hade ätit upp en hel 200 grams ;) 
 
 
Bella ville vara med och bädda o vika tvätten =)
Nya favoriten!
 

» Ryggpass med tjejerna

Igår började jag dagen med att möta upp Emma och Erica för att köra ett tungt rygg pass med dom, men jag själv körde lite lättare för egentligen behövde jag vila ryggen efter senaste ryggpass med Ali. Vi körde mellan 12-14, sen var det hem och käka lunch och vila lite. Vid 17 var det dags att göra sig iordning och åka till Alvik och köra 2 timmars thai. Efter fredagsfys blev det fredagsmys :) 
 
Jag, Emma & Erica
 
 

» Fightplay

För någon dag sedan frågade Fightplay mig om jag ville börja blogga hos dom och självklart tog jag chansen direkt! super kul! :) Fightplay är en kampsport sida där man kan läsa allt om kampsporten och följa andra fighters som bloggar, allt från kända UFC fighters till lilla mig ;) Skrev mitt första blogg inlägg idag och blev varmt välkommen av Fightplay även på Instagram. 
 
Jag kommer fortsätta blogga här om allt möjligt som händer i mitt liv och träningsblogga på Fightplay. Så följ gärna min utveckling inom min träning och tävling. 
 
http://www.fightplay.tv/kategori/jenny-soderstrom/
 
 
 
 
 
 
 

» Mina första video inlägg ;)

I måndags körde jag och Ali ett hårt pass axlar. Jobbade mycket friväningar, maxade på 45 kg, men nästa gång ska jag ta 50 kg :) vi avslutade med repet, grymt bra träning, men riktigt jobbig! Avsluta med den efter ett hårt axelpass får axlarna att brinna! :)

Igår körde jag Muay Thai på Loyalty Nexus, känns riktigt bra att vara tillbaka där efter sommar uppehållet.

 


» Deadlift

Söndag och vi hade en riktigt slappar dag, låg kvar i sängen och kollade på UFC. Senare på dagen gick jag och Ali till Sats Globen och körde enbart marklyft. Maxade på 100 kg, hade tänkt mer, men vi körde många reps på lättare vikter istället. Efter träningen köpte vi med oss mat och lite godis :)