» Exploderade

Nu har jag jobbat två dagar i butiken och det har gått jätte bra. Känns väldigt roligt att kunna hjälpa kunder med att hitta ex. en snygg outfit till julbordet som jag gjorde idag :)
I förmiddags när jag gjorde i ordning håret så började det blixtra blått från min plattång, jag blev rädd varje gång och kunde inte fortsätta. Jag testade med att sätta lite silvertejp runt sladden där det var av, när jag satte på den igen så EXPLODERADE den! jag blev livrädd och slängde den två meter ifrån mig. Så idag efter jobbet var jag tvungen att köpa en ny, en GA.MA. som jag hade innan, den bästa. Men det var det sista jag ville lägga pengar på nu vid jul!
Nu har jag och Henrik tagit en skön "nattpromenad" och nu ska vi strax se på "paranormal activity" som tydligen ska vara riktigt scary...


Anonym
27 November, 2009 - 01:10

Hallå Jenny!Akta sig för plattångar som får spelet!!

Skulle också behöva hjälp med en outfit till julbordet.Är väl inte så man jublar när man behöver nya kläder.Är ifull gång med stakar och stjärnor.Vill nog ha lite snö nu!!Gott att det går bra för dej på jobbet.Hörs/Carina

annelie
02 November, 2009 - 01:10 / BLOGG: http://ithinkifoundit.blogg.se/

hej :) du.. likadannt hände med min plattång. De var också en Ga.ma. Men och andra sidan hade jag haft den sen jag gick i 9an.. den höll i så sjukt många år!! så det kändes nästan som om det var dags att köpa en ny.. fick bli en förra sommaren, hehe. Så nu har jag en ny gama.. Men vad köpte du den för? alltså den nya? kram kram!

JENNYLICIOUS
03 November, 2009 - 01:10

Jag hade min ga.ma också i flera år och det var väl dags att köpa en ny, allt har sin mening :) jag köpte en ny Ga.ma i kistagalleria för bara 599 kr, den var betydligt dyrare för några år sedan :) så det var bra. ses på jobbet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo