» Sushi på Raw

Nu ligger jag och Lotta i sängen efter en väldigt trevlig kväll. Vi började dagen med att vi fastnade i hissen på väg ner från perrongen. Sedan gick vi till systemet och köpte lite vin som vi korkade upp nästan direkt när vi kom hem. Vi fixade i ordning oss och sedan åkt vi in till St: Eriksplan och åt sushi på Raw, vilket var otroligt gott. Jag har ätit där innan så jag visste att det var ett säkert kort. Därefter åkte vi till Friday´s och drack vin, drinkar och åt dessert.
Jag
Charlotta

» Märklig kille på tåget

I förmiddags provade jag ett nytt träningspass, Bodycamp, alltså man tränar en o en på varje station, ex. en station armhävningar en annan rodd etc. När jag kom till passet hade jag glömt min sporttopp så jag var tvungen att köpa en för 300 kr, tur är att jag ändå behövde köpa en. 
Idag tränade jag på sats i Farsta så när jag åkte tåget hem svettig i mina träningskläder fick jag en märklig kontakt med en kille på tåget. Jag var lite osäker på om tåget gick ända till sumpan, så jag frågade. Han svarade att det gjorde den och även han skulle dit och fortsatte prata. frågade mig vad jag gjorde om dagarna, var jag bor och kommer ifrån etc. Jag var trevlig tillbaka och svarade. Han visste en lägenhet som snart skulle bli ledig i sumpan och frågade om jag var intresserad. När vi var framme i sumpan frågade han mig om vi skulle byta nummer.... vadå desperat? men jag svarade att jag har pojkvän, så det passar inte så bra. då sa han, men lägenheten då? -nje jag är inte så intresserad, har nyligen flyttat och jag trivs bra än så länge. haha...
I kväll kommer min bästa vän Charlotta :) ska bli väldigt roligt att träffa henne!   

» 090925

Igår förmiddags var jag jos öronläkaren, äntligen. Jag har opererat mitt öra tre gånger, så jag går på regelbundna kontroller, men nu när jag har flyttat upp till Stockholm så har tiden gått så fort att jag inte har tagit mig tid till att fixa det. Besöket gick ialla fall bra, förutom att jag trodde att min nacke skulle gå av för att jag fick sitta på en stol och börja mitt huvud så hela jag böjde mig. Hemma fick man ligga bekvämt på en säng minsann.

När jag kom hem åt jag lite mat och sedan blev det shopping :)
Köpte  ett par skor från Pertti Palmroth, skärp från Sand, tränings byxor och handskar från Nike. Väldigt nöjd med shoppingen och när jag kom hem så tränade jag ett pass (satscorepuls).

Efter passet hoppade jag in i duschen och sedan mötte jag upp Henrik. Vi gick till John och Amy och spelade poker och hade det trevligt. Jag vann:)


Skor: Pertti Palmroth
Skärp: Sand


Tränings byxor och handskar från Niké

» Planerar framtiden

Jag har varit ledig även idag och jag har inte gjort mycket vettigt. Det har regnat nästan hela dagen, riktigt höstdag, ganska mysigt. Så idag har jag bara varit och solat, köpte hem sushi och har haft en riktig grubblardag, försökt att planera framtiden, istället för att bara leva i nuet. usch, det är svårt tycker jag. Börjar få lite smått panik om hur min framtid ska se ut, vad jag vill jobba med etc. Saknar min Belladonna väldigt mycket också, vill ha henne hos mig, men jag vet inte hur jag ska få det att fungera...

» 090923

Igår startade jag dagen med ett träningspass, därefter åkte jag in till stan och träffade Natalia. Vi satte oss på Waynés coffe och åt var sin kladdkaka och hade väldigt trevligt.
Senare mötte jag upp Elin och Paolo som kikade inne på Zara. Jag och Elin gick hem till dom. Vi tog en liten promenad med Paolos hund Lea, hon är så ful att hon blir söt :) 
Sen gick vi till ICA och handlade lite mat som vi skulle laga lagom till Paolo skulle komma hem. Inne på ICA träffade vi på en kille, Henri som jag och Elin blev uppraggade av han och hans kompis i somras när vi var på Rålis och solade. På den kvällen i somras så drack vi lite vin på Debaser i humlegården tillsammans med dom, den längsta kvällen någonsin!! Hahaha.... såg väldigt intressanta och fina ut, men kunde man bli tråkigare. 
Paolo kom hem och vi åt god mat som jag och Elin hade kokat i hop. Vi hade en mysig hemma kväll, god mat, vin och godis.
  
Natalia
Jag
Elin, Paolo och Lea

» Shopping

Idag var det inte mycket att göra på jobbet, väldigt tråkigt. Efter jobbet så roade jag mig med lite shopping. Köpte två blusar och ett par jeans från Zara. Den beiga väskan från DKNY som jag hade hade tänkt att köpa var nu slut, irriterande. Men då är det nog meningen att jag ska köpa den bruna, om jag ska köp den. Funderar på om jag ska köpa en trenchcoat och Pertti Palmroth skorna istället. 

» kort dag!!

Ingen bra start på dagen! jag trodde inte det var sant när jag kollade på klockan... Den var 14.15 när jag vaknade!!! jag har aldrig någonsin sovit såååå länge! greps av total panik. Jag jobbade igår kväll och somnade visserligen vid 04, men jag brukar ändå gå upp vid 10-11 och träna, men igår tänkte jag att jag inte skulle rulla ner och inte ställa klockan utan vakna pigg, men inte trodde jag att jag skulle vakna 14!! förmodligen sovit i kapp det jag har missat i veckan. Så jag missade min tvätt tid och hann bara tvätta en maskin med mina arbetskläder. Dessutom skulle jag träffa en kompis i kväll, men det blev också ändring. Jag hatar verkligen när inget blir som man har planerat!! usch usch.  

» Sean banan

Igår var Sean från "Floorfiller" på Friday´s vilket flum! :)   
Detta klippet har jag, Erhan, Jonas och Elin skrattat åt ett antal gånger... 

» WOW-pin

Nu har jag precis ätit upp gårdagens mat som var en god fiskgratäng. I Förmiddags var jag för första gången på satspowerstep, vilket jag tyckte var bra. Men jag kände att jag inte kunde ge 100%, eftersom jag var tvungen att koncentrera mig på koreografin och tekniken, men jobbigt var det! 
I går skulle jag egentligen slutat klockan 00.00 och sedan möta upp några kompisar och festat. Istället fick jag jobba över, vilket kändes bra. Tjäna pengar i stället för att slösa, dessutom ville jag gå på satspwersteg som jag gjorde idag. På jobbet igår fick jag även min första WOW-pin, vilket man får om man har utmärkt sig lite extra och jobbat bra :) så det var roligt. Serverade dessutom en från mina hemtrakter (Tidaholm), blev väldigt förvånad.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta i gång med tvätten.
Nu blev jag precis inringd av chefen, så jag får skippa tvätten och mina planer för i kväll och jobba i stället. Jag gillar verkligen inte att ändra mina planer, vad jag än ska göra så är det jobbigt, but i need money. 
 

» Dr. kosmos

Nu har jag äntligen kommit igång igen med träning efter att jag vart sjuk. Idag var jag på Satscorepulse med träningsverk från gårdagens bodypump.

Ni som är vid min ålder kommer väl ihåg Dr. kosmos? :) han var på friday´s och åt i dag.. wow ;)
efter jobbet blev det lite afterwork, men mycket mer har inte hänt idag.
god natt.

Dr. Kosmos


» Belladonna 2 år idag!

Idag fyller min lilla Belladonna 2 år! önskar att jag var hos henne nu. Älskar dig min lilla buse!!
Så fin!
Första gången jag träffade Belladonna och syskonen. 5 veckor gamla.
Bella med syskonen
Jag & Belladonna på hundutställning i Askesund. Bella fick en 2:a :)
Bella latar sig på soffan :)

» Musik

 

» förbannade buss

Nu är jag helt proppmätt efter allt godis och morots- och grurks stavar med dipp. Såg precis klart på filmen som gick på tv6 "Forgotten", jätte bra film enligt mig!! handlar om en kvinna (julian moore) som söker efter sin bortförda son. Hon går hos en psykolog därför alla tror att hon lider av vanfröreställningar, men hon ger inte upp. Hon träffar en man som också har ett försvunnit barn, tillsammans är dom på jakt efter sanningen.

Igår åkte jag till Linn och det var den länsta resan. Linn bor på Lilla essingen och det tog mig ungefär 20 minuter att hitta den förbannade bussen, däför när jag frågade var det antngen ingen som viste eller sa olika varje gång. Tillslut hittade jag och precis då åker självklart bussen!! jag springer och vinkar att den ska stanna och buss chauffören bara lyfter på axlarna! som tur var fick jag bara vänta 10 min på nästa buss, men självklart så åker jag för långt ockå! tur var att det inte var så långt att gå från nästa hållplats, men vilken resa! haha...

Först var jag, Linn, Michelle och Sara hos Linn, sedan åkte vi in till stan och var på East. Hade en väldigt rolig kväll med tjejerna. Dock varit väldigt trött idag på jobbet, men det gick bra ändå.

Linn & Jag

Linn & Michelle

Linn, Jag & Michelle

Sara, Michelle & Jag

Michelle & Jag

Sara & Michelle

 

 


» Bet mig i läppen för att inte skratta

hehe... jag har fått lite pikar om att jag har varit dålig på uppdatering, men det beror på att jag inte har gjort något speciellt mer än bara jobbat.
Jag har även jobbat idag och är lite seg efter jobbet. hahha.... när jag satt på tunnelbanan på väg hem satt jag mitt emot en man som satt och verkligen vräkte i sig sin hamnburgare, aldrig sett någon tugga så stressande. Jag var tvungen att bita mig i läppen, greja med mobilen och smörja in läpparna för att inte börja skratta. Tur att jag bara bor två stationer fån t-centralen, för usch vad jobbigt det är när man inte får skratta :) 
Nu ringde Linn precis och undra om jag skulle hänga med dom ut, inte så jätte sugen, men alltid kul att träffas och små prata med lite vin :) får se om jag hänger med ut sen. 

» outfit

Kavaj: Zara
Jeans: MQ
Skor: Nilson

» Fiasko!

Ledig idag.... så just nu håller jag på o tvättar och ska strax börja med maten, vilket blir chili con carne till lunch. 
Igår klockan 09 var jag och fixade mina naglar sedan åkte jag hem och solade solarium, var ledig igår också, så jag började dagen bra :) Jag och Elin hade planerat in att vi skulle luncha ihop, men henne gick det inte få tag på. Tydligen så hade hennes mobil gått sönder. 
Senare hade jag och Magda bestämt att vi skulle ses och ta en fika/middag och sen gå till Friday´s och se på Sverige-Malta. Tiden sprang iväg så vi gick direkt till Friday´s och såg matchen, vilket var ett fiasko! vi skulle behövt 4-0, men det blev 1-0 tack vare att berg fick in träffen på ett maltesiskt knä som studsa in i mål. Men vi har fortfarande chans, vinna mot danmark med 3-0, men kan vi inte få in mål på malta så känns det som att det är ganska kört.....?!
I kväll blir det en skön hemma kväll med film. 

» Brun eller beige?

Nu sitter jag och mumsar på vindruvor och efter att jag har ätit upp en stor portion med plättar, bär och glass.... mums! men jag har faktiskt inte gjort plättarna själv, det finns att köpa färdig gjorda. Första gången jag såg att det fanns, tänkte jag, vem f*n köper färdiga plättar/pannkakor?? hahah... tydligen jag :)
 
Idag har jag varit ledig från jobbet så jag har varit på stan och strosat runt lite. Jag köpte ett par snygga stövletter från Nilson och ett par svarta jeans från MQ. Jag hittade även MIN väska, men jag kan inte bestämma vilken färg!! Ni får hjälpa mig, brun eller beige? vad tycker ni??
 
Brun eller beige?
Mina nyinköpta skor från Nilson
mums...

» Musik


» Borta bra, men hemma bäst.

Nu är jag på väg hem till Stockholm igen, ja det känns faktiskt att Stockholm är mitt hem nu efter ett halv år. Borta bra, men hemma bäst. Känns skönt att åka tillbaka till Stockholm, fast det har varit underbart att träffa mina nära och kära! Speciellt Belladonna och Lotta.
Jag kom till Tidaholm i onsdags kväll, Jag och Bella gick och hälsade på Marie i sin nya lägenhet som hon hade fått i ordning jätte fint. Torsdags gick jag och Bellan ut i skogen på förmiddagen och lekte, det har jag verkligen saknat! Sköna skogspromenader med Belladonna. Sedan lunchade jag hemma hos pappa och Carina, så jag träffade dom en kort stund. Torsdag eftermiddag åkte jag och Bella till Skövde för att träffa Lotta, hon och Jonas hade ändrat inredningen och fått det jätte fint. På kvällen åt vid god middag med vin och sedan blev det utgång. Jonas var kvar hemma och myste med Bella. Vi hade jätte skoj ute, roligt att träffa lite gammalt folk:) 
Fredagen började vi dagen med att mysa med "sex and the city" filmen. Senare åkte jag och Bella tillbaka till Tidaholm för mamma fyllde 50 år, så vi hade ett litet familjekalas. Det var mycket trevligt. Therese och Kalle hade en läskig "lek" som vi gjorde. Man var fem personer var av en satt på en stol. Alla skulle vara allvarliga och skulle lyfta personen som satt på stolen, men man fick bara använda pekfingren. En i varje knäveck och armhåla. När man bara testade så gick det verkligen inte, men när man gjorde ett visst mönster innan man lyfte så gick det JÄTTE lätt, kändes som att personen på stolen bara flög upp. Det kallas energi;) Helt otroligt, fattar fortfarande inte hur det kan bli sådan stor skillnad.
Igår lånade jag Lottas bil till Tidaholm för jag skulle ändå tillbaka till Skövde när jag skulle åka hem. Tur att jag var ute i god tid när jag skulle åka till tåget. Jag är aldrig i tid, även fast jag tycker att jag är ute i god tid så får jag alltid stressa. När jag var på väg till Skövde, vilket jag trodde jag var slog det mig att kör tydligen mot Falköping... hahhah.... så typiskt mig, sitter och drömmer i min egna lilla väg o bara kör. Tur var att jag inte hade kommit långt, jag fick vända och köra tillbaka :) När jag sedan är i Skövde skulle jag lämna bilen i stan för att Lotta jobbade. Jag parkerade på två olika parkeringar innan jag hamnade på rätt. för dom två andra var det bara max 2 timmats parkering och den skulle stå kvar till Lotta slutade jobbet. Trots allt krångel så hann jag, konstigt nog så hinner jag alltid, men jag får ALLTID stressa....  
 
Belladonna
Mamma & Jag
Therese, mamma och jag
Charlotta
Jag & Lotta

» Pastan i halsen

Igår skulle jag sluta klockan 15.00 från jobbet, men fick jobba över till ca 16.00 och klockan 17.00 hade jag bokat upp mig för satscorepuls på regeringsgatan. Eftersom jag slutade tidigare än vanligt fick jag äta maten efter jobbet, så jag satt kvar på jobbet och åt upp en STOR portion Alfredo pasta med kyckling och läste "klick" tidningen. Sen kollade jag till på klockan och då var hon 16.40 och man måste "checka in" minst 10 minuter innan passet. Så jag slängde på mig träningskläderna och nästan sprang till sats. Under passet kändes det som att jag hade pastan i halsen, usch kändes verkligen att jag var nära på att spy. Aldrig mer äta pasta så tätt in på. Efter passet var jag helt slut, kände mig febrig och fick ont i halsen. 
Nu sitter jag på tåget på väg till Skövde med jätte ont i halsen, näsdukar brevid mig och jätte tung i huvudet. Tur att jag har datorn, en bok och en massa godsaker med mig. Det känns jobbigt att jag har blivit sjuk nu när jag ska åka hem, men samtidigt passande. slipper vara hemma sjuk från både jobbet och träningen.