» Barbour vinter jacka

Jag har haft så ångest över att bestämma mig för vilken vinterjacka som jag ska ha i vinter. Jag vill inte betala mer än 5 000 kr och jag vill inte heller ha päls. Jag funderade och var nära på att köpa den bruna dunjackan från Boomerang för att det var den enda jackan jag kom på som jag tycker verkar varm, bra pris och ingen päls. Dock är den så tråkig för alla springer runt med den! Men nu i lördags hittade jag min jacka =) Även vinterjackan som höstjackan blev från Barbour, köpte även en passande halsduk till den. Nöjd!!
Min snygga vinterjacka!
Man kan även välja att ha med eller utan fuskpäls, jag kommer ha utan.

» Högskoleprovet

I lördags skulle jag egentligen skrivit högskoleprovet, men jag valde istället att jobba pga att jag behövdes och ångesten över att skriva det. Finns väl inget värre än att lägga tiden på att skriva högskoleprovet på en underbar lördag? =) Efter jobbet gick jag och Claes och handlade lite godsaker och hyrde även en film. När vi kom hem började jag med maten och mannen min sprang ut på en löprunda. Maten blev jätte god och vi skippade filmen och myste istället med att lyssnade på musik, titta på roliga klipp och pratade samtidigt som vi avnjöt vin (för min del) och godis.
Skäggiga Claes :P ut på löprunda
rotfrukter i ugnen, japanska tofu filéer, avokado och egen gjord sås som blev super god;)

» Mjölksyra i musklerna

Fy fan... Nu är jag helt slut i övre rygg och axlar!! Även träningsverk i biceps! Igår körde jag dubble pass, först ett bra bodypump pass och direkt efter box då jag körde i hop med en äldre man som tidigare tävlat i sm boxning. Så vi körde järnet!! :) super kul! Vi pratade även en stund efter passet om boxning o Muay Thai:) nu sitter jag på tunnelbanan på väg hem. Jag har kört favoriten Bodycombat i Farsta! Lika kul som vanlig, men extra jobbig idag för att jag fick mjölksyra i axlar o skuldrorna direkt, men de e la gutt;) nu hem äta, duscha o sova!

» Mysig söndag kväll

Igår hade vi en super mysig söndag efter både jobb och träning. Jag lagade en rotfrukts gratäng och super goda "fejk" kyckling bitar till det. Claes hyrde filmen Unknown och den var riktigt bra till skillnad från filmen vi såg i lördags som var kass! Söndag kvällen bestod av god mat, vin, film och naturgodis :D En perfekt söndag kväll!

» Middag med Claes

Efter jobbet åkte jag och Claes först hem och fixade iordning oss, sedan åkte vi in till stan och Claes bjöd på middag på Lao wai. En mysig vegansk restaurang som låg vid Sveavägen. Nu blir det mys hemma med godis och film. Vi ska se Drive angry.

» Säljar tävling på jobbet

Idag hade vi säljartävling på jobbet mellan mig, Daniel och Albin. Den som sålde för mest vann en flaska rött. Självklart vann jag ;) dessutom överlägset. Jag sålde för mer än dubbelt så mycket som Daniel och Albin sålde tillsammans:P
Min vinst

» Lägenhet i Skärmabrink

Nu sitter jag i Huddinge och väntar på mitt tåg och har starka lycko känslor!! Idag var jag nämligen o kikade på en lägenhet i Skärmabrink. En super mysig o fin lägenhet på 24 kvm som är perfekt till mig!! Visst den är inte på Gärdet som jag nu trivs så bra på, men den ligger iaf på rätt sida av stan och bara 10 min till city, kanon! Killen jag ska hyra den utav ska flytta till Malmö och har inga planer på att flytta tillbaka. Han är även kompis med några kompisar till mig, så det är dom jag tackar!!! Så den 1 december har jag äntligen en egen lägenhet:D även om man är kär o galen så är 22 kvm för litet att dela på;) Nu har jag även svettat ut allt jag har på ett tufft Bc pass ute i Huddinge, det är en bit att åka, men det är nästa samma team som Farsta:) i omklädningsrummet när jag och Camilla tjattrade kom en tjej fram till oss och undra om vi kampsportade utöver detta, hon sa även att det var bra att ha oss framför så hon kunde kolla på oss. Alltid kul att få komplimanger:)

» NK höst kick off

Efter jag slutade jobbet sprang jag ner till Sats Regeringsgatan och körde bodypump, därefter duschade jag o gjorde iordning mig inför NK kick off. Det var programledaren Henrik Jonsson som höll i presentationen tillsammans med "NK styrelsen". En kort och bra "power paint presentation" om NK historia och hur framtiden ska se ut.
Efter var det mingel och dans, det var länge sedan jag hade så roligt på ett dans golv! Vi dansade så nästan taket lyft;) Någon gay kille små strippade lite, upp piffade damer dansade som aldrig förr och en annan freestylade grym locking dans =)
Stefan, Nicke och Emma

» Vad blir det till lunch?

Jag ligger just nu hemma och känner mig inte alls hundra:( Som tur är jag ledig, men jag är sååå trött och ont i magen. Då är det skönt med detta mys väder, lyssnar på musik och pillar med datorn.
Till lunch koka jag ihop tofu, haricots verts, lök, pupmafrön, solrosfrön, grönsaksbuljon och andra goda kryddor. Potatis och spenat till detta.

» löprunda i fina höstvädret

Det har varit jätte fint väder här i Stockholm idag, men jag har varit inne hela dagen och slappat med datorn. Jag städade även lite så jag fått någon nytta gjord;) Innan solen försvann tog jag en lite löprunda och stannade även till vid en gammal lekpark? och gjorde några övningar. Men blev sur när det inte gick så bra och fortsatte löprundan.
.

» Den bästa!

img_5604 (MMS)

Saknar att busa med min Belladonna!! Hon är bäst! :)


» Lördags mys med Camilla

Igår hade jag en jätte mysig lördag kväll med fina Camilla! Först var jag på jobbet och jobbade övertid, aldrig fel med lite extra cash, kan behövas ibland;)
Direkt efter jobbet åkte jag till Camilla som mötte upp mig i Haninge så gick vi o inhandlade lite mat och godis för kvällen. Vi gjorde en god kräft/räk sallad. Claes har inget matbord;) så det var trevligt att sitta till bords och äta, mysigt. Sedan fixade vi med att skapa en blogg till Camilla, sen blev det mys i soffan och kollade på "Pappa på burk". Verkligen en typisk tjej film, vilket inte är min favorit kategori, men den var riktigt rolig. Alla filmer som Jennifer Aniston är med i är bra!
Camilla

» Clinch

Idag har jag varit ledig och Claes åkte tidigt i morse till Kalmar för att spela med Anchor och i morgon i Gbg.
Jag har tillbringat dagen med att först tvättat ett stort berg, då det mesta var svettiga kläder från Claes 25 dagars turné. Jag har även handlat och lagat mat, färgat håret och höjd punkten på dagen var Muay thai träningen. Vi körde massa kombinationer med knän och clinch. Vi slet i varandras nackar och jag körde med en man som var tre gånger så stor som mig:) men det var skoj! grym träning idag!! efter träningen kände jag hur trött i nacken jag var, kunde knappt hålla uppe huvudet. Har aldrig känt den känslan förut, så i morgon kommer jag nog ha träningsverk i nacken:)
För några dagar sedan pluppade DVD-skivan ur min dator, jag blev jätte förvånad och glad. Så nu 3 veckor senare ska jag se på filmen. Absolut inte i min dator, där kommer det inte in någon skiva mer! Claes var snäll och lämnade hans dator som jag kan se filmen på. Trevlig fredag!

» OJ vår/sommar kollektion

Måndag:
Jobbade och direkt efter jobbet sprang jag till Muay Thai träningen som ligger i Slussen. Fick lov att springa ifrån 10 min tidigare från träningen eftersom den slutar 19.20 och jag skulle på möte med jobbet på Östermalm kl.19.
Jag springer in i duschen och snabbt till OJ showroom där vi hade möte ang. vår/sommar kollektionen. Det bjöds på mat och vin, och även lite choklad=) Alltid lika trevligt och kul att se den kommande kollektionen. Jag dissade en tröja som jag tyckte såg ut som en klänning. Jag blev sugen på att prova den och det visade sig att den passade mig bra, så jag fick med mig den hem=)
Dom andra gick även vidare till Richie och fortsatte festen där, men jag hade min man som precis kommit hem från 25 dagars turné som väntade på mig där hemma. weeeiii.
Vad tycks? Herr tröja blev till en snygg oversize tröja/klänning och kavla upp ärmarna så tycker jag att det blev snyggt=)
Jocke och Danne
Jocke hittade något att prova också. Han sa först att han skulle köra hängsle byxorna utan något under, men han fegade ur;)
¨
Stefan och Jim

» Sport Science

Kolla in fler klipp på Youtube, Sport Science!! Fascinerande hur man kan utveckla och lära in kroppen o hjärnan, hård som sten;)

» Höstmys

Ja nu börjar det bli dags att ta på sig handskar och halsduk....myyyys=)
Jag säger det igen.... Hösten=Myyyyyyys!!! jag tycker att hösten och våren är dom bästa årstiderna! Då kan man leva sin vardag på rutin, utan dåligt samvete eller att vara tråkig, för det gör alla då. Det klart att hösten är lite mysigare om man har någon som värmer en i rusket, men också goda middagskvällar, rödvin, levande ljus, filtar, snyggare kläder, regelbunden träning. That´s life!! =)
Nu har jag även börjat gå till och från jobbet, iaf då jag börjar 11. Jätte härligt, ingen stress till tunnelbanan utan avkopplande med musik, motion, frisk luft och dagsljus. Det tar 30 min i raskt takt, men då blir jag svettig så det blir på hemvägen. Till jobbet tar det 40 min, men då har jag även gympa dojjor och idag hade jag även ombyte.
Efter jobbet åkte jag till Odenplan och tränade eget. Trodde inte att det skulle vara så mycket folk där en lördag kväll som det var.
Nu ligger jag o myser i soffan, men min lilla choklad skål tog just slut:( Jag älskar choklad och har fått en dålig ovana att alltid köpa en liten mörk chokladbit eller naturgodis efter maten. Jag blir alltid sugen efter maten, men också tror jag att jag behöver det för att inte hamna i matkoma. Denna veckan har jag bytt ut chokladen mot frukt och det har gått jätte bra. Ekonomiskt och nyttigt;) Bra Jenny! Keep going!
Saknar min lilla mallpadda i höst myset!

» En fantastisk dag med min bästa Lotta!!

Vi började den underbara dagen med promenad på Djurgården och pausade med brunch på Flickorna Helin & Voltarie. När vi kom hem fixade vi i ordning oss och strosade runt i stan. Fikade gjorde vi också=)
Köpte hem lite smarrigheter som skumpa, delikatess ostar, kex, chokladtryfflar, oliver och naturgodis :) Vi hade en riktigt super mysig och god förkväll hemma innan vi fortsatte kvällen på restaurang Grill på Drottninggatan. Det är en av Melkers restauranger, en 10 poängare! Jätte fin inredning, god mat och mycket bra service! Rekommenderar starkt! Det finns olika teman där inne, jag och Lotta valde att sitta i Bordellen;)
När vi var riktigt nöjda med restaurang besöket hamnade vi på Soap bar och det var riktigt drag där inne, på en måndag=) men det är ju restaurangernas fest dag, alla som jobbar på restaurang festar loss då.
Jag har haft underbara dagar med min bästa väninna Lotta, älskar dig!!
Väntar in brunchen på Fröknarna Helin & Voltarie
Lotta shoppar loss=)
Tjejen som har shopping förbud leker med kameran istället:P
Fika dags

» Lotta på besök

Idag kom min underbara väninna Lotta med tåget kl.17.00 lagom till jag slutade från jobbet. Vi åkte hem och lämnade väskan och kopplade av lite och åt mat som jag lagade. Blev någon veganskt tjosan som jag kokade ihop:P Lotta gillade det=)
Det duggade lite mysigt ute så vi traskade ner mot stan, meningen att vi skulle hitta någon kvartersrestaurang och dricka något glas vin, men vi pratade på och hamnade på Grodan inne i city. Vi satt på deras uteservering där dom hade markisen utdragen och regnet smattrade på, jätte mysigt!! När dom stängde igen där traskade vi hemåt igen, härligt med gång avstånd till city.
Underbara Lotta