» Nordic military training

Idag ringde klockan 04.30, då var det upp och äta gröt o på med underställ etc. Jag åkte till Fridhemsplan och där blev jag upphämtad av Carro och hennes mamma. Vi åkte vidare till Östermalms IP där vi skulle träna med Nordic Military training. Det var tuff träning, men väldigt roligt, så det kommer jag hänga på fler gånger. Även Felix Herngren var med och svettades. När jag kom hem tog jag en lång varm dusch och åt min andra frukost. Nu sitter jag och myser med en filt och en kopp te, snart ska jag gå in och väcka Henrik som ligger och susar.
http://www.nordicmilitarytraining.se/ambition.aspx
Felix Herngren


Anonym
16 November, 2009 - 09:51

Hejsan Jenny!Military training,vad kul det låter.Säkert tufft så det räcker!Och Felix Herngren,han ä`ju på TV!!!Har du tränat ihop me`han!/Hälsningar "en bonnatös från Tidaholm"(lystrar även till Carina)P.s det är så skönt att det går bra för dej,Jenny!Men det visste jag från början att du skulle lyckas!

Lillasyster
17 November, 2009 - 09:51

Fan va kul de lät! tänk om dom kunde ha sånt i mölltorp...vilket aldrig skulle hända:)

Hoppas allt är bra annars!

Bella mår super! just nu ligger hon i mitt knä och fiser...de luktar en aning....:)

Puss & Kram kommer sakna dig på jul:(

JENNYLICIOUS
17 November, 2009 - 09:51

Hej Carina och Therese! det var verkligen super kul och bra träning! Kollade på nätet vad det kostar att bli medlem och jag kommer inte ha råd med både det och sats :( så jag kommer fortsätta träna på sats. Jag saknar Bellas fisar :) heheh... jag vet inte hur det blir på jul, kanske får ledigt, men det är inget som jag får räkna med. Jag kommer i vilket fall åka hem innan jul, kanske 1.a advent.

Saknar er alla. Puss och kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo