» Raisted fist

Torsdags kväll var jag, Lotta och Jonas på konsert i fryshuset. Vi var där för att se Raisted fist! Sååå jäkla bra det var!! Även förbandet Englen var riktigt grymma!









» Ann-Kristins tävlingsbikini klar

Förra veckan gjorde jag klart min adept Ann-Kristins bikini och jag blev jätte nöjd. Anki kom till mig förra torsdagen på både formkoll och för att hämta sin bikini. Allt såg jätte bra ut och väldigt spänd på tävlingsdagen! :) 



» Blomkålspizza

Sååå gott! Har ni inte testat så måste ni göra det, smakar fantastiskt gott! Även glutenfri ☺️👌

4dl riven rå blomkål
4dl riven mozzarella 
1 ägg
Salt & peppar

Blanda samman allt och platta ut på en plåt med bakpapper. In i ugnen i ca. 15 min i 225 grader. 

Ta ut plåten och låt svalna lite, gör fyllningen som du själv vill ha den.


Jag gjorde så här: 

Bred på tomatpuré, strimlad skinka, riven mozzarella, salami, rödlök, champinjoner
In i ugnen tills osten smält. 

Fyllde ytterligare med grillad kyckling, ruccola och Buffalo mozzarella och lite olivolja. In i ugnen tills den ser klar ut. 

Samtidigt gjorde jag två såser, båda på turkisk yoghurt, en med pressad vitlök, olivolja och citronsaft. 
Den andra med pressad vitlök, citronsaft och mycket kebabkrydda. 


Pizzan blev jätte god tillsammans med såserna och toppade även med lite valnötter. 




» Mycket jobb i helgen

Denna helgen har jag inte haft för mig så mycket mer än jobbat, knappt någon träning heller. 

Fredags efter jobbet 20.30 mötte jag upp Anki, min adept som ska debutera i bodyfitness på Luciapokalen. Formen ser jätte fin ut och poseringen sitter, så det ska bli jätte kul! :) vi körde formkoll och posering, hon fick även prova överdelen till bikinin som jag sytt och den satt fint! 


Både fredag och lördag kvällen satt jag och sydde på bikinin till 02, sen upp tidigt för morgon promenad och jobb. Skulle egentligen till Becca på lördagkvällen för käk och vin, men insåg att jag måste prioritera bikinin. Så jag åkte hem efter jobbet, gjorde mig en blomkålspizza, drack lite vin och hade det bra ändå :) 



Jag hann sy klart även trosan och sprang ner till Ica och köpte mig en glass innan jag började sätta dit stenarna :) 


Söndags efter jobbet åkte jag till sats Medis och skulle köra axlar, men jag var väldigt trött och kände mig irriterad, dessutom hade jag glömt mina hörlurar och då kunde jag aldrig tagga till. Tog igenom mig ett lätt pass sen åkte jag hem, käkade och blingade på bikinin. 


En annorlunda variant av kyckling ceasarsallad :) men gott var det. Även en påse naturgodis och 200g marabou åkte ner 🙈



» Lina & Rickards bröllop

I onsdags var jag bjuden på Lina & Rickards fina bröllop. Dom hade ett litet fint utomhus bröllop vis lusthuset på waldermansudde på Djurgården. Lina har jag lärt känna genom Rebecca vid våra tjej middagar, hon har även hängt med mig på thaiträning, super härligt tjej med ett varmt hjärta! 









Bröllopet var väldigt vackert och kärleksfullt. Det var väldigt sött och roligt att det var hunden som fick överlämna ringarna :) 

Efter bröllops ceremoni gick vi in till en mysig stuga lyssnade på tal och fikade. Rickard höll ett otroligt vackert tal/kärleksförklaring till Lina så jag var tvungen att hålla tillbaka tårarna. 










» Saffransrulle

Saffransrulle
Vispa ihop:
1dl äggvita
1dl vanilj casein
1dl mjölk
0,5 g (en påse) saffran

Stek som en pannkaka, låt svalna och bred på kvarg (jag valde Lindahl pepparkaka) rulla ihop och njut! 😋✌️




» Tisdags lyx med bästa Lotta

I tisdags hade jag och Lotta en riktigt mysig tisdag! Var länge sedan vi hade vår myskväll, så vi lyxade till det med champagne, lite praliner och sen hade Lotta lagat en jätte god sallad med polkabetor, lax och en citron kräm till det. Hon hade även bakat en jätte god saffranskladdkaka, super god! 
Vi har alltid lika mysigt och trevligt, synd att det ska vara så svårt att få till det i kalendern, men man behöver ju inte bara lyxa till det på lördagar, tisdagar är minst lika mysigt! 😜







Lilla söta Ronja ville också vara med 

» Match i armbrytning mot farsan :)

 

» Avslutade helgen på topp med pappa & Carina

Söndagen mötte jag upp pappa och Carina på samma ställe som i lördags morse. Därifrån promenerade vi till operan där Ocean buss skulle gå ifrån. Vi såg nämligen den bussen på vår promenad runt Djurgården i lördags då det såg så kul bär den från land rulla ut i vattnet och fortsatte turen på vattnet. Den ville vi också åka och det var både intressant guidning men också en kul utflykt! 😃 




Efter den turen tänkte jag att pappa och Carina kanske ville se Hammarbysjöstad istället för city. Efter som vi alla tre gillar att promenera och hittills promenerat överallt så gick vi från Kungsträdgården till Hammarbysjöstad. Efter promenaden satt det riktigt fint med brunch på Jimmys marina. 





Medan vi satt det och hade det väldigt trevligt och gott så gick solen ner. Blev en jätte fin kväll och avslutade den på topp med en fin båttur tillbaka till stan. Vi satt där upp med filtar, såg ut på den vackra utsikten och myste! 





Jag har haft en underbar helg med pappa och Carina! Kunde inte toppa den bättre, tack ännu en gång! ❤️

» Invigning av Mall of Scandinavium och fotboll

Pappa och Carina bodde på en båt i Skeppsholmen över helgen, så på lördagmorgonen promenerade jag till Nybrokajen och mötte upp dom. Vi gick sedan vidare runt Djurgården och jag hade bokat bord på Djurgårdsbrunn för brunch. Det var lite ruggit ute och vi var hungriga, så det var skönt att komma in i värmen och äta oss mätta, blev till och med lite för mycket. Det var väldigt mysigt där inne men måste erkänna att jag har ätit ett bättre utbud på brunch, men sällskapet är svårslaget 😉 så det vara toppen! 






Vi åt mycket och stod oss hela dagen, men så som vi har gått så var det inga problem att bränna bort det. Vi gick verkligen över allt! Förutom när vi åkte till Solna för att kika på invigningen av nya gallerian, Mall IF Scandinavium, då tog vi faktiskt tunnelbanan. 
Det var galet stort och väldigt mycket folk! Vi kikade runt och avslutade med en öl på O'Learys, pappa var väldigt nöjd över sin stora öl ☺️




Kvällen avslutade vi med burgare och fotboll, Sverige-Darmark på söder. 



Vi promenerade självklart dit från centralen och även hem igen, jätte skönt och jag fortsatte promenaden hem till Gärdet. Kanon kväll då vi hade turen att få ett bord med möjlighet att se matchen. 

» Pappa & Carina över helgen

Pappa och Carina var här i Stockholm över helgen och vi hade en fantastisk helg! 

Fredagen började jag med en promenad och sen tog jag mig till Kungsholmen för en casting. Jag blev nämligen uppringd i veckan för dom ville att jag skulle vara med i en reklamfilm där jag skulle spela den muskulösa flickvännen. Jag åkte dit fick ta lite kort, göra en presentation och sen även filma fraserna som jag skulle säga i reklamfilmen, jätte skoj! :) 


Därefter åkte jag hem och städade så det skulle vara fint när pappa och Carina som skulle komma på middag på kvällen. Dom kom vid 19-tiden och vi hade en super mysig kväll! Jag bjöd på tre rätters och det blev också väldigt lyckad! 


Förrätten blev en ost & valnöts soppa med baconlindade dadlar som tillbehör 


Huvudrätten:
Baconlindad, fylld fläskfilé med risotto och whiskey sås



Efterrätt:
Snickers cheesecake 



Det blev en super mysig kväll med mycket gott och även lite bus då pappa ville utmana mig i armbrytning men åkte på en förlust mot mig haha så nu står det faktiskt 1-1 då han vann mot mig förra året 😅 så nu har vi en match inplanerad i jul haha 

Vinst till mig efter en tuff match mot envisa farsgubben 😅



» Utflykt till Kungsör, Tårtkalaset & brunch buffé på café Kungsudden

Söndagen vaknade jag fortfarande mätt från Fondou Boden så kl.07 tog jag en promenad runt Djurgården i regnet. Det var faktiskt väldigt mysigt, men mindre mysigt att jag var totalt genomblöt när jag kom hem. 

Kl.10.30 hämtade Felix och Jossan upp mig för vi skulle åka på våran lilla trip ner till Kungsör till café Kungsudden där det omtalade Tårtkakaset fanns 😋 vi hade bokat både deras brunch buffé och tårtkalaset, så tur var vi hungriga. 

Det var såååå fantastiskt gott! På brunchbuffen vad nog köttgrytan bäst, riktigt mört kött, brunsås och kantareller med deras potatisgratäng och svartvinbärs gelé! Allt var visserligen jätte gott!! 





Det blev några omgångar på buffén och vi tog lite små pause mellan varven 😅

Sen gick vi ner och intog Tårtkslaset! Herregud vad massa gott det fanns! Var ju tvungen att smaka på allt också haha blev dock besviken på smörgåstårtan, men det var väl tur så det fanns plats för mer av det andra haha. Godast var nog dom klassiska hemmagjorda chokladbollarna, såå goda! Men också snickerskakan och choklad tårtorna 😍








Efter flera rundor på både buffé och tårtkalaset behöver jag inte säga att magarna stod rätt ut haha 

Vi alla kände för att ta en liten bensträckare innan bilfärden hem igen, men vi var så mätta att det blev en väldigt kort promenad 😅😂 


» Fondou borden

Lördagen var här och jag startade morgonen med en promenad runt Djurgården innan jag gottade mig med frukost. Nutella och skippy till frukost 🙈

Där efter var det dags att jobba 10-17.30. Efter jobbet åkte jag till sats Odenplan mötte upp Felicia så köttade vi armar. Fortfarande inte stark efter dieten, det tar lite tid att komma tillbaka. Då är det bra att ha sin träningspartner som pushar 😃 Felicia är 2v ut till tävling och fortfarande stark!! 


Kan man träna, kan man äta. Så det blev ett restaurang besök på Fondou Boden. Vi beställde in både köttfondoue och ostbuffe, det var såå gott! Jag kunde inte sluta äta, trode magen skulle spricka 😅



Mätt var bara förnamnet, men efterrätt finns det alltid plats för. Så en tobleronec Fondou blev det 😊 jag var så mätt att jag kände att jag behövde promenera hem, ca 30-49 min




» Five finger death punch

I onsdags mötte jag upp min coach Micke på T-centralen gör att sen åkte vi till Globen. Jag hade fixat biljetter till Five finger death punch 😃 först gick vi till restaurang blue, dit kom även några av Micket vänner. Vi käkade burgare och tog några öl sen var vi redo för konsert. 




Innan vi gick in till spelningen var vi självklart tvungna att gå till shoppen 😊 jag köpte en snygg tischa. 



Innan Five finger death punch satte igång så körde Papa roch som var förbandet. Grymma dom också, men lite tråkigt att det kändes som dom körde längre än FFDP. Dessutom blev jag lite besviken att dom inte körde så många låtar från nya skivan som är grymma! Super nöjd över spelningen iaf, kunde inte vara still en sekund och fick gåshud i mellanåt. Så otrolig feeling att gå på spelning, borde göra det oftare ☺️
Papa roch
Five finger death punch 

» Efterlängtad träningsdejt med Felicia

I tisdags hade jag och Felicia våran efterlängtade träningsdejt! Var på tok för längesedan vi sågs och ännu längre sedan vi tränade ihop. Svårt att få till det när båda är på diet, men nu när jag är färdig tävlad så är det lättare för mig att anpassa mig. 

Riktigt kul att se henne i en så grym form! Hon ska tävla i women's physique i Decembercupen och Luciapokalen, hon kommer ta båda tävlingarna med storm!! 😍💪🏆





» Kvällspromenad med Jossan sen ett grymt discopass på Sats Gärdet

Igår var det måndag och jag var ledig, tog sovmorgon till 8.30 sen knallade jag ut på en skön promenad längs Djurgården, gick även och solade innan jag gick hem. 

Efter lunchen tog jag med min resväska och åkte till Hornstull, till djurbitiken och köpte 13kg hundmat som jag sedan åkte till Eva och lämnade. Hjälpte även henne med att sätta upp en ljusslinga på balkongen. Hon bjöd mig på en god macka och vi hann prata en liten stund innan jag var tvungen att åka igen. Jag åkte till Skanstull för att lämna resväskan till förrådet som jag hyr. 
När jag kom hem käkade jag lite mellanmål innan jag mötte upp Josefin Pettersson på djurgårdsbron. Vi bestämde tidigare under dagen för en kvällspromenad vid 18. Det blev en skön och super mysig promenad. Jäklar vad jag gick mycket den dagen och när jag kom hem fyllde jag på med pwo och gick till sats Gärdet och körde ett grymt bra armpass med mycket energi! 

Riskakor med mandelsmör och banan 😄👌





» En återställare på söndagen

I söndags vaknade jag upp fortfarande proppmätt och lite sockerbakis haha så jag tog en promenad runt Djurgården för att sätta igång systemet och för att jag skulle få i mig en god frukost 😅

Jag tycker dessutom att det är jätte skönt att starta dagen med en skön promenad, speciellt i detta vackra höstvädret! 

Senare var det dags att åka in till stan och jobba 11-17. Dock blev det ingen träning idag heller, kroppen behövde återhämta sig efter all mat o godis från tjejmiddagen. Det blev en återställare istället 😂
Efter jobbet gick jag till Ica och handlade hem lite gott! Gjorde en super god spaghetti o köttfärssås och sen massa gott efter till en film, bra söndag! 





» Pumpa paj

Pumpa paj 


Pajskal

    • 3 dl vetemjöl 
    • 125 g smör 
    • 2 1/2 msk kallt vatten 

    Fyllning

    • 400 g pumpakött (skal- och kärnfritt)
    • 2 rödlökar 
    • 250 g fetaost 
    • 20 basilikablad 
    • 6 ägg 
    • 6 dl mjölk 
    • 1 tsk salt 
    • 1 krm peppar 

    Så här gör du

    Bra att veta när du ändrar antalet portioner

    1. Mixa vetemjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta till en deg. Linda in den i plastfilm och låt vila i kylen i 1 timme.
    2. Sätt ugnen på 200°C.
    3. Kavla ut degen på mjölad arbetsbänk. Klä en pajform, ca 28 cm i diameter (för 6 port). Nagga bottnen med en gaffel. Låt vila svalt i 10 minuter.
    4. Grädda i 15 minuter. Låt svalna.
    5. Skär pumpaköttet i tärningar. Skala löken och skär den i klyftor. Tärna fetaosten. Fördela pumpa, lök och fetaost i pajskalet. Lägg på basilikabladen, spara några till garnering.
    6. Vispa samman ägg och mjölk. Salta och peppra. Häll blandningen i formen. Grädda längst ner i ugnen i ca 50 minuter tills den stelnat och fått fin färg. Strö över basilikablad.


    American pumpkin pie


    Ingredienser

    • 3 dl vetemjöl
    • 2 msk strösocker
    • 125 g Arla® Svenskt Smör
    • 1 äggula

    Fyllning:

    • 4 dl grovhackad pumpa
    • 2 ägg
    • 2 dl strösocker
    • 1 tsk kanel
    • 1 tsk malen ingefära
    • 1 krm salt
    • 2 msk vetemjöl
    • 2 dl Arla Köket® vispgrädde

    Gör så här:

    Hacka ihop mjöl, socker och smör till en grynig massa. Tillsätt äggulan och arbeta ihop till en deg. Tryck ut i en ugnssäker form, ca 24 cm i diameter. Låt vila i kyl ca 30 min. Sätt ugnen på 200°. Koka pumpan i lättsaltat vatten 5-8 min. Häll av vattnet i en sil, pumpan ska vara väl avrunnen. Mixa pumpan till puré och låt den svalna något. Tillsätt äggen ett i taget. Blanda ner resten av ingredienserna till fyllningen och häll i pajformen. Grädda i nedre delen av ugnen 40-50 min. Låt kallna. Sikta över lite florsocker och servera med vispad grädde.






    » Halloween middag med tjejerna

    I lördags hade vi tjejer knytkalas med temat Halloween passande :) 
     
    Innan jobbet och middagen blev det först en promenad runt Djurgården med Sanne Abrahamsson som också bodde i närheten, trevligt sällskap :) sen högg jag i en stor härlig frukost innan jag åkte till jobbet. 
     
     
    Det var väldigt längesedan vi hade tjejmiddag, så jag såg verkligen framemot denna kvällen. Vi hade verkligen super mysigt och middagen var super god med pumpasoppa, sallad, pumpapaj, ostar och dessert paj 😋
     







     









     
    Alla åt så mycket att magarna stod rätt ut sen åkte vi in till stan för att shakea loss lite på Sturecompagniet. Dock är det verkligen inte min grej att cluba, bara jobbigt med fulla jobbiga folk, högljutt och trångt. Tjejerna ville vidare till ett annat ställe och då passade jag på att gå hem. Tog faktiskt en promenad hem, lyckades få i mig två mackor och ett glas mjölk trots jag var proppmätt
     
    Jag skojar inte när jag säger att jag inte trycker ut magen! jag kände mig gravid, foodbebis haha