» Min datorn= mitt liv!

I förmiddags startade jag datorn och kikade lite på nätet sedan hängde sig datorn och jag kunde inte stänga av den, men tillslut blev den svart, men det lät som den fortfarande var i gång. jaja.. jag lät den vara och åkte in till stan för att få min ansiktsbehandling. Det var underbart! köpte även två produkter som ska hjälpa mig att balansera min hud. Hon som behandlade mig frågade om jag ville vara hennes kund till hennes projekt med  AHA-syra, vilket skulle vara kanon för min hud och dessutom får jag det gratis, vilket egentligen kostar närmare 2000 kr. Jag ska ringa henne i kväll så ska hon berätta mer och bestämma när, hur och var.
När jag kom hem och skulle starta datorn, då fick jag inte i gång den! Hjälp! i samma stund insåg jag hur beroende jag är utav min dator, min älskling. NEJ jag måste få i gång min datorn. hur ska jag? vad ska jag? jag måste ha min dator! Mitt liv är i min datorn, min blogg, facebook, mina bilder, tränings schema/boka klasser, arbetsschema.... u name it. Jag ringde direkt mitt försäkringsbolag för min mac och hon sa att jag skulle lämna in min dator. Jag frågade om hon visste ungefär hur lång tid det kunde ta och hon svarade några veckor.
-NÅGRA VECKOR??!!
-ja, men du kan höra med dom om du får en lånedator under tiden.
Senare pratade jag med Henke och berättade givetvis hela storyn för honom, efter ett tag frågade han lite ironiskt om jag har kollat elkontakten. Herregud!! givetvis var det en sådan simpel sak. batteriet hade dött medan jag var i stan och jag som trodde att jag hade stängt av datorn. Men nu var mitt liv tillbaka igen iaf :D
Ikväll blir det bio med henke, "Michael Jackson´s this is it"



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo