» Middag hos svärmor

Igår sålde vi för rekord bästa!! Det var riktigt kul att jobba, jag och Rabi var själva på kvällen och vi sprang så att det brann i skorna :)
Idag efter jobbet mötte jag upp Henrik på hans jobb så åkte vi direkt hem till hans mamma som bjöd på middag. Han syster, mormor, kusin och moster var också där. Vi hade jätte trevligt och skrattade så tårarna rann! :)

» Ledig torsdag

Det blev ingen utgång igår. Det blev endast ett glas på Fridays och ett på East.
Idag har både jag och Henrik varit lediga och vi har haft en underbar dag! När vi var ute med Bella på promenad träffade vi även på Bubba, en Fransk bulldog som bor här i närheten. Det var väldigt skoj att se dom leka. Idag har vi även ätit lunch och strosat runt inne i  Farsta centrum, lagat hemgjorda pizzor och efterrätt med massor med frukt och tittat på The Wolfman. Eller jag försökte hålla ögonen öppna genom hela filmen, jag har väldigt lätt för att somna till film oavsett om den är bra eller inte. Jag tyckte att The wolfman var bra det som jag såg :)
Natti natti
Det är ingen spegelbild;)
Kycklingpizza med mozarella, Underskattat med hemma gjord pizza.

» AW blev utgång

Nu sitter jag hemma hos Elin på Östermalm och dricker vin och äter natrugodis medan hon gör i ordning sig. Vi hade planerat att bara ta en AW, men istället köpte vi hem lite gott och har det trevligt här hemma och senare ska vi gå vidare till Cafét, vi mellan landar nog på Friday´s innan. Det var evigheters evighet sist jag var ute, så det ska bli kul.

 

 

Elin posar

Jag posar


» Middag hos Susanna

Idag var jag och Bella hos Susanna (Henriks syster) på middag, Henrik jobbade så han kunde inte följa med. Det var första gången som jag var hos henne och hon bodde super fint!
Även familjen på Henriks pappas sida var där och vi hade jätte trevligt med väldigt god mat!! Vi fick först ett glas champagne, sedan bjöds det på lax och ungs grillade grönsaker och rotfrukter med getoströra o avokadoröra. Efterrätt blev det ungs grillade frukter och vit choklad. Super gott! Susanna, jag hoppas det inte dröjer lika länge tills nästa gång man bli inbjuden;)

» Intervju på Djurgården

I går hade jag en underbar dag. Efter jag hade träna gick jag och Bella till mini badplatsen, där var även en mamma med sina två barn. Bella och barnen lekte och roade sig med att kasta pinnar och lekte i vattnet.

Jag hade fått ett brev från Bandecho där han skrev att han ville att jag skulle komma förbi kontoret på torsdagen, så jag ringde honom när jag var på väg in till stan för att kolla om han var kvar. Han sa att han och kollegorna hade precis slutat och hade picknick på Djurgården, men att jag kunde komma förbi dit. Jag kom dit och dom hade jätte mysigt med vin, frukter och pastasallad. Dom bjöd mig på rosé (mitt första för i år) och var jätte trevliga allihopa. Liten märklig intervju, men en trevlig avslappnad sådan. Nu är jag en av deras event personal, men dom vet att jag jobbar på Mango och att det går i första hand, men är jag ledig och kan så jobbar jag gärna för dom.
Efter jag hade varit där gick jag till Friday´s för att möta upp älsklingen och vi stannade kvar där för en AW.

» Outdoor crosstraining

Kan det bli bättre än träning utomhus i solsken?! :) Jag har nyligen kommit hem från Outdoor crosstraining, en eventklass som sats kör under sommaren. Det var härligt att få träna utomhus, enda nackdelen är att jag inte tycker att det är super kul som dom klasserna jag brukar köra. Detta är som fysträning som lagsporter gör, man kör stationsövningar och löpträning. Jag gillar det, men jag älskar bodycombat och andra pass.
En god smoothie efter passet är alltid gott och bra. Jag brukar mixa lite av vad vi har hemma. Ex.
Smoothie
Vanilj youghurt
Keso
banan
protein pulver
lite färskpressad apelsin jucie
frusna bär, ex hallon
havregryn

» Brandecho

För ett tag sedan fick jag ett jobb erbjudande när jag jobbade på Mango. Han tyckte jag var tr evlig och service inriktad och därför ville att jag skulle börja jobba lite extra för dom vid sidan av Mango. Just då så hade jag inte så mycket timmar hos Mango, så jag tänkte varför inte. Han gav sitt visitkort och jag skulle kontakta honom så fort som möjligt. Jag var inte så snabb, men fick iväg ett mejl i veckan. Men vad är det för jobb kanske ni undrar? jo, jag har faktiskt inte fått något tydligt begrepp på det själv, men någon eventspersonal. Företaget heter Brandecho. I vilket ifall när jag kom in till jobbet idag så hade en kvinna sökt mig och presenterade sig från Brandecho och sökte mig för extra anställd vid sidan av Mango. Dom ringde alltså till mitt jobb och inte till mitt kontaktnummer som jag skrev i mejlet!! Jag skulle höra av mig i morgon igen, men jag kommer tacka nej. Jag har nu fast anställning på Mango och har fått nästan heltid, så jag kommer inte hinna med något vid sidan om.

» En dag med många nöjen

Började dagen med en löprunda/powerwalk/bus&lek/bad med Bella i ca 1.5 t. När vi kom hem tvättade jag det viktigaste; Henriks jobb skjortor;) Städade även. Lite senare åkte jag och Natalia in till city och åt lunch i Kungsträdgården och glass till efterrätt. Därefter körde vi för första gången för båda Box på Sats Zenit. Det var väldigt skoj och jobbigt. Henrik hade slutat jobbet och vi åkte hem ihop. När vi kom hem hämtade vi Bella och golfbagen och åkte ut till golf ranchen och slog ut lite. Jag gjorde en väldigt bra utveckling från min första gång, så det finns hopp;) Efter golfen åkte vi till Ågesta friluftsområde och gick ett spår, Bella tog även sitt andra dopp för dagen.
Natalia
Jag

» Robin Hood

Vilket underbart väder vi har haft det här i Stockholm!! Jag och Bella letade upp en kanon bra liten badplats med en mini mini strand ;) så idag var det första gången för i år som jag var i bikinin och kände sanden mellan tårna, var även i vattnet till knäna också!

Sedan åkte jag in till Sats på hötorget och körde mitt favorit pass; Bodycombat!! Efter passet skyndade jag mig hem och fixade i ordning mig för att jag och Henrik skulle gå på bio. Först åt vi Sushi sen såg vi Robin Hood och den var riktigt bra! Det var tydligen något spektakel inne på biosalongen Rigoletto innan vi gick, tror det var premiär på Sex and the city. Såg några kändisar;)

» Chaffis

Idag var jag snäll som pallade mig upp tidigt för att kör in Henrik till jobbet. Jag har varit jätte seg idag, men fått lite gjort ändå. Städat och pysslat om mig själv med att sola och färgat håret. Henrik är nu på personal fest med TGI Friday´s och jag, snäll som jag är ;) ska hämta honom när han vill hem, förhoppningsvis blir det inte allt för sen.

» Sommar känslor

Igår fick Bella hänga med mig till mitt jobb, hon låg på sin bädd inne i vårt personal/omklädningsrum. Senare kom min kolega Leyla och hämtade henne. Det hade gått jätte bra med Bella och Leyla lämnade henne senare till Henrik när han hade slutat. Strax därefter mötte jag upp Henrik och Bella. Vi satte oss i Kungsträdgården och åt glass, Bella fick några råa korvar utav kiosken :) Så alla var nöjda.

När vi kom hem och satte vi oss på balkongen och myste med levande ljus och åt gott som räkor!

» Charlotta

Idag har min underbara vän Charlotta namnsdag :D Hoppas att du haft en underbar dag, saknar dig jätte mycket!!!

» Fika med Natalia

Idag var jag och Natalia och fikade här i Farsta, lika trevligt som vanligt :) Jag åt en "tung choklad kaka" som den hette:) o ja, den var TUNG;) hehe Natalia åt äpple paj.

Nu ska jag gå in och lägga mig o läsa Snabba cash. Jag vet att dom flesta redan har läst den och ni som inte har läst den; LÄS DEN! Jag läser väldig sällan i vanliga fall, men det var när jag var inne på ICA för ett tag sen som jag raffade åt mig den. Jag har nästa en timmes färd till jobbet så då är det utmärkt att läsa på tunnelbanan!

» Ett gott skratt förlänger livet


» Hostattack

Jag har haft ont i halsen hela veckan, med både ret-och slemhosta och i dag på jobbet hamnade jag i en väldigt jobbig situation. Jag stod i kassan och pratade med en kunden samtidig som jag tog betalt och helt plötsligt blev jag helt torr i halsen. Jag hostade så tårarna rann, jag kunde inte sluta hosta och kunden tyckte synd om mig, jag med! :) usch vad jobbigt det var och ingen kunde hjälpa mig heller eftersom det var bara jag som kunde kassan som jobbade. Jag gav henne resterande av pengarna och kvittot i handen och fick knappt fram ett ord samtidigt som jag torkade tårarna. Jag gick iväg hostandes och stod inne på lagret och hostade och drack vatten länge tills det blev lite bättre. Jag hostade så kraftigt att ja märkte senare att jag hade börjat blöda i näsan.

» golf, golf och ännu mer golf

Igår var Henrik och Oscar o spelade golf på deras nya klubb i det kalla vädret. Dom båda kom hem frusna och med lera i ansiktet lagom till maten var klar. Vi åt min köttgryta, åt godis och spelade golf på playstation. Svar nej,  grabbarna får aldrig nog av golf:) Summering: en trevlig kväll!

» Bio blev istället en trevlig kväll på Friday´s

Igår åkte Henrik och jobbade direkt efter golfen, han slutade vid 20.30. Vi hade planerat att jag skulle möta upp honom på Friday´s och sedan skulle vi gå på bio. Jag kom till friday´s och vi satte oss på cocktail för att ta ett glas innan bion. Tiden gick fort och för att vi skulle hinna till bion var vi tvungna att springa, men jag och Henrik hade väldigt mysigt så vi bestämde att hoppa bion och stanna kvar. Det blev några glas och sen gick vi även vidare när Friday´s stängde och då hängde även Alexandra och Malin från Friday´s med. Jag hade en jätte trevlig kväll!
Jag och min barnsliga älskling ;)
Alexandra

» Jag har provat golf för första gången

Igår var kom Tobbe och Josefin (plastbror och hans flickvän) hit och övernattade, Josefin skulle på en intervju för en skola idag. Jag bjöd på lasagne och godis, det var en trevlig kväll.

Nu har jag och Henrik precis kommit hem, jag har spelat golf för första gången :) Vi stod på driving ranche som det heter och slog några bollar. Henrik tyckte att det gick bra. Från att inte träffa bollen alls till att jag fick iväg den några meter ;) men jag fick kanske 2-3 någorlunda bra slag iaf.

» Hahaha.... :)

Helt otroligt vad bra!

» Månadens bästa säljare: JENNY!

Jag blev månadens bästa säljare! :) det var skoj och jag vann två bio biljetter. Nu har jag 4 st, så älskling nu måste vi gå på bio ;)

» Kalas

Precis hemkommen från trevligt kalas, Henriks kusin Sofias sambo fyllde. Bella tyckte det var minst lika trevlig som fick leka med sina kompisar Alfons och Lea. Det bjöds på tacos, öl/vin och god dessert.
Idag efter min och Bellas morgon promenad var Bella alldeles grå efter att hon rullat sig i gruset, så det var dags för en dusch, vilket hon älskar. När jag tar fram en handduk och frågar om hon vill duscha, då springer hon direkt in till toan och sätter sig :)

» Mys-pys

I helgen har jag jobbat öppning och stängning första gången, vilket gick väldigt bra! Chefen och dom två andra månadsanställda var lediga hela helgen samtidigt. Så det har bara varit vi "nya" som fick ansvara för butiken och försäljningen och det klarade vi galant :) vi sålde riktigt bra!

I lördags hämtade Henrik mig när jag slutade jobbet, så åkte vi och stor handlade på Maxi. När vi kom hem lagade vi mat, myste med god mat och vin. Tiden bara försvann och jag fick bara några få timmars sömn innan jag skulle åka till jobbet och öppna, men det absolut värt:)