» Första laddningsdagen

Torsdag och första laddningsdagen :) strax innan 8 gick jag upp och koka ris, vikten låg på 52,5kg. 

Första målet:
Kl.09 ris & banan 

Ris med kanel och banan smakade såååå gott!! :) efter frukosten började jag med resten av dagens matlådor. Ungsbakade sötpotatis och torsken, som det sen var dags att äta.

Andra målet:
Kl.12 sötpotatis & torsk
Sötpotatis & torsk med saffran, behöver inte säga mer :) 

Efter maten packade jag ner tredje målet i en stor väska och begav mig it för sist shoppingen. Bla vitt vin, smink, kosttillskott, mat och liggunderlag. Jätte smidigt att ha med sig en stor ryggsäck och lägga allt som shoppas där i. Jag tajmade in min tredje måltid bra då jag kunde käka den på jobbet, NK. 

Tredje målet:
Kl.15 ris & ananas 
Även ris & ananas med saffran var ju fantastiskt gott! 
När jag var klar med shoppingen åkte jag hem och lagade matlådor för andra laddningsdagen och tävlingsdagen. 
1 laddnings dag :) 
Började även med att packa det som jag skulle ha med mig ner till fitnessfestivalen, Gbg. Ordning och reda är det som gäller för att inte stressa upp sig, mkt viktigt, för då lägger man på sig vätska istället för att bli av med den. 
Tävlingssmyckorna är med ;)
Sminket är också med

Fjärde målet:
Kl.18 sötpotatis & torsk 

Min fina vän Erica ska hänga med mig och vara min högra hand o coach, hålla mina nerver ner och hjälpa mig att ha koll på allting, men också vara med mig på ett fantastiskt roligt äventyr!! :) så glad att hon vill hänga med mig på detta. Hon kom till mig på kvällen lämnade väskan o åkte på en VIP kväll som jag också egentligen skulle hängt med på, men hade inte den tiden. 

Fredagen & tävlingsdagen är preppad :)

Femte målet & största målet med 100g extra sötpotatis:
Kl.21 sötpotatis & tomat
Viktigt att njuta och slappna av vid måltiderna. Men så gott med tomater! 

Strax efter kom Erica och jag hade lagat klart alla matlådor och även skrivit klockslag på dom så jag vet vilken låda jag ska ta. Packningen var nästan klar, bara det sista plocket. Därefter fick Erica äran att raka min rygg haha ja man måste även få bort de ludna håren inför färgläggningen :) sen fick jag skrubba och raka resten av kroppen själv. 

Sjätte målet & sista:
Kl.23 ris & torsk

Erica somnade strax därefter som en stock medan jag blingande dom sista banden och tog några formbilder. 
Märkte tydligt att laddningen gör ett bra jobb! Börjar bli fylligare, men också torrare o hårdare som är tanken :) 

» Bodpod & naglar

Igår vaknade jag innan klockan ringde kl.8 så jag gjorde i ordning min BCAA och la mig o myste i sängen till Nyhetsmorgon, sen gick jag upp o duscha o packade dagens väska med träningskläder, poserimgskläder och matlådor. Strax efter 10 var jag på Scandinavium nutrition på Götgatan och gjorde en bodpod, vilket blev riktigt roligt resultat! Visade att jag gått ner i vikt i fett men inte så mkt i muskler :) jämförde mot den jag gjorde sist för 18v sedan då jag hade 60,7kg 17,9% fat 82,1% lean. 

Från gårdagen 
18v sedan 

Därefter åkte jag direkt till NK och fixade mina naglar så jag blir extra fin på lördag ;) blev super nöjd! 


Tiden gick över min tidsplan lite, så sprang ner till personalmatsalen på NK (jag jobbar på NK) värmde min torsk o broccoli och käkade upp den innan jag drog vidare till Sats st eriksplan där Elyn var. Vi körde ett "tömningspass" och sen lite posering i våra bikinis :) 

Därefter åkte jag in till stan igen, käkade min äggvita, torsk o broccoli på tbanan in sen handlade jag lite laddnings mat och smycken inför helgen :) 

Sista to do var att åka till Emma Melin så hon fick sy fast fästerna. Sen var jag helt slut i kroppen och jag dog i sängen när jag kom hem. 

» Fotografering med Lars Hjalmarsson

Tisdag och tredje dagen på tömningsdagen och det kändes riktigt bra, konstigt nog så har jag bra med energi och känner mig mätt. Kanske beror på att jag dricker ca.5 liter per dag. Så springa på toa konstant haha :) kl.10 så hade jag tid för att fixa mina naglar innan jobbet, men bi fick gå över 1timme och hann ändå inte klart, men vad skönt det är att bli ompysslad :) 

Efter jobbet åkte jag direkt till nexus i Alvik där jag tränar thaiboxning, men idag blev det inte Thai utan det blev lite fotografering :) Lars Hjalmarsson som fotade mig, riktigt duktig! Gå gärna in på hans hemsida larshjalmarsson.se 

Tiden sprang verkligen i väg, var så jäkla skoj! Skulle kunna ta tusentals bilder :) 




» Söndag, första tömningsdsgen

Även i söndags ringde alarmet kl.08 och jag gick upp o slängde i en tvätt, sen satte jag mig och blingande på min bikini tills tvätten var klar o jag hängde upp den på tork. Bella fick lite sovmorgon iaf så vid 9 tiden tog vi våran promenad. När vi kom hem igen käkade jag lite stekt äggvita och gurka som frukost, äter egentligen inte frukost men kände att jag behövde det. Nu började även tömningen :) 
Faktiskt riktigt gott!! Stekt äggvita, lite örtsalt & gurka 

Jag fortsatte på min bikini fram till lunch, äntligen blev jag klar!! Har bara lite lite kvar :) 

Min lunch blev såklart fortfarande torsk ända in i mål och dessutom wokade grönsaker. 

Nu under tömningsperioden som är sön-tors så är det noll kolhydrater som gäller och lite extra salt och en massa vatten! Minst 5l! 

Mitt mellanmål består av stekt äggvita och broccoli med örtsalt och kanel, så jäkla gott!!😃 även en kopp te till det.  
(Dock bild från mellisen på jobbet) 

Efter mellisen och tagit upp o vikt iordning tvätten så blev det ett ryggpass o posering på Medis. Efter gymmet, hem steka upp min torsk, broccoli och även mina kalorifria pasta från bodyscience. Dom smakar egentligen ingenting och består av nästan bara vatten, men med örtsalt och kanel så är det riktigt gott, det är dock allt på diet ;) Det lurar ögat lite också o blir mer volym i maten, perfekt!  
Såå gott och känner mig nästan mer nöjd än när jag dietade på potatisen. 

Avslutar alltid kvällen med mitt casein, två omega-3 och 3 st Zma tabletter. Caseinet gör jag väldigt simpelt nu, 100g äggvita, 33g vaniljcasein, 0,75 dl vatten och kanel. Vispa för hand o ställ en stund i kylen. 

» Hallon & vanilj protein glass


Hallon & vanilj glass med hasselnötssmak

🔸200g frysta hallon
🔸200g äggvita
🔸50g bodysciens vanilj casein
🔸1/2 tsk stevia karamelldroppar
🔸1 tsk hasselnöts droppar 

Smula ner de frysta hallonen i bunke, tillsätt lite vatten (ca 1/3 dl) och vispa samman med elvisp tills det blir en sorbe liknande glass. Tillsätt äggvita och visps hårt, sen i med resten, casien och smaksättningen. 

Ställ den sedan i frysen och ta ut den i mellanåt och vispa. När deg har blivit så hård som du vill ha den så är det bara hugga i o njuta ;) 

Chokladsåsen gjorde jag på 2dl vatten, 1dl bodysciens double rich chocolate och några droppar av karamell, hasselnöt och även lite salt 👌



» Sista benpasset innan tävlingen

Lördags morgon ringde alarmet kl.08 och jag tvingade med mig min morgontrötta hund Bella på promenad vid Djurgården. 


Vi fortsatte även promenaden ner till frihamnen så jag kunde hämta ut mitt paket som jag fått från MMSports. Dom hade skickat deras nya kompressions tajts som dom ville att jag skulle ha och gärna marknadsföra med snygga foton. Super sköna och kändes tydligt att dom tjatade till ben o rumpa. Dessutom snygga ☺️👌 

När vi var hemma igen var det dags att börja laga lunchen o äta, sen blingande jag på min tävlingsbikini tills det var dags att åka till sats Odenplan. Kl.15 var jag där o mötte upp Elyn så körde vi sista benpasset innan tävlingen och sen körde vi posering då Ylva var med och korrigerade och dömde oss. Kändes faktiskt riktigt bra och poseringen börja sitta bra nu :) 

Egentligen så var planen att jag skulle hänga med Elyn och Ylva på mys kväll, men jag insåg att jag inte hann det, utan satt uppe sent och blingande på min bikini. 


Lite glass fick det bli på kvällen ;) 

» Hot MOJO

Min fredag startade jag med att testa Hot MOJO med becca :) det är en yoga klass som utförs i ett väldigt varmt o fuktigt rum. Det kändes att det var bra för kroppen, mjuka upp o stretcha ut kroppen, blir lätt fler ggr. 

Jag & Becca svettiga o goa efter Hot Mojo


Hem käka, duscha och sen var det att sätta sig på tunnelbanan igen o åka till Solna. Sista massage tiden innan tävlingen, så det blev både framsida ben och rygg😅

Skönhets delen ska ju också fixas ;) så jag hann med att både sola och färga håret innan jag körde ett bröstpass på Medis. 

Kvällen tillbringade jag med att blinga min bikini och unnade mig en saffrans protein pannkaka med hallon/vanilj caseinglass ☺️👌




» Tugg tugg

Energin skiljer sig från dag till dag, men känner mig som en helt ny människa denna veckan mot dom två senaste veckorna. Dock är jag ju hungrig o tuggar tuggummi o dricker både celsius, funlight och te. Dessutom på pälsad med flera lager kläder då jag frysen in till skelettet! Men det hör ju till ;)
Dock fattas mina favoriter berrys ;)

I tisdags jobbade jag 11-20, så då ställde jag klockan 6.45 och käkade två riskakor o BCAA och drog till gymmet ;) körde ett grymt bra biceps o mage. När jag kom hem åt jag lite kvarg blandat med två nerkrossade riskakor, kanel o kalorifri jordgubbssirap, super gott! :) 


Kvarg, krossade riskakor, kanel, kalorifri jordgubbssirap

I går däremot kunde jag knappt ta mig upp ur sängen när jag skulle till jobbet, lustigt hur det kan skilja sig så från dag till dag. Efter jobbet blev det ett bra benpass.

Böj med stopp på bänk 
Utfall med stång
Hips trust
Benspark
Avslutade med lite snabb posering 

» Positiv feedback

I måndags efter jobbet åkte jag till sats Gärdet och körde ett pass axlar. Jag hade en skön energi i kroppen och ännu mer fick jag utav alla fina komplimanger och pepp på gymmet. En jätte snäll tjej kom fram till mig och berättade att hon följde min instagram och blogg. Fick mycket fina komplimanger utav henne och det uppskattar jag verkligen att få höra när man är 11 dagar kvar till tävling :) även två andra som och gav mig positiv feedback! Tusen tack till er som ger mig så mycket energi och håller uppe motivationen! Tack :) 




» Min energi är tillbaka!!

Weeeeiii 11 dagar kvar och jag har fått tillbaka min energi!! Jag har haft två tuffa veckor, men igår under dagen vaknade Jenny :) jag har förmodligen haft min PMS och "tjejveckan" fast utebliven blödning. Jag mår i vanliga fall väldigt dåligt under den perioden och nu utan massa gott så blev det ännu värre, men jag tig mig igenom det!!

Alla dagar ser ungefär ut detsamma, jobba, träna äta sova repeat ;) 

Jag brukar nästan aldrig äta i sängen, men nu när man inte har så mycket fett kvar på rumpan och väldigt frusen så är det mysigt att äta ur en varm matlåda i knät i sängen ;) 
Avkoppling med tända ljus varje kväll är ett måste

I söndags körde jag poseringsträning med härliga Elyn och en kille vid namn Fredrik som ska köra Classic bodybuilding. 

Jag & snygga Elyn 

På helg kvällarna har jsg lyxat till det med protein pannkaka med protein glass, så jäkla gott!! 
Här med choklad & hasselnöts glass
Blåbärs glass ;) 


» Ingen kraft eller energi

Nu är det 2 veckor kvar tills jag hör min debut i bodyfitness och tävlar på Luciapokalen, ska bli sååå jäkla skoj!

Dock har jag haft några riktiga låg dagar då jag känt mig riktigt sliten, trött, hungrig och frusit ändan in i skelettet så det gjort ont! Det har varit kämpigt att hålla humöret uppe på jobbet och jobbigt att bara ta sig till toan, noll kraft i benen. Träningspassen har varit både psykiskt och fysiskt jobbiga. Jag älskar att köra på tungt o slita, men nu får jag slita och kämpa för hälften så tung vikt. Återhämtningen känns långsammare, så jag försöker jobba lite lättare vikter med fler reps och längre vila mellan set. Men det kommer även stunder då motivationen o viljan känns starkare och  där med lite lättare. Bara så psykiskt påfrestande och med alla hjärnspöken och frågetecknen. 

Igår dock var jsg ledig och vaknade vid 7-tiden med full av energi!! Gick till gymmet efter två riskakor, egengjord hallonsylt, Pwo o BCAA och körde bröst och lite mage i kontrollerande o lugnt tempo. 


Sen hem o käka min standard lunch och sen bara koppla av! Var sååå skönt! Blingande även på min bikini och gick o solade. 

När jag kom hem var det dags för mellanmål och gjorde mig goda choklad muffins som jag åt innan jag laddade för nästa pass som blev triceps, mage och posering. Poseringen känns bara bättre o bättre. 



När jag kom hem var jag riktig hungrig och åt min efterlängtade tonfiskfile och casien glass till efterrätt ;) 
Bästa måltiden! Tonfiskfile med stekt potatis, sparris och den super goda kryddan Oogies med smak av smoked Gouda 👌

Efter maten och efterrätten fick jag riktigt bra tryck och ådrorna poppade upp överallt. Svårt dock att se på bilden. 






» Uppe med tuppen & taggad för axelpass

I morse vaknade jag redan 6.45 och myste lite, käkade två riskakor med kalorifri jordgubb- och chokladsås, drack Pwo och BCAA och gick till sats Gärdet så jag var där vid 8.30. Jsg bar jätte pigg och hade massor av energi och körde ett riktigt bra axelpass!! Jag ville aldrig gå där ifrån, träffade även på några från teamet MMSports och snackade lite. Jag var hemma klockan 12 igen och dåvarande jag vrålhungrig och käkade dagens stora mål på lunchen istället för kvällen eftersom jsg tränade hårt på morgonen. Så det blev min efterlängtade torsk, stekt potatis och sparris, lika gott varje dag, 2 ggr om dagen :) jag menar det! Så fort jsg ätit upp det längtar jag tills nästa gång jag får äta det igen! 




Under dagen har jag även hunnit tvätta, lagat mat, blingat bikinin och storhandlat mat. En massa tonfiskfile, torsk, sparris och äggvita! :) så nu räcker det ett tag. Därefter var jag verkligen helt slut, all min energi försvann, kände mig nästan sjuk. Åt mina pannkakor, vek all tvätt och sen gick jag till sats Gärdet för andra gången idag, men denna gången blev det endast 40 min posering, men det är jobbigare och ansträngare än man kan tro. Hem käka torsk, potatis, sparris och casein pudding till efterrätt. God natt! 
Haha mycket skin nu 😂
Pudding
God natt :)

» Rulltårta med choklad kräm

Rulltårta med chokladkräm
508 kcal, 110g P, 7g K, 3g F

Vaniljrullen:

🔸250g äggvita
🔸50g bodyscience vanilj casien 
🔸2dl vatten
🔸1msk brödkryddor
🔸lite salt

Vispa samman allt och häll över på en ugnsplåt med bakplåtspapper. In i ugnen på 200g i ca 10-15 min. Låt den svalna innan du brer på chokladkrämen. 

Chokladkräm: 

🔸200g äggvita
🔸33g bodysciens double rich chocolate casein
🔸1msk kakao
🔸2 droppar karamell 
🔸lite salt

Vispa samman allt och låt stå i kylen i ca 10 min. 

Bred sedan över krämen på pannkakan, rulla ihop och stek snabbt i kokosolja på hög värme på båda sidorna så du får en fin färg.

Spara gärna lite av chokladkrämen och lägg som topping tillsammans med hallon. Super gott! 

Färdig från ugnen
Bred på chokladkrämen 
Ihop rullad och stekt
Dekorera & njut :)
Hela rullen som jag ;) eller skär upp och dela med dig 

» TGIF

Min fredag började 06.45 då jag klev upp ur sängen. Jag drack min Pwo o aminosyror och gick till gymmet och körde biceps & triceps. Snabbt hem och duscha och iväg med Bella till dagmatte innan jag började jobbet kl.11. Efter jobbet var det planerat att jag skulle hem till becca på lite mys, men vi båda var väldigt trötta och stressade inför plugg o tävling så vi beslutade att ta deg en annan kväll. 
Jag promenerade hem från jobbet och hungrig gottade jag mig med min torsk och havregrynsgröt :) sen hittade jag på ett riktigt gott recept som jag gottade mig med!! Skulle egentligen även blingat min bikini med tiden bara rusade iväg o det var sov dags. 

Havregrynsgröt med vaniljcasein, kanel, pepparkakskryddor, kardemumma och hallon & blåbär.. Mmm love it!! 


Himmelskt gott!! 

» Rygg massage

Japp igår kom snön, eller nje den stannade inte, men det var snöblandat regn. Inget väder som min hund vill ta långpromenad i direkt ;) så jag rastade henne, sen drog jag på en tidig morgon cardio. Fast jag körde bara 30 min på crosstrainern och sen lite mage. Hem äta fixa och klockan 14.00 hade jag inbokad djupgående ryggmassage. Inte skönt! Det var tydligen en stor skillnad på vänster och höger sida av ryggen. Var stenhård på vänster, så fått lite övningar och måste bli bättre med min foarm roller. Sen hem äta protein pankakor och lite mat. Kvällen avslutade jag med ett grymt bröst pass på sats Gärdet! 






» Gick från gymmet med ett stort leende på läpparna

Idag har jag haft en super härlig ledig dag, ingen stress! :) gick upp vid 9 och tog en långpromenad med Bella runt hela Djurgården som tar ca. 2h. Käkade lite lunch och bara myste i några timmar :) plockat iordning bland kläder och lådor i lugn o ro, städat, lagat några matlådor. Sedan gjorde jag mig min goda mellis "kanelbullar" (lagt upp receptet tidigare, gå in på länken recept)  och laddade för kommande benpass. Vilket blev ett grymt bra pass!! Gick från gymmet med ett stort leende på läpparna :) 
Dagens benpass:
100st böj
100st mark
100st utfall på varje ben i smitmaskinen 
100st hips trust i smitmaskinen
Avslutade med 1/2h posering som kändes riktigt bra! 
Hem o käka torsk, potatis och sparris som vanlig ordning. Efterrätt blev casein glass. 


Mellis fika "kanelbullar" 

Efterrätt, casein glass

» Not alone

I måndags hade jag en av dom tyngsta passen, det var blandade känslor mellan tårar och adrenalin. Klockan ringde 07 och jag steg upp drack min Pwo från bodyscience jacked xx och XLNT BCAA nya goda smaken fläder. Därefter gick jag till sats Gärdet och köttade mina axlar. Jag kände att jag var sliten och det kändes väldigt tungt, men med grym musik i lurarna och stark vilja så är det en otrolig känsla när man reppar några extra reps för att det känns så jäkla bra, men helt slut direkt efter varje set så jag fick sätta mig ner o andas och till o med hålla tillbaka tårarna. Blandade tårar med glädje och en känsla av utmattning. Men konstigt nog så är det en härlig känsla, det är dö jag känner mig stark, inte ge upp utan kriga med ett krigarhjärta. Dom dagarna känner jag mig helt själv på gymmet, jag andas, blundar i mellanåt och bara fokuserar på målet. Ser mig själv stå på scenen och vara stolt över vad jag presterat, då vill jag inte avsluta setet och bara reppa vidare tills musklerna säger stopp. Denna dagen hade jag en ny favorit låt som pushade mig, "Not alone-aram" jag brukar ofta tänka att din största förebild står bredvid och kör lite hårdare och jag vill inte vara sämre utan ska köra lika tungt och prestera lika bra. Not alone! 





» Scen sminkad en söndag

I söndags blev det sovmorgon till kl.09 och sen gick jag och Bellish på en 2-timmars promenad runt Djurgården. Sen var vi båda väldigt hungriga, efter maten blev det att fixa o dona lite innan det var dags för mig o Bella och åka till Eva. Lämnade Bella hos dagmatte då istället gör måndag morgon. Jag kände att jag var helt slut i både kropp o knopp och jag hade bestämt med en tjej namn Sara Hallebrant att hon skulle få göra en scen sminkning på mig som jag ev skulle ha sedan på tävlingen. Kändes riktigt bra att sitta på stolen där och bli ompysslad, speciellt när man var så sliten o trött. Tiden drog dock ut på min tidsplanering och skulle egentligen hem i mellan och sen vidare till Odenplan och köra först ben innan posering med Elyn o Felix. Istället körde jag ett benpass i mina kläder som jag hade på mig, tur mig hade jsg en sportig/slappar stil med tajts topp och linne, så det gick ju bra ändå. Dock kändes det väldigt lustigt att vara så sminkad på gymmet haha, men torkade bort läpparna iaf :) 

Morgonvikten låg på 54,3kg!! Sjukt:) 





Fick sjukt bra pump i låren, vilket berodde nog mycket på massagen :) 

» PT klient innan ryggbygget

Känns som att hela helgen har varit en enda dag o jsg kommer knappt ihåg vilken dag jag gjorde vad. Dock vet jag att jag alltid startar min lördag med gröt och denna gången njöt jag utav den i sängen med tända ljus och tven på redan kl.07 på morgon medan jag väntade på tvätten. 

Klockan 10.30 var jag på sats Regeringsgatan och körde bröst pass med Paolo. Direkt efter hans timme sp köttade jag rygg, fick bra kontakt men gick inte hem med den känslan att jag var helt slut. 




» Tiden går för fort

Den här lediga helgen har gått fortare än någonsin, trots att jag ställt klockan på 07 både fredag och lördag för att hinna med allt. Söndagen valde jag att gå upp kl.09 för att vila ut. Fredagen började jag med ett morgonpass o köttade armarna. Efter träning, promenad, mat så åkte jag till gymmet Må bättre i Solna och fick en härlig benmassage, näe inte härlig! :) det var en djupgående massage som skulle få mina ben att släppa och få fram fina linjer. 
Foto direkt efter massagen, kunde knappt spänna låren då dom krampade sig direkt och fick en känsla av tunga ben med träningsvärk direkt efter massagen. 

Jag har även tillbringat min helg med att börja blinga min bikini och det är kul men pilligt! Har suttit sent in på natten och gått upp 07 på morgonen och börjat med tvätten, städat och annat som man också måste hinna med när man är ledig. Träffade även upp Elyn och körde poseringsträning på Odenplan. Fick även bra tips av grymma tjejerna Felicia och Ylva som har tävlat mycket. Jag och Elyn hade bestämt att vi egentligen skulle ha lite mys efter poseringsträningen, men vi var båda helt slut o behövde egentid.

Lite diet lyx måste man unna sig också en lördagkväll i mellan blingandet ;)