» Då var det klart.

Direkt efter jobbet idag så åkte jag hem och satte eld i baken och gjorde klart allt :) Det är helt underbart skönt att jag har fått i ordning på allt. När jag gick ner med dom sista lådorna var det en dam som gick in i hissen och jag stoppade dörren från att gå igen och gick in, stämningen var tyst och stel. Hon höll på att tvätta, så jag mötte henne igen senare då gick jag in i hissen med då tog hon trappan i stället och blängde på mig en lång stund så jag var till och med tvungen att titta bort. jag måste erkänna att jag blev rädd för henne, hon såg väldigt märklig ut också... hoppas inte att jag möter henne i källaren igen :) 

Tyvärr har jag inte hunnit ta några bilder, men det kommer!
God natt mina vänner!

Charlotta, min bästa vän..... saknar dig så otroligt mycket!

Våren -08Hösten -07
Vi var i Stockholm och såg Gwen Stefani i globen, så roligt vi hade! Minne för livet.
» Nu var flytten gjord!

puuuh.... nu var flytten gjord! jag är precis klar för dagen och ligger nu i min säng i mitt nya hem här i sumpan :)
Vid 14 tiden i dag bokade jag en STOR skåpbil, det var första gången som jag har kört en så stor bil och dessutom i stockholm! hahaha... men det tog mig kanske en 10-15 innan jag hade backat och krånglat mig ut från Statiol medan Emanuel och hans kompis höll på att skämmas ihjäl :)

På fyra timmar hade vi tre fått in alla mina möbler m.m och lastat av allt till mitt nya hem. Anna som jag ska bo tillsammans med mötte upp mig och hon blev nog lite chockad över hur mycket ting jag hade, men nästan 1/3 är kläder och handdukar etc. Därefter åkte vi tillbaka till Statiol och lämnade bilen, sen tackade jag Emanuel så jätte mycket för hjälpen och jag tog bussen därifrån tillbaka till sumpan. Ända tills nu har jag fixat med alla mina möbler, saker och kläderna. förhoppningsvis så blir jag klar i morgon.

Det kommer bilder i morgon på mitt nya boende!
God natt. 


» Me like från ASOS

 
 
 

» 1 Augusti går mitt hyreskontrakt ut!

Välkomna till mitt nya egna place! :)
Som ni vet så bodde jag tillsammans med Elin tidigare här i Solna, men nu så måste vi flytta ut från lägenheten eftersom mitt kontrakt går ut den 1 Augusti. Så jag bestämde även för att flytta från våran blogg Factum.blogg.se till min alldeles egna blogg. 

Jag är inte direkt känd för att planera och vara ute i god tid, så det har varit väldigt stressigt och oroväckande att jag ska vara ur lägenheten den 1 Augusti. Jag har letat boende den senaste veckan och har verkligen inte hittat något som lockade för den hyran jag har ekonomi till. Men så hittade jag en omöblerad 2:a på 40 kvm på Lidingö för 5000 kr/månaden, perfekt tänkte jag och åkte dit. När jag kom dit blev jag väldigt besviken, var inte alls som jag trodde. Dom som ägde den hade renoverat om "källaren" i en villa till en lägenhet, det kändes väldigt obekvämt, usch usch. Jag sa att det var inte som jag förväntade mig och jag inte längre var intresserad. fan fan jag trodde verkligen jag hade hittat min lägenhet. 

I Söndags var jag och kollade på en lägenhet som hyrs ut till inneboende i Sundbyberg, en nyrenoverad lägenhet på 75 kvm för 4000 kr/månaden. Jag ville egentligen bo ensam, men jag får ett stort rum på 20 kvm där jag får plats med alla mina saker, plus att det fanns ett jätte stort förråd som jag fick utnyttja. Tjejen som jag ska bo tillsammans med i så fall är lika gammal som mig och var trevlig, våran person kemi kändes bra. Så den här lägenheten var över förväntan och jag sa att jag var väldigt intresserad. Hon skulle träffa ytterligare några personer och skulle återkomma.

Igår kväll fick jag beslutet att jag blev vald!! :)
så idag har jag packat oavbrutet, för imorgon sker flytten!! hihih... spännande.
Min kära vän Emanuel och några kompisar till honom ska hjälpa mig med flytten, så idag är sista natten jag sover här. 
Det här ska bli väldigt spännande och jag tror att det kommer gå jätte bra!

puss o kram

» Outfit

Linne: Zara  Kjol: Mango  Skärp: Mango  Skor: DNA

Linne: Zara
Kjol: Mango
Skärp: Mango
Skor: DNA

» Välkommen till min nya blogg!