» Luciapokalen- Bodyfitness

Lördag och det var dags för min bodyfitness tjej Tina.W att debutera på Luciapokalen. BF var på förmiddagen så vi var där tidigt och förberedde med styling, ladda, pumpa och ha väldigt roligt! :)
Tina var inte i toppform för en pallplats, vilket jag var noga med att berätta för henne och se vart hon stod någonstans så hon inte skulle bli besviken om hon inte ens tog sig till final. Hon var väl medveten om det och ville se detta som en erfarenhet. Jag är väldigt stolt över Tina som har gått ner -17kg och hon var fantastisk på scenen med jätte fin utstrålning!! Det blev tyvärr ingen finalplats men hon hade kul vilket är det viktigaste!

Tina på inregistrering
Tina laddar med jäger och nutella riskaka :)

Tävlingen var klar vid lunchtiden så jag mötte upp Felix som precis hade kommit. Vi gick o käkade och minglade runt en snabbis på Fitnessfestivalen. Kl.15 skulle jag till Better Bodies montern och jobba, så Felix fick mingla vidare utan mig.

Det blev bara en kort stund i montern innan mässan stängde, men jag var helt slut efter den dagen. Berode nog på att jag coachade sent på fredagkvällen sen hela fm innan mässan. Jag hade fått en inbjudan till Nocco festen som jag och Felix hade tänkt stt gå på, men vi båda var så trötta. Istället gick vi till en pizzeria restaurang på Karlaplan som gör enligt mig dom absoluta godaste pizzorna. Ingen "vanlig" flottig pizza utan italiensk restaurang pizza. Han som äger restaurang har även vunnit VM i pizzabagare.

BB montern med "kollegorna"
Far & son
Jag & tinette i montern
Antonia, Sophie & jag
Felix & jag tog en riktig myskväll istället för nocco festen

» Luciapokalen- bikinifitness

Nu i helgen var det Luciapokalen och fitnessfestivalen, den tävlingen som jag debuterade och vann :) så lite nostalgi minnen dök upp. Denna gång var set inte jag som tävlade, utan jag hade både en bikini och body tjej som båda debuterade. Även en tjej som jag hjälpt med poseringen och två bikinis som jag sytt, så det var väldigt roligt att se även dom på scenen! 😍💃

Fredagen var det inregistrering både för bikini och body, så båda mina tjejer och jag var på plats och myste i ett hörn i väntan. På kvällen var tävlingen för bikini och vi hade jätte kul backstage med att ladda, fixa och allt som hör till innan det är dags för scenen. Perra hämtade även upp mig och Tina.J så gick vi bakom så Seth från body fick plåta henne, väldigt kul!

Allt drog som vanligt ut på tiden men tillslut var det våran tur. Jag var nog nästan lika nervös som Tina och även glad när hon gjorde så otroligt bra ifrån sig! Det blev en tredje plats, hon var så otroligt vacker på scenen och satte varje posering klockrent! Scennärvaron var 100%


» Fullspäckat schema

Veckan som har gått var minst sagt fullt upp!! Poserings tränat 3 tjejer varav två som jag coachar till Luciapokalen. Dessutom tränat en kille som jag gjort under en längre tid.
Sen även hunnit med mig själv som jobbet på behandlings hemmet, träffar upp min coach och co då vi körde ett gött träningspass och avslutade med lunch.

Jag var även hårmodell för loreal färgutbildning, vilket var väldigt kul då jag ville ha en lite förändring på håret o ljusa upp det:) det var tre tjejer på mitt hår och gick över tiden då mitt hår var lite större projekt än dom två andra hårmodellerna som också var där. 6 timmar tog mitt hår och jag blev super nöjd! I februari är nästa tillfälle och då ska dom göra lite ljusare effekter i håret, blir spännande!

När jag spelade in för Recbody förra fredagen glömde jag mina lurar där, så jag fick ta mig ut till Sollentuna efter jobbet en dag och tog dessutom 3 flugor i en smäll, hämtade lurarna stannade kvar på gumse gym och tränade, då även Alexa hoppade in i passet och vi fick ett bra och trevligt ryggpass! Direkt efter gick jag till sats Sollentuna och poseringstränade med min BF tjej Tina.

Vacker soluppgång på väg till gymmet
Jag fortsätter med morgon cardio nästan varje dag för att jag ska ändå kunna äta mer utan att svälla upp 🙈
Bra pump efter ett intensivt armpass på morgonträningen efter cardion
Kan vara bästa måltiden på dagen! Frukost efter cardio med gröt!! 😃

» Vi bjöd Lotta & Jonas på söndagsmiddag

Söndags bjöd vi hem Lotta och Jonas på söndagsmiddag. Dock blev jag lite stressad och råkade missa en viktig ingrediens så var tvungen att hitta på något annat i sista sekund, men det blev gott ändå, men framförallt väldigt trevligt!!❤️

Potatisgratäng med sötpotatis, bakpotatis, palsternacka och parmesanost

Efterrätten blev heller inte som tänkt, även där låg jag i tidsbrist så den hann inte svalna och "stelna tillsig" ordentligt. Men den var godare än vad den såg ut. Dock dagen efter var den himmelsk!! Synd att den inte var lika god när jag fick bjuda, men men som sagt vi hade en jätte mysig trevlig middag. Verkligen saknat mina vänner Lotta o Jonas!!


» Fit'n Clean

Fit ’n Clean är en spännande produkt för alla som vill att nytvättade kläder ska vara rena och fräscha på riktigt.

doftmolekylerna i våra plagg är inte vattenlösliga. När vi tvättar med vanligt tvättmedel så kapslas de gamla dofterna bara in, de försvinner inte. När plagget sedan värms upp av vår kropp ”brister” kapslarna och den gamla doften kommer tillbaka. Konsekvensen blir att kläderna känns ofräscha och äckliga, även om de är nyinköpta och/eller nytvättade. Tills nu.
Fit ’n Clean tvättar lika rent som andra flytande tvättmedel, men har en världsunik egenskap som de andra saknar: den eliminerar nämligen lukterna i ditt plagg. På riktigt.

Fit ’n Clean är en logisk produktserie med fokus på målgruppen aktiva personer. Produkten används idag av alltifrån vardagsmotionärer, elitidrottare, jägare och idrottslag till brandmän och lantbrukare. Fit ’n Clean eliminerar nämligen alla typer av oönskade lukter.

Fit ’n Clean har en snygg design och ett smidigt format – perfekt som ett komplement till ditt vanliga tvättmedel. Flaskan innehåller 500 ml flytande tvättmedel, vilket räcker till 10 tvättar med full maskin.

http://fitnclean.eu


» Lördags fys o mys med Antonia, sen egentid med mina akrylfärger

Lördags vid lunch mötte jag upp Antonia på Gymmet Sthlm så körde vi rygg och baksida axlar som bestämt. Det blev såklart mycket snack, men vi fick till ett bra pass ändå 😃💪

Efter passet var vi hungriga och gick in på Liljeholms gallerian o käkade. En super härlig start på lördagen med bra träningspass men framförallt mysigt och bra snack☺️💃💖

Resten av kvällen hade jag bestämt mig för att endast ha en liten skön egentid och släppa allt och börja måla på en tavla. På vägen hem köpte jag med mig en stor godispåse på hemma kväll som jag inte hade planerat att äta upp allt, men det var svårt att sluta, lika så målandet! ☺️ så avstressande och rogivande att måla så efter 6 timmar var jag klar med tavlan och klockan hade sprungit iväg till midnatt. Felix jobbade natt och kom hem bara någon timme efter jag hade lagt mig, så jag rusade upp när jag hörde han kom och visade tavlan ☺️


» Filminspelning med Recbody

Fredag startade jag i vanlig ordning med morgon cardio och därefter en smarrig tallrik med gröt. Denna morgon blev det på sats Odenplan då jag jobbat sovande natt så tog cardion på vägen hem. Fick också bästa sällskapet utav Elyn som jag inte träffat på länge, men kändes som igår! Hon o jag gjorde första tävlingen på Luciapokalen tillsammans 😃❤️

Jag känner att min kropp har kommit i balans och min vikt ligget runt 65kg (+7kg från tävling) som är planen, givetvis lite mer efter jag ätit på lite extra gott, men det rinner av efter några dagar.

Kl.16.30 skulle jag vara på gumse gym för att göra en träningsvidieo, dock kom jag lite vilse innan jag kom fram till Gumse gym 😂😂

Eddie är mannen bakom kameran och väldigt duktig! Kännde mig väldigt trygg och kunde låtsats som han inte var där och filmade.

Kl.19 hade jag bokat in att jag skulle poseringsträna Tina som ska tävla i bodyfitness i helgen. Men del är vars delmål då hon satsar på sats.

På fredagvkvällen köpte jag med mig naturgodis som jag nästa åt upp på hemresan. Gjorde mig även en god tonfiskpasta👍


» Oplanerat axelpass med Linn

I onsdags var det planerat att jag skulle göra en film inspelning med Recbody då han skulle filma mig när jag tränade med fokus på framsida- och utsida axlar. Vi hade bestämt tid med dock inte plats, jag tog förgivet att det var Gymmet Sthlm då jag sett att han gjort fler inspelningar där. Han trode att han hade sagt att vi skulle filma på Gumse gym, så då förstår ni att det blev lite galet. Jag satt o väntade på honom på Gymmet och han väntade på mig på Gumse gym. Vi bestämde att vi skulle köra på fredag istället, så jag körde ett axelpass med Linn som snällt satt o väntade med mig, så det blev bra tillslut ändå😃 vi körde ett riktigt bra/roligt axelpass.

På vägen hem handlade jag lite blommor och pynt. Jag hann i princip bara äta, pynta och sen sprang jag till sats Gärdet och hade poseringsträning med Carolina.

När jag kom hemm fixade jag ihop en lite enklare "fajitas" till mig och Felix.


» Tacomys med brudarna

I lördags efter jag slutat jobbet mötte jag upp Jennie på Ica Fältöversten så inhandlade vi för kvällens tacomys hemma hos mig. Kl.19 kom även Antonia och Jossan som planerat. Vi hade verkligen super mysigt!! Tiden bara sprang iväg och när klockan var 01 stod våra magar rätt ut och vi hade nästan ätit upp allt som stod på bordet 😂😂 tjejer kan också äta 😜💪


» Bikinifitness Luciapokalen

Nöjd med denna bikinin som Therese Falk ska debuter i bikinifitness på Lucia pokalen om 😃


» Produktiv dag

Startade dagen med 1h cardio på cykeln och även 30min mag träning, vilket kändes väldigt bra! Då satt frukosten lite extra fint i kistan :)

Under dagen hade jag lite små fix för mig, lagade mat till kvällen, testade även göra muffins som blev helt okej, skulle haft lite mer smak.

Jag gjorde även om bänkskivan i köket, istället för tråkiga träskiva så blev det en "marmor" skiva. Riktigt nöjd själv faktiskt!

Strax innan Felix kom hem från jobbet kom Therese Falk o hämtade sin bikini. Den satt jätte fint på henne och hon vart jätte nöjd :)

Innan jag och frlix drog till sats Odenplan så körde vi ett riktigt bra framsidalår och vader!
-benspark
-frontböj med kettlebells
-grodhopp & låga utfallsgång
-benspark
-sittande tåhävnkngar ss hopp med flexa fötterna

Till middag blev det ugnsstekt kycklingkorv och sötpotatismos

Efterrätten blev pudding och mina nybakat muffins

» Möte med coachen Micke Genberg

Igår var det kaos i Stockholm då det kom 30cm snö, dock tycker jag att det är lite konstigt att lastbilar, Trafikverket och de som orsakar kaoset inte har bättre rutiner.

Jag pulsade mig ut i snön för att göra min dagliga rutin på sats Gärdet, dock var jag en snögubbe och lyckades klara mig från att hamna på backen trots att jag slirade mig fram😂😂

När jag kom hem gjorde jag mig en god frukost med blomkols frallorna och granolan jag gjorde dagen innan. Super gott och jag ska dela med mig av receptet ett senare inlägg 😃👍

Blomkålsfrallor och granola

Kl.14 träffade jag upp min coach Micke Genberg på Pong. Vi käkade deras thaibuffe och hade trevligt! Pratade om denna grymma säsongen vi att och började planera inför EM 😃💪 trots att jag knappt landat så har jag byn energi och peppad på EM!

Med extra energi och motivation tog jag mig till kvällspssset på Sats Gärdet o h drog av ett riktigt bra rygg och biceps pass!

Kvälls snacks

» 2 1/2 vecka efter tävlingssäsong

Nu är det 2 1/2 vecka sedan min sista tävling för denna säsongen och min kropp mår väldigt bra! Jag äter cleant på veckodagarna men inte efter något direkt upplägg. Lyxar till målen med något extra gott och käkar någon bar eller protein glass när jag blir sugen. Dock äter jag tills jag inte kan andas på helgerna haha då blir det lite stört, Felix tror att det är fel på mig då jag inte får den där mättnads signalen, börjar tro det också 🙈

Frukost gjord i micron på vispad äggvita, keso och proteinpulver, toppad med propud
Torsk & sötpotatis med keso
Lohiloglass, propud, jordnötssmör och hasselnötter

Jag håller fortfarande igång med cardion, kör 45-60min på morgonen och avslutar med antingen stretch, mage eller några få set högreps på muskeln jag körde kvällen innan för maximal nedbrytning för sen ökad muskeltillväxt :) ska testa o se hur det känns ett tag.
Håller fortfarande en vikt under 65kg, ligger runt 63kg, vilket är +5kg sen tävling. Känns väldigt bra!

Mysig morgon promenad vid Djurgården
Nöjd efter 1h cykel

» Middag på Prinsen med Felix & hans familj, Söndagsmys!

Jag har haft en super mysig helg med frlix och hans (min☺️) familj. Lördag morgon började jag med 1h cardio på cykeln och lite stretch, sen kom jag hem i väckte Felix med lite frukost.

Vi vilade magen lite innan vi åkte o tränade. Denna gången lyckades jag få med honom till Gymmet Sthlm :)
Det blev ett riktigt bra armpass!

Nöjda åkte vi hem käkade lite rester från halloween middagen. Hoppade in i duschen sen kom Felix familj och jag fixade iordning mig lite extra. Elisabeth hade bokat bord på Prinsen, vilket blev en jätte trevlig och mysig middag. Riktig god husmanskost med en extra lyxig touch på.

Wallenbergare
Italiensk glass

Söndag morgonen gick jag faktiskt upp 06 och tog mig en fantastisk löprunda vid Djurgården. Mörket lystes upp av lampor och snön som låg på marken, även helt knäpptyst då jag inte mötte en kotte. Musik i lurarna och kändes som att jag flög fram, underbar känsla. Dock sista 5 min började det blåsa och snöa ordentligt så det piskade i ansiktet, det var inte så mysigt! 😜

När jag var hemma hoppade jag in i duschen och fixade iordning mig, sen väckte jag Felix. Vi hade bestämt att vi skulle äta hotellfrukost på Best Western där Felix familj bodde i helgen. Älskar hotellfrukost, så det tackade vi inte nej till. Även det var super mysigt och en riktigt bra start på dagen.

Söndag dagen var en riktig mysig söndag, Felix myste i soffan och jag myste med att blinga bikini. Sen var det dags för lunch och kötta ben på sats Odenplan! Riktigt tungt och bra benpass!!
-benspark
-benpress
-grodhopp+utfallsgång
-vader+benspark

Direkt efter åkte vi i handlade och jag lagade sedan en lite nyttigare variant av pizza gjord på blomkål.


» Halloween middag med Felix & hans familj

Igår kom Felix familj på halloween middag, hans mamma, bror och brorson. Jag började redan kvällen innan med att fixa med middagen. Förberedde cheesecaken så den fick stå över natten. Dagarna innan hade jag även handlat lite halloween pynt som skulle fram :) älskar att pyssla och fixa!

Fredag gick jag upp tidigt och körde 1h cardio på cykeln följt av ett grymt bra ben pass på också 1h. Sen var det hem och börja fixa för middagen. Började med att förbereda den andra efterrätten som blev American pumpkin pie. Förberedde även förrätten som blev en pumpakräm med tillbehör.

Därefter städade jag och fixade dekorationerna och även fixade iordning mig själv innan jag började med huvudrätten om blev pumpa risotto och fylld fläskfilé med färskost och pesto.

Tajmningen blev jätte bra, Felix hämtade dom på stationen och vi började med ett glas champagne. Champagnen som jag fick när jag slutade på Oscar Jacobson, vilket jag tyckte var ett fint tillfälle. Nicolas feuilatte, jätte gott!
En super lyckad och trevlig middag! ❤️

Förrätt
Huvudrätt
Efterrätt

» Ansökan till TFFBB

Klicka här :)

I två år har jag fått äran att tillhöra @teamforeverfitbybetterbodies som är en stor källa till min fina utveckling inom bodyfitness! Så mycket kärlek, inspiration, minnen och upplevelser tillsammans med detta fantastiska team! Tyvärr måste jag lämna min plats till ny grym athlet, missa inte chansen och ansök redan idag! 😃💖💪 #fighterheartwins

@teamforeverfitbybetterbodies ・・・
Ansökan till Team Forever Fit by Better Bodies 2017 är nu öppen! :)
All info finns i min blogg:
http://www.body.se/bloggar/helene-ahlson/20161102/ansokan-till-team-forever-fit-by-better-bodies-2017-ar-


» Äta & träna- det som är roligast!

Andra veckan efter tävlingen och allt känns jätte bra. Kroppen och mentala biten är i balans. Efter dom andra tävlingssatsningarna har jag känt mig sliten och kroppen skrikit efter mat vilket resulterat till att jag lagt på mig flera kilo vätska ganska omgående och inte haft någon motivation till träning alls. Nu däremot känner jag mig jätte pigg och fräsh i kroppen, som att det var jätte länge sen tävling. Det ändå jobbiga är att jag har sånt sug och hungrig just nu, speciellt när jag jobbar. Då har jag faktiskt ätit allt gott som serverats och ätit med tjejerna, en hel del mackor också 🙈😜 men det är jag värd! Haha
Jag har hållit igång med cardion alla dagar förutom när jag börjar jobbet tidigt.

När jag har varit ledig från jobbet så har jag unnat mig lite extra mat, men fortfarande bra, diet vänlig mat med lite extra touch 😜💪

Gröt till frukost!! Himmelskt gott!!
Resterna från söndagen blev måndags lunchen
Tisdags lunchen var jag duktig som käkade min torsk, men jag gillar torsk, så inga problem för mig (om inget godare serveras🙈)

Det har varit kul att vara tillbaka på gymmet nu när styrkan och energin är tillbaka, det är ju trots allt det som är roligast! Äta och träna :)

Lyxigt snacks med äggvitefluff som micras med keso och protein. Toppa med granola och barbell nötkräm!! Sjukt gott!!
Micrade barbell bar o serverade med pudding ich nötkräm, woalla!!

» Maginfluensa & Matförgiftad

Lördagen var planen att min syster Therese och hennes sambo Calle skulle bo på hotell hör i Sthlm och umgås med oss. Mamma skulle vara barnvakt så dom få vara barnfria o få lite egentid tillsammans. Dock får jag ett meddelande tidigt på lördagmorgonen att både Therese och lilla Joline var magsjuka och spytt hela natten. Såå tråkigt och typiskt just denna helgen som vi planerat sen lång tid tillbaka, jätte tråkigt. Det får bli en annan gång helt enkelt.

Jag och Felix fick planera om helgen och vi började med en skön höstpromenad vid Djurgården. Vi båda kände oss nästan lite bakis efter gårdagen haha vi är inte vana vid alkohol.

När vi var hemma käkade vi en stadig frukost med både gröt, granola, rostade mackor med leverpastej, gott!

Under dagen gjorde vi några ärenden på stan och innan gick vi förbi nocco gänget som var på Gärdet fältet och hade ett event där.

På stan handlade vi lite inredning till lägenheten och käkade lunch. Vi käkade lunch på grekisk kolgrill i kungshallarna, dock fruktansvärd dålig service. Inte nog med att vi fick vänta jätte länge på att ge beställningen så kunde inte servitrisen förklara vad gyros var, jag fick dessutom avslagen Cola, Felix fick inte sitt vatten. Maten smakade iaf gott, men däremot så började jag successivt bli sämre. Svullen mage, trött och illamående. När vi var hemma kände jag mig allt sämre men ville inte känna efter för mycket för jag ville ha en mysig lördag. Så vi bokad bio kl.21, då var klockan strax innan 18 så jag gick in och försökte vila bort illamåendet och tröttheten, men 30 min senare låg jag vid toan och spydde. Jag hade blivit matförgiftad av kyckling gyrosen, lite komiskt, för jag sa till Felix under promenaden att jag tyckte så synd om Therese och Joline som fått maginfluensa och jag sa att jag tar alla sjukdomar förutom maginfluensa.

Söndag morgonen vaknade jag tidigt och pigg som en lärka. Lyckades dock inte få med mig Felix på ännu en morgonpromenad, men jag fick en härlig höstpromenad.

Eftersom Therese och Calle hade betalat hotellet så åkte jag och Felix in till hotellet. Jag låtsades vara therese och berättade att jag vart matförgiftad och därför vi inte hade checkat in och sov där, men frågade om vi ändå fick utnyttja hotellfrukosten. Så tack Therese och Calle för frukosten! :) jag fick i mig enhel del då min mage var helt tom efter gårdagen och dessutom morgonpromenad. Älskar hotellfrukost!

Jag fortsatte med en ordentlig shoppingrunda till lägenheten och Felix åkte hem o städade. När jag kom hem lagade jag långkok, köttgryta som jag hade tänkt bjuda Therese o Calle till lunch innan dom skulle ha åkte hem.
När den var klar åkte i o körde ett benpass, dock var jag fortfarande både svullen och rörig i magen. Trots det så fick jag till ett bra pass, dock trode jag att jag skulle spy, vilket jag gjorde på vägen hem. Ingen ordentlig blaja med uppstötning och något litet kom upp på gatan haha usch.

Kände mig piggare och vi bjöd hem Jossan på höstgrytan som jsg gjorde under dagen. Jätte mysigt och trevligt, var så länge sedan vi tre umgicks. Vi brukade ha söndagar som vårt mys, så nu får det bli lite oftare igen!

Barnsliga Jenny uttnyttjade även att det se halloween, med bordsdekoration 😃🎃