» "Pojkvänsfritt" i helgen :P

I helgen har Ali varit i Warzava med jobbet som han och några till vann. Så jag har varit hemma och njutit av egentid ;) I fredags skulle jag tränat Thaiboxning, men jag kom inte ifrån jobbet itid så jag tog mig till Sats Medis istället och gjorde ett grymt ben/rump pass. Som tur var, hade jag med mig mina nya mys brallor från MMSports så jag slapp träna i thaishorts ;) så det blev mysbrallor och strumpläste, men det var riktigt bekvämt! 
 
I lördags efter jag hade jobbat och tränat var jag bjuden över på middag hos Eva när jag skulle hämta Bella hos henne. Jag blev bjuden på torskgratäng med kräftsjärtar och vin. Alltid lika trevligt! Jag och bella gick hem ganska tidigt och somnade ganska snabbt. Bella brukar alltid lika vid fötterna i sängen, men i natt låg hon med huvudet nära mig, som att vi låg sked och jag höll om henne, jätte mysigt! :)
 
Idag har jag tagit en välförtjänad vilodag från träningen och bara kopplat av. Jag har visserligen tagit en lång skogspromenad med bella, städat och tvättat, men därefter har jag bloggat och myst i soffan och ätit GODIS! :) mohahah...  men det var jag värd. Det är minst lika viktigt med vilodag när man tränar hårt, vilket jag kan slarva med. 
 
 
 
 

» Fler timmar på dygnet, tack!

Veckorna går så snabbt och inte tala om helgen! Det borde vara fler timmar på dygnet, men inte jobba fler timmar, så man hinner med mer på sin fritid. Ja min fritid går ju till träning, har haft en riktig bra träningsvecka! tränat med både mina tjejer Erica och Emma, sen har jag även kommit igång med thaiboxningen! känns otroligt roligt!  
 
I veckan fick jag även hem ett litet paket från MMSports, så nu har jag bla. nya favvo mysbrallor. 
 
 
 
 
 

» Ambassadör för Energy Armor

Jag är nu stolt ambassadör för den fantastiska produkten Energy Armor! :)
 
Dom populära armband som använts av bla. många elitidrottare innehåller 3000 negativa joner som vi behöver för att balansera upp mot dom posetiva jonerna som vi får utan tex. strålningar från mobiltelefoner. Alla kan reagera olika på armbanden, men dom har hjälpt många som har sömnsvårigheter, trötthet, stela muskler och leder, ja till och med åksjuka va det en tjej som berättade. Balanssinnet blir märkbart förbättrad!
 
Ett roligt och häpnadsväckande test som man kan göra för att se hur balansinnet förbättras. När jag själv blev testad blev jag riktigt förvånad och har testat på jätte många och funkar på alla! Testen går till så här: vi säger att jag testar på dig. Jag ber dig sträcka ut din vänstra arm och stå på motsatt ben dvs.höger. Nu ska du försöka stå kvar så medans jag försöker pressa ner din vänsta arm medan du håller mot och försöker balansera på höger fot. Ganska så fort tappar du balansen. Nu gör vi exakt samma sak men du sätter på dig ett eller två armband på vänster arm. jag försöker pressa ner din arm, men denna gången kommer du inte tappa balansen, utan står kvar på högra foten. Helt otroligt vilken skillnad på balans!
Tror du mig inte? testa :) du kommer bli lika förvånad som jag blev och alla andra som jag testat på!
 
Beställ armbanden på easweden.se och ange mitt namn så får du 15% rabatt.
 
 
 
 
 
 

» Becca 25!

I lördags kväll hade Rebecca en liten födelsedagsfest för att hon fyllde 25 igår . Hon hade gjort det jätte fint och gott med en massa snittar och andra godsaker. Vi hade en jätte rolig kväll som avslutades på Rose. Första gången på evigheters evighet som jag hängde med ut, men det var roligt :) 

» Underbar ledig helg!

I helgen var jag ledig, fredag-söndag och jag hade en underbar helg. Jag fick mycket gjort samtidigt som jag hann slappna av lite och dessutom riktig bra träningspass. 
Jag gjorde även egna protein bars som blev riktigt goda om jag får säga det själv :) jag kommer lägga upp reseptet här snart. Ni måste göra dom! 
» Tacos kväll med dom bästa <3

I fredags bjöd vi över Lotta & Jonas som var i Stockholm i helgen. Jag jobbade fram till 19, så någon avancerad middag hann jag inte fixa, men en trevlig tacos kväll blev det. Jag och Lotta hade varsin julklapp till varandra och Lotta har även fyllt år nyligen så hon fick en present också. Jag fick ett jätte fint armband!! :) jätte trevlig kväll med dom bästa! <3

» Nyårsafton

Nyår firade jag tillsammans med Ali och hans vänner. Det var David och Elaine som var värdarna, dom bjöd på jätte god middag med snittar, en hummer toast till förrätt, potatisgratäng och lam till huvudrätt och kladdkaka till efterrätt, jätte gott! Vi alla hade fått en liten lapp där det stod vad man skulle göra under kvällen. På min lapp stod det att jag skulle skratta högre än alla andra. Så jag skrattade hela tiden även om det car ett intern skämt mellan två personer. Alla började skratta med mig eller snarare åt mig och såg att Ali började skämmas lite för mig. Jag skrattade åt mig själv så tårarna rann, jätte kul :) 
 
När det närmade sig 12 slaget gick vi till ett ställe som kallades gropen och kollade på fyrverkerier. Jätte trevlig kväll!
» Julafton

Julaftonsmorgon började Jag Ali och Carina med ett ryggpass på Hälsocenter i Tidaholm :) därefter åkte jag, Ali och Bella till mamma och firade julafton där. Vi hade jätte mysigt och jag lekte mest med min underbara systerdotter Joline :) hon är såååå go, saknar henne redan. Julen blir så mycket mysigare när det finns småttingar i familjen under julen, då blir det tomte och kalle anka som det ska vara :) 
 
 
 


 

» Uppersittarkvällen

Jag, Ali och Bella firade jul hemma hos min familj i Tidaholm. Vi tog tåget ner på söndagkvällen och sov hos pappa. Tidigt på morgonen åkte vi till min syster som bor i Karlsborg, dom hade en lite utflykt som vi skulle göra. Vi åkte till skogen som låg i närheten. Vi byggde upp en brasa och jag täljde pinnar som vi skulle ha som grillpinnar och så grillade vi korv. Calle hade även med sig sin fyrhjuling som vi fick leka lite med =) 
På kvällen var det julbord och uppesittarkvällen med bingolotto.