» Dublin med älsklingen

I morgon klockan 07.10 lyfter flyget till Dublin! Min present till Henrik var en weekend resa till Dublin där han ska få spela golf och vi ska dricka en massa öl på irländska pubar :D

» 29 mars= min+Henriks födelsedag

Igår var det min och faktiskt för ni som inte vet Henriks födelsedag. Kan tyckas roligt, men nej. Varken jag eller Henrik får någon speciell uppvaktning av oss själva. Men eftersom Henrik fyllde jämt(30) i år och jag fyller jämt nästa år(25 år), så var det hans dag detta år och min blir nästa :) vi firade Henrik i lördags, så igår hade vi middag hos oss och bjöd hem svärmor. Jag fick ett jätte fint halsband utav Gun och av Henrik fick jag 3 timmar pt på sats med Inka. Hon känner mig genom att jag går på hennes klasser och hon är tuff, så hon kommer köra slut på mig totalt! Det ser jag fram emot:)

» Överraskningsfest för Henrik

I lördags var det överraskningsfest för Henrik som fyller 30 år. Det har varit fruktansvärt svårt att hålla detta hemligt för Henrik när vi har tisslat om detta. De var varit svettigt några gånger:)
Festen blev riktigt lyckad och han blev överraskad. Vi var i en mysig festlokal i Slussen som heter Sidenkällaren. Det var god mat, vackra tal, lekar och glädje. Vi "yngre", ja Henrik jag kallar dig yngre även fast du är 30 år:P Vi fortsatte natten på ambassaduer.
Jag och älskling
Henrik och John

» Påskris

Idag när jag och Henrik var ute på skön promenad med Bella, hittade jag en hög med "påskris". Jag vet att jag kanske är en aning tidig, men jag kunde inte låta bli att rafsa åt mig lite. Sen tog jag faktiskt bilen själv och åkte till Plantagen och köpte vasen och fjädrarna:) Så nu är det nästan klart med påsk pyntet här hemma. Måste ju spara lite till senare.
Lägg märke till pinnarna i Orchiderna och fjädrarna..samma färger....genomtänkt;)

» Vår blommor

Idag kände jag mig bättre och rastlös, så Idag åkte vi till Plantagen så jag fick shoppa loss :) Det är verkligen inte billigt med blommor, ca 1400 kr gick kalaset på. Men det är roligt att pyssla och fint blev det också! Vår och påsk inspiration.

Idag var jag kanske lite dum som gick och tränade också, det var ju BC som jag inte kan missa. Jag kände under passet att jag var inte 100, det var nog mitt sämsta pass jag gjort! Marco (instruktören) skällde på mig också:) Efter passet var jag nästan döende, knappt någon röst eller kraft kvar.

» Jävla surkärring!!!

Jävla kärring till granne!!!! Henrik har berättat att han har haft väldigt mycket problem med henne tidigare. Hon har tidigare till exempel kastat en liten sten på fönstret så att det har blivit ett litet stenskott.

Nu när jag skrev det förra inlägget hade jag på tv:en samtidigt och hon gick helt plötsligt loss där uppe!! Först trodde jag hon spikade upp en tavla eller något, men ganska snabbt förstod jag att hon hade fått DAMP där uppe när hon började dunka i väggar, golv och elementen!! Jag hade volym 12 som vi alltid brukar ha, med då sänkta jag till 6! men hon höll på där uppe så jag trodde hon hade sönder hela lägenhet! Jag tänker fan inte sänka mer, jag ska väl höra tv:en!! Jag blev så jävla förbannad på henne att jag var såååå nära att gå upp och fråga vad fan hon höll på med och höra om det verkligen hördes upp och att hon skulle hänga med ner och lyssna på min volym. Hade jag vetat vad hon heter och varit säker på rätt dörr hade jag gjort det! Jävla surkärring!!
Återstår att se ifall hon får något mer anfall där uppe!
Kanske dags för att hon och gubben släpper till lite, uppenbarligen mycket spänningar i kroppen! :P

» Nytt kök

Jag har lega hemma sjuk nu i några dagar... så fruktansvärt tråkigt! Jag som inte är så fäst vid tv:en, tycker väl det är extra tråkigt. Det roliga med denna dagen är att spisen kom levererad idag och vi fick sålt våra gamla soffor, eller rättare sagt Henriks soffor. Våran nya soffa kommer på fredag... weiii! För någon vecka sedan gjorde Henrik om köket, så nu är det super snyggt! :)

» RAW Comedy club

Usch, nu ligger jag hemma och är sjuk :( jätte tråkigt! Men igår hade vi skoj, jag och Henrik. Vi var nämligen på Pure och såg på RAW Comedy Club. Vi trodde att vi var i tid för engångskull, men icke. Alla platser var tagna förutom några platser vid scenen, tydligen inte många som vågade sätta sig där. Det satt redan några där, så vi vågade sätta oss där med en öl och skratta!
Efter föreställningen gick vi till Vapiano och åt en pizza och öl till det.
Älskling
Jag
Magnus Betnér

» Oscar Jacobson showroom

Efter jobbet igår var vi kollegor på Oscar Jacobson showroom :) Vi drack vin och kollade på höstens kollection som försäljningschefen för OJ Sartorial Leisure presenterade. Höstens kollection var super snygg! så det kommer bli roligt att jobba med det, OJ växer så det knakar, så det är riktigt kul att vara i det växande företaget Oscar Jacobson.
Vi "firade av" även Andreas som kommer sluta nu för att gå tillbaka till Hugo Boss, vilket är jätte tråkigt! Han var verkligen grym! Han drev upp många OJ butiker!! Det blev några flaskor rödvin på showroomet och vi avslutade med några fler glas på Richie. Super trevlig och lärorik kväll!

» visual merchandising

Igår och idag har jag och Stefan gjort om i hela butiken och vi båda är väldigt nöjda! Det enda tråkiga med dagen är att jag missade Bodycombaten, jag tittade hela tiden på klockan mellan 18.30-19.30 och önskade att jag befann mig på Sats i Farsta och svettades tillsammans med dom andra.
Finare i verkligheten, så kom in och kika....Shoppa;)
Lägg märke till kavajen med flugorna i bakgrunden :)

» Shopping på rasten

Det kan vara ekonomiskt farligt att ha rast när man jobbar på NK ;) Jag har hållit mig hela månaden utan att shoppa några kläder, men nu kunde jag inte hålla mig. Hittade den underbara klänningen som jag ska ha på mig vid någon fin tillställning, vi ska på bröllop i sommar så kanske då. Köpte en passande näsduk till Henrik också. Det blev även en fin kabel stickad cardigan. Även Börje Salming shoppade på NK idag.
Vad tycker ni om mina köp?

» 30 års fest

Igår var jag och Henrik på 30 års fest. 4 av hans vänner fyllde 30 år och som dom hade slagit ihop till en fest. Det var första gången som jag träffade hans gamla gymnasier vänner, mycket trevliga. Det var en lyckad fest och vi avslutade kvällen med att dansa loss på Solidaritet =)
Calle & Henrik
Edde
Jag

» Köpte soffa idag

Jag och Henrik har varit sugna på att köpa en soffa, men det har varit så svårt att bestämma sig, både pris och tyg m.m. Men plötsligt händer det! :) Jag hittade en soffa! Henrik och jag träffades på min fika rast och tittade på den och han gillade den också. Så vi köpte den! äntligen en soffa.
Efter jobbet blev det en kort AW, men så trevlig!
Snart våran soffa:)
Marianne, Stina, Caroline, Jag och Emma

» NK skyltning

Mycket snygg skyltning är det i Nk´s skyltfönster just nu! Det är en tjej från Milano som är tanken bakom det estetiska! Det är handgjort av olika material som pärlor, tidningspapper och ballonger. Gillar det starkt!

» Prins Carl Philip äger mycket av nya kollektionen OJ

Idag var Prins Carl Philips hovleverantör Eva inne och skulle betala vad hon hade lånat med sig som han valt att behålla. Han ska även bli fotograferad i kläderna för King magazin, skoj! Synd bara att inte han var med in;) Vi har även sytt upp speciellt till hovet. Det ska ju vara fint, det ska vara Oscar Jacobson!

» Internationella kvinnodagen som firas med en semla :)

Jag frågade en kund idag om hon hade ätit någon semla idag för semledagen och internationella kvinnodagen. Det hade hon inte gjort, men däremot så skulle hon beställa mat istället för att laga middagen till henne och hennes man. Ja vad säger man... Jag är glad över att vara kvinna som lever i denna nutid då det inte är självklart att kvinnorna ska göra all hushålls sysslorna. Några lever fortfarande kvar i det.
Jag har då ätit en god semla som chefen bjöd på :) mums..

» Blivande klassiker

Just nu pågår en utställning på NK, en utställning med kläder som tillhör kunder som har köpt eller sytt upp kläderna på NK för länge sedan som blivit en klassiker.
Nu på NK har varje butik valt ut vad de tror på som den blivande klassikern.

» .

Piraterna är omringade

Somaliska styrkor har nu omringat de pirater som håller en dansk familj fången i Somalia.

Det är borgmästaren i Bandar Beyla, Said Adam Ali, som har sagt till danska Ekstrabadet att det inte är någon insats planerad – men att de nu har flera styrkor i området.

– Vi har stängt av området och ringat in piraterna av tungt beväpnade säkerhetsstyrkor så att ingen kan ta sig därifrån, varken från land eller från havet, säger han.

För att förhindra att piraterna får förstärkning utifrån har nu all telekommunikation i området stängts ner.

– Säkerhetsstyrkorna har avlyssnat piraterna som har försökt få förstärkning utifrån. Därför är all telkommunikation i området nu bruten, för att förhindra att andra pirater ska ta sig in till gisslantagarna och deras fångar.

Borgmästaren i Bandar Beyla sa också till Ekstrabladet att han räknade med att börja förhandla med piraterna under måndagen. Representanter för myndigheterna var redan tidigare på måndagen på väg för att söka kontakt med piraterna.

– De ska försöka övertala piraterna att släppa danskarna fria, så att de kan åka hem, säger Said Adam Ali.

De lokala myndigheterna har tidigare sagt att de skulle föredra att befria danskarna genom att attackera dem militärt – men detta har de danska myndigheterna motsatt sig, och så här långt har de somaliska myndigheterna respekterat deras önskan, och valt att försöka få till stånd förhandlingar med piraterna i stället.

Piraterna har också erbjudits amnesti mot att de släpper danskarna utan att skada dem. Borgmästare Said Adam Ali säger att de är missnöjda med att piraterna för första gången har tagit barn som gisslan.

Segelbåten med den danska familjen kapades av pirater i Indiska oceanen den 24 februari. Med på båten finns, förrutom familjen som består av två vuxna och tre barn, två vuxna män.

I går meddelade UD i Danmark meddelade att anhöriga har varit i kontakt med familjen. De sju sas då må bra med hänsyn till omständigheterna.

 

Här är en artikel från Aftonbladet, men för min tycker jag det låter som ett urklipp från en bok eller film. Det händer så mycket i världen som jag inte kan förstå. Hur kan ett land bli så fattigt att det inte finns tillgång till rent vatten? Att det finns så mäktiga pirater i Somalia som inte åker fast?


» Romantik

Min underbara älskling hade gjort middag till mig när jag kom hem från jobbet igår. Det blev super god middag med entrecote med potatis, babyspenat, valnötter och en ädelost sås! SUPER GOTT!! mannen min, han kan. Jag tycker Henrik är dålig på att skicka gulliga sms, så idag bad jag honom skicka något sött sms underdagen. Vid lunch sen får jag ett blombud på jobbet :) Jag fick tre stora fina rosor med en nalle och dessutom ett kort där i står det: Bättre än ett sms :) Älskar dig!
Jag blev jätte rörd!! sååå fint av honom. Världens underbaraste! Älskar dig Henrik!
På min rast sprang jag ner till Friday´s när Henrik jobbade och gav honom en kyss och satte mig vid baren och åt en Caesar sallad med kyckling.
Älsklingen:)
Mina fina rosor och nallen fick pryda butiken idag

» AW med kollegorna från plan 2

I torsdags efter bodypumpen skyndade jag mig hem och hoppade in i duschen för att sedan åka in till stan och träffa kollegorna från plan 2. Vi blev ca 12 personer, vilket var skoj och trevligt. Dom träffades redan klockan 18 och käkade, men jag kom strax innan nio och beställde in Cajun pastan som jag längtat så efter:) Smakade fint efter träningen. Vi var på Friday´s och sen gick vi vidare till Obaren. Jag skulle jobba dagen där efter, så det blev en ganska tidigt, men trevlig kväll för min del.
Nicke jag & Marianne
Caroline, Emma & Stefan
Alexander & Emma

» Busiga Belladonna


» Brunett ej svarthårig ;)

Jag har verkligen haft tur att det varit så fint väder nu när jag varit ledig i två dagar. Så det har blivit sköna promenader för min och Bellas del. Idag har jag varit hos frissan och gjort slingor i håret, så nu är inte mitt hår svart längre, utan choklad brunt :) jag är nöjd med resultatet! Nu ska jag iväg för att träna Bodypump.
Före
Efter