» jobb

Idag har jag jobbat ett långpass kl. 11-22.15 och det tar mig en timme dit och en timme hem så jag har inte varit hemma på nästan 14 timmar, men det är söndag idag också= dubbelt betalt :) Men nu har jag och älsklingen semester i en vecka och då ska jag verkligen vila upp mig så att jag blir frisk från lunginflammationen.

» Bronkit

Idag har jag varit ledig från jobbet, så då tog jag tag i att gå till läkarn och kolla upp mina lungor, för dom är fortfarande inte bra efter 2 mån. Det visade sig att jag har Bronkit, en lunginflammation. Hos läkarn fick jag andas genom en inhalator i 2 minutern sedan fick jag även 10 tabletter kortison och recept på hostmedicin och Kåvepenin. Idag har jag även gjort en cheesecake som jag och Henrik ska ta med oss till landet på måndag, tråkigt att man inte kan provsmaka utan att förstöra den :) Henrik har också varit hos läkarn och fått hostmedicin utskrivet, så nu ligger vi i soffan o tycker synd om varandra o kollar på fotbollen.

» Midsommarafton

För min del blev det inget midsommar firande. Idag har jag jobbat till klockan 5 och tro det eller ej, i Kista firar man tydligen inte midsommar. Det var med andra ord jätte mycket folk i våran butik, vi fick slänga ut folket! Endel är tokiga och vill inte förstå. Trött som jag var åkte jag hem, handlade lite mat. Är det midsommar så är det ett måste med färskpotatis och sill med eller utan sällskap! Jag hade gärna velat ha sällskap med min Henrik och några vänner, men han jobbar till sent i kväll :( men nästa vecka har vi semester, då blir det mycket mys!! :D Efter maten gick jag en promenad med Bella, städade och sen myste jag och Belladonna i soffan och kollade på fotbollen.

» Onsdagens outfit


Kavaj: Zara
Topp: Mango
Jeans: Mango
Skor: Don Donna

» En kväll med Mangosarna

Igår hade jag en väldigt kul kväll med Mangosarna, vi satt på Friday´s o drack rosé och åt lite gott! När Friday´s stängde gick jag, Regine och Cecilia vidare till cafét.
Cissi, Leyla, Regine och Jag
Marianne, Stina och Therese
Hahahhaha.... flumm
Hahhahaha.... :D

» Shopping med Henrik

Idag var jag och Henrik på shoppingrunda, men enbart till Henrik eftersom jag nyligen shoppade:) Men det var lika roligt det! Han köpte mycket fint. Två chinos ett par beiga Bommerang och blåa peak, även en blå piké från Peak. Han köpte också två shorts på Brothers, röda och rutiga.
Efter shoppingrundan gick vi ner och lade oss med Bella och sola vid Farstas badplats. Åter en underbar dag! Nu ska jag strax åka in till stan för att träffa alla Mangosarna på mitt gamla jobb TGI Friday´s i Kungsan.

» Drottningholms slott

Solen sken och vi båda var lediga, så idag var jag, Henrik och Bella på Drottningholms slott hela dagen och myst. Där finns ett stort inhägnat område som hundarna får springa fritt och leka! :) Åt mina första riktigt goda svenska jordgubbar också:) Klockan tickade iväg så när vi kom hem hungriga så gick vi ner till Farsta centrum och åt kina mat.
Väldigt sugen på att knuffa i Henrik här :P
Bella hoppade i frivilligt
Bella och annan hund busar

» Skön(hets)dag

Idag åkte Henrik och jag in till stan samtidigt, men Henrik skulle jobba dag och jag skulle fynda :) NK hade realisation för alla medlemmar, så det fanns mycket fint som inte hade hunnit bli urplockat. NK har varken öppetköp eller bytesrätt så jag tänkte mer än tre gånger innan jag bestämde mig för att göra köpet. Jag köpte en tröja, ett par skor, en ansiktskräm och på det så sålde hon på mig även en ögon kräm, hon tyckte att det var dags att börja...:P
När jag var klar på NK mötte jag upp Amy och Rebecca för att äta lunch, där var även Natacha Peyre. Sedan var jag tvungen att rusa iväg till St: Eriksplan för att fixa naglarna.
När jag kom hem tog jag och Bellan en promenad, sen städade jag, färgade håret och lagade tacos lagom tills Henrik kom hem. Samtidigt som vi åt tacos så vi på fotbollsmatchen.
Rebecca & Althea
Amy
Henrik

» Altheas 1 års kalas

Igår efter att jag och Henrik hade jobbat klart åkte vi och hämtade Belladonna och sedan direkt till John och Amy för att fira Althea 1 år. Det bjöds på grillat och sedan en god sommartårta med jordgubbar. När fotbollen startade slog vi oss ner allihopa i soffan. Mycket trevlig kväll!!
Althea 1 år :)
Althea, Rebecca & Michelle
Belladonna & Troy busar
Amy & John

» Firade med skumpa

Igår var det full rulle på Mango, vi har rea och det ser inte längre ut som samma butik. Ligger kläder överallt! Trots att vi var underbemannade och att det såg ut som en orkan hade blåst igenom butiken så sålde vi rekord med över det dubbla! När sista kunden hade gått firade vi med skumpa! :)
Jag, Marianne & Therese
Fin butik?!

» En heldag på Värmdö

I torsdag var jag och Henrik hemma hos John och Amy. Dom har nyligen flyttat ut till ett parhus på Värmdö, jätte fint och mysigt! Först blev vi bjudna bulle och kaffe, sen åkte vi ut till en golfbana som ligger i närheten och stod på driving ranch. När vi kom tillbaka åkte Henrik sedan iväg för att träffa han mor och syster över en middag för att fira Susannas avslut på terminen. Jag stannade kvar och blev bjuden på grillad lax, invigning av den nya grillen :)
Vi kollade på VM och när Henrik var tillbaka spelade vi spel och hade trevligt. Det blev även lite vin och öl så jag, Henrik och Belladonna övernattade där.
Älsklingen
John & Henrik monterar ihop grillen
Amy & Althea
Henrik & Jag
John

» Realisation på Mango :)

Idag när jag kom till jobbet så blev jag alldeles svettig när jag såg vilken kaos det var i butiken! Vi startade nämligen våran rea idag och vi hade inte förberett den så bra. Våran butik brukar i vanliga fall vara perfekt, men det var den inte idag! oj oj vad det såg ut, kläder på marken, plastgalgar, stora högar på borden etc. Tiden gick väldigt fort idag iaf, fullt upp hela tiden och det gillar vi! :)

» Den eviga hostan

I en månads tid har jag haft ordentlig hosta, slem hosta som sitter i lungorna. När jag andas låter det som att jag har rökat i 50 år, usch! Jag var hos läkarn för två veckor sedan och då fick jag hostmedicin, men det hjälpte inte. Istället blev jag VÄLDIGT trött utav den. Jag börjar bli otroligt trött och irriterad på att min hosta som inte försvinner. Jag har heller inte tränat pga sjukdomen och det har gjort mig riktigt irriterad och rastlös som Henrik fått lida för. Idag trotts hostan gick jag ner till Sats i Farsta och tränade eget, men det var nära att jag inte fick det utav tjejen i receptionen som sa att jag lät sjuk. Hon sa att jag var tvungen att ta det lugnt, annars skulle jag aldrig bli frisk. Nu är det dags för fotboll! Brazilien :)

» Belladonna på Mango

Både idag och igår var Belladonna med mig till jobbet, hon fick ligga på sin bädd på lagret. Det märktes på henne att hon tyckte att det var spännande, både jag och Leyla var ute med henne när vi hade rast. Jag hade en timmes rast som jag snabbt åt min lunch på sedan gick jag och Bella på långpromenad och kasta kottar som hon jagade. När vi hade stängt butiken och det var bara jag som var kvar och avslutade så fick Bella springa runt i butiken och kika:)

» Misslyckade brownies

Idag bakade jag Marmorerande brownies med hallon, men jag misslyckades!!:D den blev alldeles för kladdig pga att jag hade för liten och hög form så jag tänkte inte på att jag skulle haft den inne längre. Receptet är från boken Två systrar söta och jag vet att det är super gott! har lyckats med receptet en gång innan;) så det rekommenderar jag om ni är sugna på att baka.
Mina fina brownies ;)
Så här skulle dom bli (foto ur Två systrar söta)

» Hundcafé

Igår hade jag en skön ledig dag. Började med en timmes promenad med Bella, när vi kom hem satte jag igång tvätten, stor städade lägenheten och även våran inglasade balkong. När jag var klar efter några timmar, hämtade Henrik med Bella och Stefan o hans hund Lea (Henriks kusins sambo) upp mig så åkte vi till ett hundcafé där även Henriks kusin Sofia var med sin hund på hundkurs.
När vi kom hem från cafét var vi hungriga och gick ner till Farsta centrum och satte oss på en restaurang och åt oxfilémedaljong med kantarellsås, super gott och mysigt. Vi fortsatte att mysa hemma med lite vin.

» Jag & Belladonna myser


» Fest i Skövde

Igår åkte jag in till Skövde för att träffa min underbara vän, Lotta! Jag blev välkomnad med en cosmo och sedan fick jag ett jätte fint brev och present i efterskott. Vid 19-tiden började alla droppa in och vi tände grillen. När solen gick ner blev det kallt så vi gick in och fortsatte festa vidare. Sedan gick vi till Bogrens och fortsatte festande med shots och dans:) Det var väldigt länge sedan det var så hårt festande och dessutom två dagar i rad! Så det var skönt att komma hem tidigt till Stockholm.
Lotta

» Bryggeriet

Igår var jag och tjejerna och åt mat på brygget och hade jätte trevligt! Tidaholm hade ett event på stan, Tidaholm100 år. Efter vi hade ätit klart gick vi och kikade på stan och satte oss på Finkan, som det numera heter:) där var det inte så mycket folk så vi gick vidare till Brygget. Där har inte jag vairt på flera flera¨år, men lite drag var det allt;) Det var väldigt kul att få träffa tjejerna och marie med sin fina gravidmage! Idag åt vi frukost på Julius och tog sedan en glass på Tottegott, alltid kul och komma hem och träffa lite Tidaholmare :)
Camilla & Marie
Clara
Annica & Jag
Annica

» Hos pappa

Idag har jag varit med min far, vi har ätit på en uteservering här i Tidaholm som dom byggde klart igår:) Sedan åkte vi till Jönköping på ett ärende. När vi var tillbaka sen så köpte vi med oss glass från Hagakiosken. Måste säga att man blir lite nostalgisk och spanar efter folk när man är i Tidaholm :D
Nu ska jag fixa i ordning mig lite snabbt, ska träffa tjejerna strax, ska bli väldigt kul att träffa dom!
Mamma & Jag innan jag åkte till pappa
Pappa fick slita sig från sitt arbete när jag kom.
Inne i pappas garage
Pappa
Garaget, två av hans alla americanare
Jag på altanen

» Foton från dagen hos Therese

Hahhah... provade deras mini chopper ;)
Mmmm.....
Calle och Therese
Therese frisörsalong på gården

» Sol och bad på udden

Nu har vi tänt grillen!!! Min första grillning för i år, jag vet att ni andra inte ens kan räkna på två händer hur många gånger ni har grillat:)
Vi har varit hemma hos Therese hela dagen och legat på hennes trädgården o solat, underbart! Hon bor såååå fint på en liten udde. fint hus, stor inhägnad trädgår med en sjö runt om, så mysigt! blir lite avis;)
Bella, jag och deras hund Teddy
"MEN BADA DÅ!" :)

» PANIK!!

Igår när jag skulle stänga jobbet, så hände det ena på det andra!
Först stämde inte kassan, så jag får räkna om och räkna om. Jag fortsatte med mina stängningsrutiner. Det sista är att jag ska larma på kassaskåpet, garaget och butiken. När jag larmar på garaget tar det evigheter medan jag väntar på larmet är på, men fortfarande lyser symbolen grön att den inte är larmad. Jag trycker igen och ska larma garaget, tar jätte lång tid och det larmas, men sen hoppar det direkt till butikslarmet! Det börjar alltså TJUTA i hela butiken!!! Jag fick lite panik och stängde snabbt av larmet, låste och sprang till tåget. Samtidigt som jag rotar i väskan efter min plånbok där jag har mitt SL kort i kommer jag på att jag har glömt min plånbok på jobbet. För att komma in till jobbet så måste vi dra ett kort genom en korridor som vi och några andra butiker har bakdörren till butikerna. Det kortet har jag givetvis i PLÅNBOKEN!! Jag får panik igen och springer tillbaka till tåget som precis kommer in och jag frågar och ber stressat han i kassan att öppna dörren. Han öppnar och jag får tjuv åka tunnelbanan ända hem till Farsta. Hade bara fattats att jag skulle åkt fast där också. Problemet var ännu inte löst! Dagen efter skulle jag med 09.02 tåget till Skövde och jag har mitt SJ Priokort och id-kortet i plånboken. Den första som kommer till jobbet kommer in vid 8 som kan öppna éntre dörren åt mig så jag kan hämta plånboken, men! det tar 1 timme fram och 1 timme tillbaka på grund av bilköerna. Det finns inga marginaler alls om jag ska var på jobbet 8 och mitt tåg går 09.02!! Hur ska jag göra nu då??? Efter några sms och samtal med Marianne (chefen) om att larmet gick (det har tydligen hänt förut att den hoppar till butikslarmet) och om det fanns någon kod genom korridoren etc. Jag kommer sen på en lösning, jag har en sms biljett i mobilen och letade fram mitt pass. Det får funka, känner mig väldigt handikappad utan min plånbok :) Men nu sitter äntligen jag och Belladonna på tåget på väg till Skövde! :D