» Lördags mys

Igår hade jag och Claes en mysig lördag kväll efter en jobbdag. Vi lagade tillsammans en super god middag, tofu, ungsbakade rotfrukter och en röra gjord på vegansk cream fraiche, vitlök och rödlök och ett gott Masi vin til det...super gott!! Sen såg vi på en hyrfilm, inte gjort det på år!! vi såg The last three days grymt bra, rekomenderar!
'

» Tafsat på Dolph Lundgren

Idag har jag jobbat och tafsat på Dolph Lundgren som var inne och provade lite kavajer, men han hängde undan och ville ha med sitt smak prov i morgon;) Lite pinsamt var att när han kom in, kom även en kille in efter honom och ville att jag skulle ta ett kort på dom tillsammas och han var inte bara nöjd med ett, utan killen ville även ha ett när dom stötte knytnävarna imot varandra.. tsss...

» Debaser Slussen

I går var både jag och Cleas lediga. Vi startade dagen med en god mysig frukost utomhus! Cleas hade lite "to do" och även jag. Jag fixade med att boka ett förråd där jag kan ha bla. min säng och det som jag har kvar hos Henrik. Bokade även en skåpbil och sen körde jag ett biceps+triceps pass på Sats Gärdet. Jag och Claes möttes oplanerat i dörren klara med våra "to do". Vi lagade mat och åt lunchen även den utomhus:) Sedan gick vi och tog ett dopp på Gärdet, eller Claes gjorde, inte jag, alldeles för kallt!
Senare på kvällen mötte vi upp Johan och Maja på Debaser Slussen, tog ett glas och sedan blev vi så sugna på Hermans bakverk och gick dit och myste med te och en SUPER god Belgisk choklad kladdkaka!!





Söta Maja fotar sig själv;)


» Hermans vegetariska restaurang

Igår var jag på Sats Gärdet för första gången, tränade eget med Claes och Johan. Det var ett bra gym, me like it:)
När vi kom hem gjorde vi i ordning oss och begav oss till söder till restaurangen Hermans. Det är en stor uteservering med utsikt över Stockholm, super fint! Där serveras vegetarisk/vegansk buffé och dom hade även öppet grillen där det grillades majskolvar, tofu, squash och annat gott. Hit gick jag och Claes även på våran första dejt;)
Claes
Jag med ett stort lass av mat, 1 av 3 ;)
Våra super goda veganska;) efterrätter

» Polisrekryteringen

Ingen bra dag idag :(
Vaknade och kände mig sjuk, så jag hoppade min träning =( Jag har knappt varit utanför dörren, bara varit o handlat och lagat lite mat. Känner mig tung i kroppen och fruktansvärd huvudverk!
.
Jag gick in på min sida på Polisrekryteringen och kollade "statusen". Jag hade fått ett meddelande att jag inte var behörig på grund av att jag inte har lämnat in högskoleprovet. Men det gjorde jag förra hösten och eftersom jag gick vidare och fick göra fystestet, så tänkte inte jag mer på det.
.
Jag ringde rekryteringen och frågade dom om jag kunde skicka det i efterhand. Hon sa att tyvärr så skulle det vara inlämnat senast den 15 juni och hon kunde inte göra något undantag. Hon var jätte snäll och sa flera ggr att hon var hemskt ledsen och hon ville göra mig på gott humör genom att fortsätta prata, men jag ville bara slänga på luren! Jag blev jätte ledsen och sur på mig själv. FAN jävla *pip* Högskoleprov, hatar det!! Jag gjorde det endast för polishögskolan och jag hatade att göra det!! Nu när jag gjort det förbannade högskoleprovet, så skickar jag inte in det och blir då Ej behörig!!!
.
Nu får jag söka igen den 15 Augusti och jag ska träna så hårt med både fysen och löpningen, så jag kommer inte vara bland dom bästa, utan BÄST!! Nu jävlar ;)

» Träningsverk

Händer inte så mycket just nu hos mig mer än jobb, träning... ja vardagsrutiner..
Igår efter jobbet gick jag till Hötorget (inget favorit center! tycker inte alls om det, men det är nära jobbet och har öppet till 20.00 på söndagar.) Jag gick dit och körde eget, men när jag kom dit såg jag att dom nyligen hade på börjat Bodypump! Jag blev så irriterad på mig själv att jag inte hade kollat upp att det var då, blev lite avundsjuk och ville smita in. Jag hörde musiken o triggade igång mig och körde eget. Tyckte inte att det gick så bra, var länge sedan jag körde eget och gillar inte Hötorgets maskiner! Men det känns idag vill jag lova!! Det var länge sedan jag hade sån här träningsverk, så det var bra med andra träningskombinationer! Efter jobbet idag så gick jag till Zenit och körde Bodypump, men det var någon ny tjej som instruktör(iaf för mig) som körde. Hon hade byggt ihop en egen koreografi, vilket var sjukt jobbigt eftersom jag körde med exakt samma vikter som i den nuvarande release som vi kör. Så musklerna fick jobba extra hård med träningsverk och inget muskelminne eftersom det var helt nytt. Jag dog nästan på rygg setet!! men överlevde tack vare att det var min favorit låt från Bodycombaten! "DJ Hixxy-I see the light" (Fast vi körde en långsammare remix) då längtade jag extra mycket till BC med Marco. Jag fick respons på min träning när jag svettig o go väntade på tunnelbanan. Det var en som frågade om tåget gick till Ropsten och avslutade med att säga att jag hade en snygg kropp. Aldrig tråkigt att höra ;)

» Begravning+fest+lek

På onsdag kväll tog jag tåget till Skövde (pratade med Glen Hysén på tåget), Pappa hämtade mig och jag sov hos honom. Dagen efter på förmiddagen åkte vi ner till Nässjö, till min farmors begravning. Vilket var jätte tungt och hjärtskärande, men begravningen var vacker.
På torsdagen efter begravningen hängde jag med min syster Therese hem för att träffa min plutta Belladonna!!
Jag och Bella delade säng på natten och låg sked, jätte mysigt!! :)
På fredag kväll träffade jag min vän Lotta och några kompisar. Vi lagade mat och hade det jätte trevligt, sen var det utgång i Skövde.
Angelica och Jonas
Me
Fina Lotta
Dance dance dance....
Stolt nykter som dricker tranbärs jucie på krogen ;)
men tokig kan man vara ändå... Tävling om vem som snabbast tog sig upp o nudda lampan :)
Anders vann på 4 sek!
Lottas mamma var fylle-chaffis, så vi fick åka hem i en fin Mustang
Viktor och Jonas var inte lika pigga :P
Medan jag fick nybakade scones utav Lotta tidigt på morgonkvisten :)
På Lördagen hämtade mamma mig. Först var det lunch hos mamma, sedan åkte vi till Therese i Karlsborg åt jordgubbar och busade med hundarna.
Mamma rensar kantareller till mig
Min underbara Belladonna
Jag fintar bort Bella och Daisy med fotbollen ;)
Love.

» Älskar dig!

Längtar såå mycket till torsdag då jag får träffa min underbara Belladonna!
MIN...
Mallpadda;)
Buse
Goding
Fegis (Men bada då;))
Sömntuta
finaste!!!!
Älskar dig!!

» Grönan

Igår efter jobbet drog vi några stycken från NK till Gröna lund, men först tog jag, Stefan och Anton en AW på Friday´s innan vi mötte upp resten. Dom andra var hungriga och vi satte oss på en brygga utanför Grönan först, super trevligt!!
När vi var inne på Grönan satte vi oss på en restaurang, men sen blev lilla Jenny hungrig och det var heller ingenting som passade henne där inne. Så nja... det var inte lika kul där inne. När Grönan sedan stängde åkte vi till söder, där hittade jag en grekisk kiosk där jag köpte en falafelrulle. På väg sedan mot nästa ställe var jag fortfarande hungrig och köpte ytterligare en falafelrulle på ett annat ställe:) jag var utsvulten! Folk velade vart vi skulle, sedan bestämde dom sig för Berns, men då hade jag redan tröttnat och var mätt o belåten och åkte hem istället. Mindre lyckad utekväll, men trevligt innan Grönan.
Jag på Friday´s
Stefan & Anton
Cliff, Martin, Anton & Stefan
Cliff vann en stor Daim :)
Juan, Cliff & Julia
Martin, Carro & Janina

» Galen kille

Idag gick jag till jobbet hemifrån, helt underbart att man kan GÅ hemifrån in till city. Då har man det bra ;) Jag är nöjd att jag hittade direkt helt själv, men det var inte svårt!
På jobbet idag var det en galen kille som var inne hos mig i en timme (sista timmen) och ville bjuda ut mig. Det var ingen annan i butiken, så han babblade på om allt möjligt! han reste mycket och ville att jag skulle hänga med han till Spanien där han hade båt etc. Han frågade även om jag tränade och vi kom in på träning. Han ville utmana mig i löpning. Om han vann så skulle vi gå ut och äta, men om jag vann skulle jag få en resa utav han och jag skulle få välja om han skulle få hänga med eller inte. Men jag sa åter igen.. nej nej nej... jag är upptagen. slutligen köpte han tre linne skjortor och två tröjor och han sa att han skulle komma tillbaka eller googla fram mig på något vänster, (vet bara att jag heter Jenny och jobbar på OJ)
Efter jobbet gick jag, Martin och Stefan till något ställe nära jobbet och tog en matbit. Det är inget ställe jag går tillbaka till, kass service och mat.

juste det... glömde skriva att jag såg prinsessan Madelene och hennes nya kille inne på Nk sporten och shoppade nya träningsskor ;)

» Till min underbara fina Lotta!

Min älskade bästa vän, Lotta! Nästa helg kommer jag hem och då ska vi leka =) Saknar dig jätte mycket!
Älskar dig!!
Här var vi unga och skulle se Gwen Stefani :)

» Grill- och brännbolls fest på Gärdet

Idag gick jag upp klockan 8 efter att jag snoozat i en timme :) sen åkte jag till rådhuset för att fixa pass, för jag ska åka till Prag!! :) Claes har sin sista spelning på tunérn den 21.e i Prag och sen ska jag och han ha det mysigt där över helgen.. weeiiiii!! Längtar så!!!
tur nog gick det väldigt fort att göra passet, så jag promenerade ner till city och körde ett BP pass på Zenit. Efter passet var det snabbt hem och lägga sig på Gärdet och njuta av solen! hann bara ligga där i två timmar, sen var det dags att fixa lite inför grill-och brännbolls festen. Vi hade mycket trevligt och skoj! När klockan blivit strax innan 12 och det blivit mörkt och myggen kommit valde vi att bege oss. Jag gick hem, men några drog vidare.
Carro, Marianne och Stefan

» Potatissallad

En ledig dag med sol=Underbart!
Så idag har jag legat i solen och njutit, inget var viktigare än att få njuta av solen =)
Men när klockan slog 18.30 stod jag på Sats Farsta och körde BC, men det är en självklarhet! Hur fint väder det än är och perfekt grillväder så är BC det enda som gäller! :)
Idag har jag även gjort en super god vegansk potatissallad! Den ska jag ha med till morgonens grill- och brännbolls fest som äger rum på Gärdet. Ni är välkomna=)
Claes, du hade älskat den ;)

Ingredienser:

Blanda samman:
Färskpotatis (koka den, låt kallna och sen skär i bitar)
Salladslök
Cornichon
Blanda samman:
Havregrädde
Tofutti sour cream
Dill
Dijon senap
Vitlök
Kapris
Salt och peppar
Blanda ihop allt.

» Oscar Jacobson Crew

Igår skulle vi fira Danne (Chefen) som har fyllt 30 år, men otur nog blev han sjuk:( Men vi andra hade en jätte trevlig kväll iaf. Vi åkte ut i Skärgården och frossade i räkor och ostar...Super gott! När vi sedan kom i land gick dom andra vidare och dansade loss på Stureplan, medan jag valde att möta upp Johan och Maja som satt med några fler på Debaser Humlegården.
Stefan & Anton
Sussie, Jag & Pelle
Phillipe, Stefan, Anton, Sussie, Jag, Pelle och Lars
Maja, Jag och Johan i Humlan

» Träning

Finns det något roligare än att träna? Jag älskar det! Vissa förstår mig, men dom som inte tränar vet inte vad dom missar. Det syns kanske vilka som är mina favorit pass? Jag tycker det är jätte kul och intressant med träning, kost och att se till att kroppen mår bra! Det är jätte viktigt att ta hand om våra kroppar; träna, sova och ÄTA! vi blir piggare och gladare! Work it!

» RAW

Min lediga helg började jag med ett hårt BP pass på Regeringsgatan, skit bra gick det och skoj som vanligt. När jag kom hem och ätit lite falafel m.m. gick jag och lade mig på Gärdet, jag var dock ensam på hela Gärdet pga av att det var väldigt molnigt, men jag ville fånga den sol som tittade fram. Jag lyckas alltid få dåligt väder när jag är ledig, bara legat ute i solen en gång i år! :(
När jag kom hem och hade duschat och kände för att bara vara hemma gick jag ut för att gå ner till ICA för att köpa mig lite gott och göra en god vegansk lasagne, men då vände jag och gick in igen. Jag meddelade Stefan(arbetskollega) och fråga om han ville sätta sig på en uteservering med mig. Det hade blivit en jätte härlig sommarkväll och jag ville inte vara inne. Kvällen avslutades väldigt trevligt på mitt favorit sushi ställe, RAW på S:t Eriksplan. 

» Otrogen mot SATS?!

Idag på min rast när jag hade ätit min lunch gick jag till Kungsträdgården och tog en glass och njöt av solen med musik i öronen. När jag hade suttit där i kanske 30 minuter kom en kille fram och ursäktade sig på engelska och frågade om jag talade engelska, han ville bara säga - You look very beautiful today.
Det tyckte jag var väldigt modigt och snällt utav honom, han frågade inte efter nummer eller något, han ville bara säga det.
.
En kund kom in med en world class väska och såg ny duschad ut. Jag frågade honom om han nyligen hade varit o tränat. Det hade han och han pratade om att han försökte gå ner 10 kg. Han frågade var hemligheten hos mig var. Tränar! Och jag satte igång med mitt träningsprat och sa att det handlade bara om motivation och med viljan fixar man allt! Han tog fram ett visitkort och han var tydligen VD på World class och ville att jag skulle komma o träna där ovanför Dramaten. Jag sa Nej jag är trogen på Sats tyvärr, men han tjatade om att jag och en kompis fick en gratis PT träning. Jag sa att jag inte kunde lova något, men att jag kanske skulle dyka upp.