» Blåbärsglass

Blåbärsglass

🔸1dl äggvita
🔸1dl vaniljcasein
🔸1/2 dl osötad mandelmjölk
🔸1dl frysta blåbär

Vispa först äggvita till hårt skumm därefter vispar du ihop resten av ingredienserna och in i frysen. Ta ut o ch vispa då o då tills den blivit till glass :) 
Toppa gärna med färska/tinade blåbär och kalorifri sås från Waldensfarm 




» Låga dagar, lättare träningspass

Förra veckan var jag väldigt låg på energi och träningarna blir kortare med mycket lägre vikter, men med högre reps och fokus på kontakt och pumpa ut blodet till musklerna. Dock fick jag bra tryck i musklerna efter fått käka lite mums mums och nutella :) 












» Tillaga grönsaker i micron

Nu kommer jag med ett riktigt bra tips! :) nämligen tillaga dina grönsaker i micron istället för att koka dom. Blir mycket godare och behåller vitaminer och mineraler bättre. Dessutom jätte smidigt! 

Skiva upp grönsaker som du vill ha och lägg dom i en skål, inget vatten och täck med plastfolie. In i micron på full effekt på ca.5 min. 



Klart att lägga på tallriken och njuta :)



» Finalist till Bodymagazines omslagsmodell

I onsdags hade jag en av de roligaste dagarna på länge! Jag och 4 andra tjejer blev finalister av flera hundra sökande till att bli omslagsmodell till Body Magazine, likaså 5 killar. Slutligen blir en tjej och en kille framröstad som ska pryda bodys omslag, hur coolt skulle inte det vara?! :)

Vi var där vid 8.30 då en i taget blev inskickad för att bli sminkad och få håret fixat. Sen fick första tjejen bil plåtad av grymma Seth, först enskilt kort som kommer bli hennes röstkort sen fick hon även fotas en o en med varje kille som också hade blivit stylad och även uppumpad :) 
På väg till plåtningen 
Jenny Andersson blir fotat medan vi andra dricker nocco, snackar dkit och har riktigt trevligt! 

Vid lunch kom det lunchlådor från Kalori som vi fixa lov att ta, men bla jag hade min egna matlåda. Det bjöds även på proteinbars, men också bananer, riskakor och nutella 😍 men det var inte många som rörde det eftersom många var på diet. 
Såg väldigt samarigt, men för min del blev det min smarriga torsk, potatis o sallad :) 




Efter vårt lilla lunch break var det dags igen med laddning och plåtning :) 

Laddas med kalaspuffar och riskaka med sylt :) 
Mathilda (redaktör för Body Magazine) & Hannah (chefredaktör för Body Magazine, även författare till Muskelmat) 

Efter några timmar var det min tur att bli fixad och jag fick ladda med 8 Mums-mums för Micke så jag var nöjd:) 

Tog ett eget beslut att ta en riskaka med nutella också ☺️
Jag & Seth mellan plåtningarna


Fina Rebecca & jag




Hela super härliga gänget!! 

Hade verkligen en toppen dag med ett underbart gäng! Bilderna kommer ut nästa nummer av Body Magazine och det är då ni kan börja rösta. Ni kan rösta varje dag och jag tackar ödmjukast och med hela mitt hjärta till er som röstar på mig! ☺️💕

Efter plåtningen åkte jag med Rebecca och Elin till Gymmet Sthlm, dom skulle visserligen bara hänga där tills deras tåg gick. Jag käkade mitt mellis och bär jag var redo körde jag igenom ett ryggpass. 


Träffade på många härliga atleter på Gymmet också :)





» Påfyllning på Primeburger, 2 weeks out

Trots ökat kcal dessa 5 dagar så nådde jag min lägsta vikt i lördags, 57,8kg :) dock inga -2kg denna veckan, vilket var tanken att bromsa upp lite. För det är inte optimalt att gå ner -2kg i veckan utan snarare 0,7-1kg i veckan. 


På kvällen fick jag även käka burgare som jag längtat och kikat ut ett stället sedan Micke sa åt mig det i onsdags :) lycklig tjej!! Ali bjöd ut mig för att fira min prestation hittills och som en ny boost till att fortsätta kriga! Det blev burgare på Prime burger, såååå gott!!





» Fredagsmys med blingande

I fredags var det jobb 11-20, så jag körde min cardio i vanlig ordning men också ett intensivt axelpass och deg kändes riktigt bra! Känns verkligen att jag har fått ny energi tack vare att jag fått fylla på med kyckling, ris o bea på kvällen. 


Svischade om och körde axlar


När jag hade jobbat klart gick jag direkt och hämtade ut mitt paket och fortsatte blinga på min bikini efter jag käkade min goda middag :) 





» Choklad o vanilj pudding

Super god efterrätt som jag gjorde enkelt på choklad casein och sockerfri vaniljpudding. 

Choklad pudding 
🔸 1dl äggvita
🔸 1dl choklad casein
🔸 1/2dl osötad mandelmjölk

Vispa samman och ställ i kylen medan du vispar ihop vaniljpuddingen enligt anvisning. Portionera upp i skål och smaksätt med lite riven sockerfri choklad. Mums!





» Leveransen på pärlorna är försenade, panik!

Ja var även ledig går och min plan var att jag skulle fått mina pälor i böran på veckan för att sitta hela onsdag och torsdag, så jag kunde blinga klart min bikini. Dock kom det ingen pst så jag ringde til företaget och då sa hon at hon höll på att packa min beställning men att dom vktigaste pärlorna var slut. då fick jag lite panik och sa att jag måste ha dom för om två veckor sa jag stå på scenen med min bikini! Då ade hon andra pärlor som egentligen var för att värma fast dom men såg likadana ut, dock 200:- dyrare, med då sa jag att hon fick skca med dom men vi sklle dela på mellanskillnaden.
 
kl.07 var jag iaf på gymmet och körde 1h morgon cardin och även några set mage. Eftersom jag ine hade några pärlor så hade jag lite inre stress hemma och fick inte så mkt gjort. Lagade lite mat, solade, kopplade av i sängen framför youtube klipp på fitnesstävlgar och fick lite inspiration. Träningen på kvällen :)


Nu onsdag till söndag har jag fått order om att fylla på extra ett mål om dagen och dessutom få unna mig en burgare på lördag. alltså imorgon!! :) weeiii
 
Så istället för ett kcal intag på 944 så ligger jag 1426 kcal, plus minus en massa sallad på både tidigare och nu med det gör ingen större skillnad i kcal. Jag känner en tydlig skillnad på min energi, som en ny människa, men formen är densamma :) 2dagar, 3 dagar åter och en burgare på det! nöjd tjej!

Frukost

Lunch
Mellis

Middag

Kvällsmål/efterrätt 




 
 

» Matförgiftad

Igår vaknade jag strax innan klockan ringde vid 5.30 alldeles kallsvettig och illamående. I förrgår hade jag låtit den färdigkokta broccolin stå ute hela dagen som jag käkade på kvällen, vilket visade sig inte var så bra. För det var just det som tillslut kom upp igår morse. Jag kände mig mycket bättre efteråt, men fortfarande rörig i magen och svag, så jag hoppade morgon cardion och sov ända till 9, välbehövligt!

Kl. 11 var jag hos min coach Micke Genberg för fettmätning och en lite lättare massage av ryggen för jag mådde fortfarande inte 100%
Jag fick väldigt goda nyheter att min form ser otroligt bra ut och skulle vi göra en väsketömning så skulle jag vara tävlingsklar. Så för att inte kroppen ska sluta arbeta och lägga sig på svält så får jag ett påfyllningsmål varje dag i 5 dagar, ons-sön och på lördag får jag äta burgare!! 😍 så till varje middag efter träning får jag äta kyckling, ris och bea! 
Det behöver jag för det har varit väldigt tungt och känner mig väldigt orkeslös både i vardagen och på träningen, så ska bli väldigt gott och fylla på med lite extra energi. 

Kämpigt att öppna gymmet med 1h cardio, heltidsjobb, underskott och stänga gymmet med styrketräning och posering, men nu har jag 5 dagar att fylla upp med lite energi. 

Mellis innan gymmet o provade den nya kvargen 👌

På kvällen blev det ett bröstpass men fortfarande låg och längtade hem till middagen. 


Mums!! 😍

» Några av bilderna från söndagens plåtning

Jag hade verkligen super kul på fotograferingen i söndags och fått några av fotona skickade till mig. Jätte kul och se resultatet och det är knappt att jag kan tro att det är jag på bilderna ☺️🙈

Den här är en av mina favoriter! 





Denna gillar jag starkt! 







» Plåtning med Lennart & Peter

I söndags hade jag en jätte rolig dag! Jag åkte till Bromma och träffade upp fotograferna Lennart Sundberg och Peter Fransson och makeupartisten Josephine Polly Lindstedt för plåtning :)
 
Först stylade Josefin mig, både smink och hår. Kändes väldigt bra att få sitta och bli ompysslad, väldigt avstressande som jag behövde. Därefter värmde jag upp lite lätt och vi disskuterade vad för typ av foton vi skulle göra. Jag hade inte träffat någon av dem, men kände mig direkt bekväm med dom och vi blev ett riktigt bra team och tog många snygga foton! Var så himla kul! vill göra det igen! :) vi tog bara ett litet kort break mellan plåtningarna så jag fick i mig min lunch annars var det full rulle :)
 
Här kommer några bilder från plåtningen och jag väntar in många fler, så kul och se! :)
 
 
 
Behinde the scenes ;)
 
 
 
 
 

» Påfyllnadsdagen inför plåtning

Lördags fick jag lova att fylla på med ris utav Micke!! :) jag skulle nämligen göra en plåtning på söndagen så fick fylla ut räk-kroppen lite 😜
Morgoncardio som vanligt sen fixade jag med min bikini i stort sett hela dagen och njöt av maten jag fick fylla upp med. 
 
Lunch blev torsk med massa ris :) fick koka 4dl ris som jag delade upp på tre. Lite mer till lunch o middag o lite mindre till mellis.

Tog en pause i mitt blingade och slappade lite i sängen framför junior & veteran SM. Riktigt duktiga var dom!! Imponerande. En tjej som jag ska tävla mot vann faktiskt sin klass 🙈😅

Mellisen ris banan o kanel, såå gott!! O nocco till det såklart! 
 
Sen var det dags för att pumpa ett snabbt pass axlar och därefter väntades middagen 😍


Massa ris, kyckling och bea!! 😍 om det var gott? 😋

» Djupgående massage av Micke Genberg

Då var min lediga helg förbi, går så himla fort men jag har också fått mycket gjort! 
 
I fredags var jag hos Micke Genberg för tredje fettmätningen och det är stor skillnad varje gång, jätte kul! Något som var mindre kul var behandlingen. Djupgående massage av hela benen, fy fan säger jag bara 🙈😅
 
Resten av dagen handlade jag, preppade matlådor, blingade på min bikini. Tog en vilodag från träningen, endast morgon cardion gjord. 
 
Färg o mönster får ni se 3.oktober på SM :) 
 

» Tuff vecka

Denna veckan har varit riktigt kämpig och min kropp och huvudet har skrikigt efter ledigt och nu har jag äntligen min efterlängtade lediga helg. Jag har varit väldigt låg och inte mkt energi, droppar ca 2kg i veckan och det är mycket. Jag tycker att jag skött mitt jobb på bästa sätt, men självklart så har det varit väldigt tufft att försöka vara på topp. Träningarna har gått till o från. Ryggpasset i veckan gick väldigt bra, medan benpasset igår körde jag igen på 50min och var helt slut! Körde inte tungt utan bara kontakt. 

Nocco efter maten är ett måste, min efterrätt, mättar lite extra och jag får lite extra energi. 



Strike a pose;)




Poseringstränade även sent en kväll :)

» Sy tävlingsbikini

I lördags var det 4 veckor kvar till SM och formen känns riktigt bra. Även energin är kvar till viss del, men det är mycket att stå i. Har även tagit på mig att sy och blinga min egna bikini, förra gången lät jag Emma sy den och jag blingade den, vilket tig längre tid än vad jag trodde och nu ska jag även sy den! Gahh stress. I söndags var jag ledig och fick sovmorgon till 9 för sats öppnade inte förrän 10 och det spöregnade ute. Morgoncardio och även styrketräning, sen gick jag inte ut mer den dagen. Gjorde matlådor för arbetsveckan och sydde på min bikini. 


Nu är det torsk, potatis, broccoli,sparris och äggvita som gäller :)
2dl äggvita på det så blir det en perfekt omelett/äggröra

Efterrätt, blåbär, vaniljcasein pudding och stekta äpplen i kanel 

» Farmers walk i värmen i Dallas


» Ryggbygge med Rosanna på ...Destination Dallas TX


» Reklaminspelning med Zfill från Zimmer

I lördags kl.08 var jag hos Zanna på Beauty profession sweden på Tegnérgatan för att vara med på en reklaminspelning för Zfill. Det var riktigt kul och spännande. Först riggades det upp ljus och kameror, sen fick Zanna göra sin inspelning och därefter var det dags för mig att prata inför kameran. Det blev några omtagningar, men gick väldigt bra för att vara första gången :) 
Sen var det dags för behandling, Zanna behandlade mig med Zfill från Zimmer i läpparna och kinderna och Zfill refresh i pannan samtidigt som vi spelade in.

Jag blev verkligen super nöjd med resultatet och nu har ni som anger "Jenny fitness" i rabattrutan när ni bokar  får 50% rabatt på behandlingarna. Super deal!











» Andra fettmätningen med Micke Genberg

Igår kl.07.00 mötte jag upp Micke Genberg för fettmätning på sats Odenplan. Vi hade en mätning förra torsdagen och då mosade vi även mina vader och rumpan så dom var ömma i flera dagar efter, fruktansvärt smärta, men oj vilken skillnad det gör! Mätningen var märkbar skillnad och det går precis som det ska, vilket är jätte kul! Micke ska vara min coach och det känns väldigt bra att ha han vid min sida in i mål. Imorgon är det bara 4v kvar, känns väldigt nära och det känns även i kropp o knopp. Energin är inte 100% och kroppen känns svag o frusen, men det hör till. 
Efter fettmätningen körde jag 1h på bandet 4% lutning i 6,5 speed samtidigt som jag såg på min serie "orange is the new black" 
Därefter körde jag axlar i ca 40 min, samtalade även med en tjej som följer mig på instagram och även Peter "bicepsmannen" som ska köra veteran SM, det gav mig lite extra energi :) 
Kl.11 var det dags att börja jobba till 20.00, lång dag! 



» Ian Gaines bootcamp at ...Destination Dallas TX

Spyan i halsen med endorfin rus i kroppen ;)
 
 
 

» Backattack med Helene Alhson på ...Destination Dallas TX

Video klipp från när jag och Helene Ahlson köttade rygg på ...Destination Dallas TX
Saknar, gymmet och den goa stämningen!
 
 
 
 
 

» Jetlaggad

Tillbaka till verkligheten och tiden går så fort. Har varit hemma i snart två veckor och började jobba redan dagen efter jag kom hem från Dallas resan. Jag trodde jag skulle klara mig fint från jetlaggad, men jäklar vad trött jag var dom första dagarna, tog nästan en hel vecka för att vara helt på banan igen. Vi åkte kl.12 från hotellet i Dallas och landade vid 12-tiden på torsdagen i Stockholm. Redan på fredagen jobbade jag 9.50-19 och självklart så hade jag ställt mitt alarm för att göra min dagliga morgoncardio. Jag var så trött och hade ingen vidare koll på klockan men tillslut inser jag att jag har bråttom och inte hinner 1h på bandet utan fick ge mig ut på en löprunda på 30 min istället haha. Två dagar senare gjorde jag ännu en miss men då råkade jag till och med stänga av larmet och sov ända till 9.50!! Jag var helt förvirrad när jag vaknade och tog en stund innan allt kopplade. Som tur så öppnade jag inte butiken utan började kl.11. tyvärr så hann jag inte min morgoncardio den dagen, men jag behövde förmodligen den sömnen. 

Bortsett från att jag varit väldigt trött så hittade jag snabbt tillbska till rutinerna, vilket jag trivs bra med. Motivationen till träningen efter Destination Dallas träningsresan var starkare än någonsin, så träningen har gått riktigt bra!