» baby, I coming home!

I går kväll fick jag reda på från Marianne att vi skulle börja någon gång i dag mellan 11-12. Jag räknade givetvis med att jag skulle börja kl. 11, men efter att jag hade kommit ur duschen fick jag ett meddelande från Marianne att vi börjar 12. Senare när jag nästan var klar för att åka ringde hon och sa att varorna inte hade kommit så vi blev lediga idag och kör igång i morgon. Ursäkta mitt starka ordval, men jag verkligen HATAR ändrade planer! HATAR! jaha... vad ska jag göra nu då?? klockan var strax innan halv 11, så jag gick in och lade mig hos Henrik för att planera min dag och somnade.
När Henrik sedan åkte för att jobba kväll, ryckte jag upp mig och bestämde mig för att gå in till centrum till en pysselbutik. Jag hade tänkt att jag skulle göra några fina julkort :) Jag var länge inne i butiken och det fanns hur mycket som helst, jag blev helt förvirrad :) Hur ska julkorten se ut? måste veta någorlunda vad jag behöver köpa, annars blir det alldeles för dyrt.
Fick ett nytt meddelande utav Marianne om att vi får ledigt hela helgen och sätter igång på måndag istället. Så i morgon åker jag hem och hälsar på. så i morgon får jag träffa min älskling, Bellan!!!!!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo