» Annandag jul, lek i skogen o pizza

Annandag jul lyckades jag o Carina med pappa på ett träningspass. Vi åkte till hans jobbs gym och körde rygg, så nu har pappa tjuvstartat hans träningsår 2016 😃💪




Efter lunchen åkte vi till Therese och åkte ut till skogen o körde fyrhjuling o fikade :) såå kul!! 





När vi kom hem var vi både frusna och hungriga, så vi köpte oss pizza :) 




» Juldagen hos mamma

Juldagen startade jag och mamma med en morgon promenad runt ringleden i blås och hagel, var inte någon mysig promenad direkt :) men frukosten smakade riktigt gott! 

På eftermiddagen kom Therese o Kalle med barnen, så hade vi julafton nr.2 :) jätte mysigt! 
















När Therese med familjen åkte hem på kvällen, myste jag o mamma ner i soffan med choklad o vin. Mamma kollade på sällskapsresan och jag skrev kost- och tränings scheman. 





» Julafton

Sent kvällen innan julafton tog jag tåget till Skövde, där pappa hämtade upp mig. 

Bläddrade igenom Bodymagazine och fick syn på mig i ett uppslag om ägg 😜
Vid 23 tiden var vi hemma hos pappa så jag fick lite käk, kollade lite på bingo, men gick o lade oss innan det var slut. 

Julaftonsmorgon har jag och Carina som en liten tradition att träna, lite julfys innan allt julmys 🎅🏼😃💪

Julafton firade vi hemma hos min syster Therese med både hennes, våran familj men också hennes sambos Kalles familj. Blev super mysigt och massa god mat. 

Kanske lite för många kockar i köket


Barnen hade tydligen varit snälla så tomten kom o delade ut julklappar 









» Julbord med TFFBB på Kastellet Vaxholm

I lördags vaknade jag hyfsat tidigt och tog en skön promenad och sen myste ner med en tallrik gröt. Sen fick jag lite brådis, hoppade in i duschen och gjorde  iordning mig. Jag skulle möta upp tjejerna i teamet på T-centralen och sen skulle vi åka till kastellet i Vaxholm och käka julbord. Stressade som vanligt och när jag sitter på tunnelbanan på väg in till T-centralen så ser jag att jag har tagit fel på tiden, jag var en timme för tidig. Så klockan 11.30 satt jag på T-centralen och gjorde några tidsfördriv på mobilen tills dom andra kom :) haha blir lite trött på mig själv i mitt ständigt stressande, måste skärpa mig med det!




Julbordet var fantastiskt gott och det var super mysigt och fint där! Kanske något högljudd så svårt att höra vad vi sa till varandra, speciellt jag då som har dålig hörsel haha 
Vi hade super trevligt och vi alla åt oss mätta o belåtna, till och med jag tog det hyfsat lugnt och inte vräkte i mig 😃💪







Detta var vår sista team träff med Team Forever fit by Better Bodies, men många bor i Sthlm och vi kommer styra upp lite träning och käk framöver. 

Efter julbordet splittrades vi men jag och Helene drog till SATS Odenplan och körde ett pass axlar och mage, vi var där i nästan 3 timmar, galet, men kul! 😃💪






» DS kostrådgivarutbildning

Denna veckan har varit lite utöver det vanliga, jag har nämligen suttit vid skolbänken som jag inte gjort på 10år! Sjukt vad tiden går snabbt 😅 nu får tiden sakta ner lite tack! 😜

Jo som sagt så har jag gått en utbildning inom kostrådgivning på DS school. Det har varit väldigt intensivt, men riktigt kul och lärorikt! Tur att man redan hade lite kunskap innan för det var mycket att ta in. 
Läraren Alireza Zamini var riktigt bra, han var välanmälbildad inom området men hade även svar på andra frågor utanför ämnet. Mycket pedagogisk och fick allas uppmärksamhet, både rolig och seriös.

Läraren Alireza Zamini


Måndag och tisdags tyckte jag att det var skönt att ventilera hjärnan med träning efter skolan för sen plugga resten av kvällen. 



Onsdag och torsdag var det däremot plugg från morgon till kväll. Mysigt att sitta och plugga på kvällen, käka lite proteinbars i sängen med böckerna i knät 😃👍



Fredag morgon skrev jag provet och det gick jätte bra! Jag får absolut godkänt om inte full pott 😉📝
http://dstrademark.se/


» Äntligen egenträning och då åker man på förkylning

Äntligen har jag kommit igång med min egna träning! Endorfinerna pumpar och fick bra kontakt direkt och härlig träningsvärk :) 


dock åkte jag självklart på en förkylning i mitten av veckan, när jag även hade mina två lediga dagar onsdag och torsdag. Hade bara en liten snorig nos så körde lite lugnare kontakt pass på torsdagen, fick bli biceps och baksida axlar :) 


Jag bestämde mig även i veckan att jag skulle hoppa på en utbildning om kostrådgivning och fick hem boken tidigare så jag kunde läsa igenom bok innan kursstart. Jätte intressant och ska bli jätte kul! Både för att bredda mina egna kunskaper men också bli licensierad kostrådgivare och kunna arbeta inom det. Hade även Bella hemma ons och torsdag så vi hade mysiga dagar med sköna promenader. 

Bus på Gärdet

 

» Dagen D för Felicia på Luciapokalen

Lördag kl.06 ringde Felicias matklocka och jag vaknade pigg då också pga av nerverna ☺️🙈
Kl.08 öppnade frukosten så då mötte jag upp Felicias familj där nere och käkade en god stadig frukost. 


Efter frukosten blev jag trött och kröp ner i sängen igen hos Felicia. Vid 10-tiden då felicia skulle lägga sina sista lager färg passade jag och Felicias syster Ewelina o köra ett axelpass på Sats. Riktigt bra pass blev det! 

Dagen kändes lång och nerverna kröp fram mer o mer. Vid 16-tiden gick vi in till mässan och lade oss backstage. Sen var det dags för att ladda på ordentligt och pumpa 😃💪
Felicias obligatoriska chokladboll :) 



Astrid bjöd på bakverk backstage 



Felicia var otroligt fin på scenen o tog sig till en 4.e placering men som jag tycker borde varit ett silver! 


Melissa (2.an) & Felicia


Kvällen firade vi med Italiensk middag 







» Vila och ladda för Felicias del inför Luciapokalen

Fredag tidigt på morgonen tog vi tåget ner till Göteborg och tog in på Hotell Onyxen som låg mittemot Svendks mässan, nära och bra. 
Fredagen och lördag dag var vi på hotellet då Felicia inte skulle tävla förrän lördag 17.30. Så det var vila och ladda med kolhydrater som gällde. Jag smet iväg en timme och körde ett pass på Sats som låg i närheten, pyttelitet dock.







Senare på fredagkvällen kom även Felicias familj och låg på samma hotell som oss, så på kvällen käkade vi Thai (inte Felicia såklart) och såg på Idol. 

Beställde Thai mat






» Spraytan hos Salong Gamla Unik

I torsdags innan jobbet åkte jag till salong gamla unik i gamla stan och fick mig en fin bränna :) perfekt med spraytan, snabbt brun utan några konstigheter. Kommer definitivt göra det oftare. 


Efter jobbet körde jag igenom ett snabbt  men bra ryggpass innan jag gick hem till mig där Felicia redan hade kommit. Jag skulle raka hennes rygg inför tävling, men också smidigare att hon sov hos mig för tidigt på fredagsmorgonen skulle vi ta tåget till Götet. Innan vi gick o lade oss så bakade jag även snickerskladdkaka som vi skulle ha med oss till efter tävlingen o gotta oss med :) 






» Jobb med Swedish fitness på Stockholmsmässan

Avslutade lördagsnatten med en nocco och startade söndagmorgonen med en nocco 😜 

kl.08 hade vi, Swedish fitness möte på scandic hotell vid Stockholmsmässan och vi fick tillgång till frukostbuffén. Älskar hotellfrukost så jag lastade på massa gott och några var förvånade att jag fick i mig allt, men själv skulle jag lätt kunna äta mer. 


Efter mötet gick vi ner till mässan och började jobba. Jag tyckte det var jätte kul, träffade på mycket träningsfolk som ville snacka och även kända fitness profiler som Nathalia Melo-Wilson och Ashley Kaltwasser som också jobbade för Better Bodies/Swedish fitness. 

Nathalia Melo-Wilson
Ashley & Rabi
Jag, Hanne & Jim

Vinnaren av nästa nummer som omslagsmodell presenterades även under dagen då vi alla fick kliva upp på scenen. Tyvärr vann inte jag, men tack till alla er som röstade! Värdiga vinnarna blev Rebecca och Monir! 

Linus & Marcus som också var med i Body tävlingen. Här med även min teamie Helena. 

Jag fick också presentera Team Forever Fit By Better Bodies tillsammans med Helene och övriga teamiesarna. Lite små nervigt var det att få micken i handen och säga några korta ord om året med TFFBB har varit :) 





» Sponsrad Noccofest

När Anki hade tävlat klart sprang jag och slängde i mig lite lunch innan jag sprang till Better Bodies montern och jobbade för Swedish Fitness. Jag hade väldigt roligt och blev både förvånad och väldigt glad över när folk kom fram o pratade, tog kort och berätta vilken inspiration jag var för dom. För mig känns det lite overkligt, men ger mig såå mycket energi och motivation! 

Leo hakade upp lite bars som vi bjöd på, riktigt goda! 

När mässan var slut åkte jag hem och bytte om till fest. Jag var bjuden på Nocco festen, när jag kom fick jag lov att hugga in det libanesiska buffé bordet, jätte gott! 

Roligt nog så var festen sponsrad med karamellkungen, vodka och Ben & Jerry glass haha bra kombo på en fest med fitnessfolk 😂 det kom ut servitriser med brickor och delade ut B&J under kvällen. 

Här kör vi nocco+vodka











» Coachade Ankis debut på Luciapokalen 2015

Vilken helg! Lördag kl.7.30 mötte jag upp min adept och hennes team Fitnessullis på Stockholmsmässan. Där efter intog vi en plats backstage och hon fick göra sig redo för spraytan. Klockan 10 var det dags för bodyfitness att inta scenen i längdklass ordning. Innan dess laddade vi med massa riskakor, nutella och mums-mums 😋
Jag sminkade även Annki och hon blev så fin och på scenen strålade hon som en stjärna! Hon var så vacker och duktig med posering och utstrålning. Jag var såå stolt och blev väldigt berörd ☺️🙈

Före & efter bilder på min adept Anki, så stolt! 


Viktigt med vila




Dom obligatoriska sitter klockrent.

Innan scenen fick hon även shot jäger haha 😝
Team Fitnessullis
Redo för scenen


Jag sprang som en skållad råtta för att hitta bästa platsen
Vi tog oss till final!!! Slutade dock på en 5.e plats som jag inte var helt rättvist tyvärr.