» Toppendag!

Igår var även Claes ledig, så vi hade en toppen dag! Frukost på sängen, mycket bus och lek på Gärdet för Bella och Claes del, jag tittade på eftersom jag inte får aktivera mig nu när jag är sjuk. Vi åt en super god middag, rotfrukter och soja steaks med en rödbetsröra. Vi avslutade kvällen med att Claes spelade på sin bas och jag gottade mig med godis :)
image description
image description
image description
image description
image description

» Intelligenta barn blir vegitarianer

Ur Illustrerad vetenskap:

Ju intelligentare ett barn är, desto större är sannolikheten för att det blir vegetarian som vuxen. Slutsatsen drar brittiska forskare vid University of Southampton efter att ha studerat 8179 personers livsstil. Alla personer fick sin intelligenskvot mätt som tioåringar och blev nu ombedda att berätta om sina kostvanor. Sammanlagt 365 deltagare berättade att de var vegetarianer, och dessa deltagare hade en markant högre intelligenskvot som tioåringar. Den nya upptäckten kan bidra till att förklara varför intelligenta, välutbildade människor ofta är friskare, vilket flera undersökningar påvisat. Vegetarianer drabbas mer sällan av för högt blodtryck, för högt kolesterolvärde och hjärtkärlsjukdomar.
http://illvet.se/manniskan/psykologi-beteende/intelligenta-barn-blir-vegetarianer

» Belladonna ska vara hos mig i två veckor:)

Igår kom jag och min Belladonna hem till Stockholm, hon ska vara här hos mig i två veckor då jag ändå inte ska jobba under den tiden. Då får jag passa på att umgås med min älskade bästa vän! Nu myser vi i sängen:)


» Rolig kund

Rolig kund jag hade idag!
Han provade en kavaj, den bestämde han sig för att köpa. Sedan provade han även ett par byxor som han snabbt bytt och kom ut och sa att han även skulle ha dom, men att dom behövdes lägga ut. Då sa jag att han fick gå in och sätta på sig dom så jag kunde måtta hur mycket. Då tvekade han och ville inte längre ha dom. Sen kom han lite närmare mig och sa tyst.
-Jag är lite knäpp, jag kan inte ta order sa han med ett leende.
Då tog jag han på axeln pekade mot provrummet och sa:
-Gå nu in och sätt på dig byxorna.
Vi skrattade båda två=)
han gick in och satte på sig dom och han köpte även dom.
På väg hem från jobbet idag åkte jag en station för långt, det händer visst mig lite då och då. Så nu har jag även varit i Blåsut, jag gick därifrån hem till Skärmabrink, så jag fick en skön kvällspromenad.

» Hamilton, en scen från Nexus fightingcenter! :)

Först var jag på bodypump och körde ett bra pass, därefter gick jag till stretch hörnan och mjukade upp kroppen. Fick ett bra tips utav Amir som tidigare jobbat på NK som nu jobbar som PT på sats, han visade mig dom hårda plast cylindrarna som finns vid strechen att man kan rulla sig på dom och mjuka upp musklerna, ex. låren och ryggen. Det gör ont, känns som man krossar musklerna, men det är ett tecken på att msklerna är stela och behövs mjukas upp!
När jag hade duschat och fixat mig lite snabbt, gick jag till Kunghallen och åt en god chevré sallade med bulgur, granatapple och valnötter m.m.
Senare kom Claes och vi gick o såg Hamilton, den var ruskigt bra!!! Det var även riktigt roligt att se att det var en scen från Nexus fightingcenter där jag tränar Muay Thai :)
Se Hamilton!!! Grymt bra!!! Mikael Persbrandt var ju såklart klockren som huvudperson, grym och het!!! :)

» Middag hos Calle & Louise

Igår efter jobbet mötte Claes upp mig så gick vi först och satte oss på ett fik, mysigt! Sedan var vi inbjudna på middag hemma hos Claes vänner Calle och Louise. Vi hade det super trevligt och blev bjudna på riktig gourmé middag med fint upplägg, imponerande. Tråkigt nog så fotade jag inte den goda förrätten som var en kronärtskocks soppa. Efter middagen spelade vi frågesports spel parvis, jag och Claes blev totalt överkörda;)

 


» Vem var min paparazzi?!

Den märkligaste händelsen som har inträffat mig hände igår! Jag står bakom kassan och hjälper en kille med hans flickvän och mamma. Ovetande står det en kille bakom mig vid våra skyltdockor med en systemkamera och väntar in att jag ska vända mig om. Tjejen ser detta men hon trodde att jag kände honom och därför sa hon inget. När jag vänder mig om får jag se en systemkamera riktad mot mig och jag blev väldigt förvånad och försöker inte komma med i bild när han fotar. Han springer sedan snabbt därifrån och jag vänder mig om till kunderna chockade - va fan var det där? Då berättade tjejen att han har stått där en stund och hon trodde att jag kände honom. Väldigt märklig situation!!!
Mellan dom här dockorna på fotot stod han.


» Pizza på Vapiano

Nu har Jonas flyttat hit till Stockholm, min vän Lottas pojkvän alltså:) han ska plugga här och Lotta med deras katt blir kvar i huset hemma i Fridene (Tidaholm) Jonas ska bo hos Alex som också jobbar på NK. I fredags träffades vi, jag, Claes, Lotta, Jonas och Alex på vapiano och käkade pizza:) väldigt trevlig och gott!

 

 


» bakis?! Ne, men sliten!

Idag har jag varit sååååå trött och sliten! Det känns som att jag har varit lite små bakis, konstigt, för jag drack ingen alkohol igår och jag vara hemma vid 01. Dock tror jag att det var från träningen att jag var så trött i kroppen och stressade iväg till NK Award. Då jag inte fick koppla av, äta ordentligt och heller inte inte mina 8 timmars skönhetssömn ;)

Dagens outfit

» NK Awards

Igår var det sista Bodycombat passet för mig på ett tag nu:( Så jag gav verkligen ALLT jag ägde och lite till, jag var verkligen helt slut. Ändå hoppa jag in i duschen och fixade iordning mig snabbt för att åka in till stan, till Berns, där det var NK Awards. Det var mingel, mat, prisutdelning och sedan var det fest! Det var skoj, men jag hade faktiskt roligare på Bodycombaten;) Där var det mer drag! Älskar BC!
Jag och Carolina
Carro
Måns Zelmerlöv uppträdde

» En bra deal!

Jag och Claes har kommit på en bra deal:) han har ont i sin rygg och vill ha massage och som betalning får jag träna sparring med honom:) igår tränade jag rygg, triceps och magen, så när jag kom hem till Claes var jag trött och behövde själv massage. Men det får man inte gratis, Claes skulle också ha;)

 

Claes målade ett sött hjärta på mig....

image description

Men det var redan någon som hade börjat måla på Claes....

 


» Klar med mitt matbord

Idag gick jag upp klockan 8 för att fixa klart mitt bord, hann inte slipa det igår. Vill ha den lantliga stilen och jag är nöjd med resultatet. Sen var det iväg o jobba kl. 11. Det var fredag den 13 idag, men än har jag inte haft otur:)


» Camilla på fikabesök

Idag har jag varit ledig från jobbet. Jag har äntligen varit o handlat färg och målat mitt matbord!! Men jäklar vad lång tid det tog! Camilla kom hem till mig vid 19-tiden och då var det tänkt att vi skulle inviga det med fika. Dock fick vi fika i sängen i stället då jag precis hann klart innan hon kom. Jag hade även planerat att träna rygg, triceps och mage i dag, men det hann jag inte:( jag han fixa klart mina blomster och ljus arrangemang iaf. Tiden bara springer i väg när man är ledig!


» Natascha Kampusch

Min fina dörrmatta som jag köpte i veckan. Visar även min fina hall med grått stengolv och till höger är det min klädgarderob med skjutdörrar, mycket fint! =) det är även spotlights i taket med dimmer.
Köpte en bok idag om Natascha Kampusch fruktansvärda fångenskap. Vilket jag tänkte börja läsa nu, så god natt!

» Hemma gjorda biffar på sojafärs

Vad blir det till middag?
Jag gjorde egna biffar på sojafärs, Aivar, lök, buljong, potatisstärkelse, sojamjölk och massa goda kryddor.
till det blev det potatis, sallad och min egna sås gjord på havregrädde, lök, grönsaksbuljong, soja, ketchup, lingonsylt, kryddor och redning. Super gott om jag får säga det själv;)

» NK Realisation

Idag startade vi våran REA för dom som har det svarta nyckelkortet. Det var tydligen kö i hela sergelgången och kön vid entré gången var ända till Norrmalmstorg! Sjukt mycket folk med andra ord!! =) Så det var bra ös idag och det var riktigt skoj, i morgon öppnar vi klockan 08 för dom som har det vita nyckelkortet och övriga får komma in efter 10. Så imorgon blir det minst lika roligt=) dock en lång och hård dag! Jag sprang iväg lite snabbt och fyndade en skjorta från Gant och en tröja från Ralph Lauren =) i morgon ska jag även köpa ett par ljusa Levis jeans som jag har lagt undan.
Vad tycks om mina fynd?

» Triceps+rygg

I måndags körde jag mitt första Muay Thai träning sen julen och jag kände att jag hade tappat lite, så Onsdagen efter jag slutat jobbet kl. 20.00 gick jag till Sats Regeringsgatan och körde triceps och rygg. Igår kändes det verkligen att jag hade tränat och idag kunde jag knapp lyfte upp mina armar över axel läge:)
Idag var det Muay Thai träning igen och jag kände mig redan återhämtad, räckte med två pass och jag var back on track ;) Vi har egentligen uppehåll med Muay Thai, bara vi som har betalat extra får träna under uppehållet. Vi är en blandad grupp med nästan bara fortsättarna och avancerade, så det är mycket hårdare och högre tempo, speciellt vid sparringen! Kul och lärorikt!! =)
Svårt att fota sin egen rygg

» tappade min mobil i toaletten!! :(

Idag på jobbet hände en jobbig, men lite rolig olycka. Jag har min mobil i bakfickan på jeansen och ska gå på toa, drar ner byxorna och plopp så åker min mobil i toalettstolen, jag vänder mig snabbt, ner med handen i toaletten för att ta upp mobilen.  Jag har hört att det har hänt andra, men inte trodde jag att det skulle hända mig, ett skämt! Nu lever min mobil sitt egna lilla liv, jobbigt, men jag hoppas att jag får ut en ny på försäkringen.

» Nyårsdagen

Idag var jag skönt nog ledig! Jag och Claes har bara myst hela dagen, han fick även ett ryck och rakade äntligen av sig skägget. Jag åkte hem till mitt och handlade lite mat och Claes åkte till repan och spelade lite bas. Middagen idag blev hemmagjorda vegburgare, super gott!! =)

» Gott slut, gott nytt!

Först var det jobb några timmar, sedan åkte jag och Claes hem till honom och fixade i ordning oss inför kvällen. Vi var bjudna på nyårs middag hemma hos Ted som också bor på Gärdet, närma och bra=) Trevlig nyår med super god mat! allt var veganskt också=) Vid 12 slaget stod vi uppe på Teds takterass och såg ut över hela staden och alla fyrverkerier.
Stiliga arbetskollegor:)
Claes plingar på sin bas medan han väntar på mig
En del av förrätten
Fina Maja och Johan
Huvudrätten
Smarriga efterrätten