» fifty shades darker

Bio mys med Lotta på en torsdag, vardags lyx 😜👍❤ vi såg Fifty shades darker. Den var faktiskt riktigt bra! Som alla säger en tjej film med mycket sexscener i haha 😃🙌» 10 weeks out


Denna veckan har varit en bra vecka!! Äntligen är motivationen här och tävlingssatsningen mot EM i maj känns kul. Även det enorma hungern har även släppt och jag känner mig till och med mätt o belåten efter måltiderna, vilket är väldigt skönt! Träningen hår som den ska och jag ser även att det börjar släppa bra nu. Magrutona har vistas sig igen 😜💪

I tisdags efter jobbet mötte jag upp Eddie som driver Recbody och Actbody. Jag skrev på avtalet om att jsg är ambasadör för dom nu, så det är nya spännande planer och idéer på gång 😃🙌» BF bikini med "snäck-mönster"

Väldigt nöjd med denna som jag nyligen gjort klart till en tjej, Lovisa som ska tävla i Bodyfitness på Better Bodies Challange 😃
» Helgmys med älsklingen

Jag njuter fortfarande av helgen som jag och Felix hade. Jag jobbade fredag 10-20 ute på sis Rebecka som ligger i Ekerö. Felix hämtade mig så åkte vi till sickla, handlade lite bio snacks och såg på bio. Kommer inte ihåg vad filmen hette men jag tyckte den var bra! Lördags hängde Felix med mig på morgon cardio, därefter handlade vi en stor härlig frukost som vi åt både lördag och söndag 😍


På dagen hade vi en skön dag hemma bara. Vi hade köpt naturgodis i fredags, så det började vi snacksa på redan under dagen, Pwo;) 


Efter ett grymt axelpass lyxade vi till med en god middag, oxfilé och rotfrukter:) sen blev det lite choklad och resten av naturgodiset.


Söndagen startade som lördagen, cardio och resten av lyxfrullen 😉 

Riktigt mys söndag med träning och god mat. Mycket energi från lördagens kaloriintag, så det blev ett starkt benpass! En toppen helg med min älskling❤


» Alla hjärtansdag

Denna veckan har jag krigat på hårt med träning, cardio och hålla mig till kostupplägget 😃💪 känns till och med bra,  nu äntligen har jag kommit in i tävlings modet! Jag kör cardio varje morgon 40-45 min på cyckel eller gång i lätt uppförsbacke, lutning 4% därefter har jag kört 20 min jogg/intervaller beroende på energi. Har också kört lite mage och stretch efter cardion. Därefter springer jag hem till min gröt! 


I måndags jobbade jag sovande jour och dagspasset på tisdagen, gillar det passet för man sparar lite resväg som är 1 1/2 timme dörr till dörr för mig. Jsg har heller inga problem att sova borta då länge tjejerna på hemmet låter mig sova :) 


När jag hade jobbat klart passet åkte jag direkt till Sats Odenplan och möttt upp Felix för ett benpass, vilket gick grymt bra! 
Körde 5rep raka mark på 120kg! 😅💪

Det var även alla hjärtansdag men vi båda är på diet så vi bestämde att vi har lite mysigare på kommande lördag istället. Vk handlade lite mat på vägen som jag skulle göra en god ceasarsallad på räkor. När vi kom hem låg det en överraskning på bordet som Felix hade fixat så fint! 😍❤ blev glatt överraskad! Älskar dig! Det var en paket med ett super fint nattlinne och runt det låg även min favorit choklad, men som jag dock får vänta tills lördag stt äta. » Lördagsmys med min älskling

Lördags tog både jag o frlix sovmorgon, jag skippade även morgon cardion för dom öppnar så sent på sats Gärdet. Istället käkade vi frukost och laddade för träning.


Jag har dock vilodagar lördag o söndag, men kör cardio så det blev cardio på löpbandet, gång+intervaller 😅💪

efter passet var vi hungriga och det var dessutom lördag, då vi gick till ett thaiställe och käkade god mat! 


När vi kom hem däckade Felix på soffan och jag kunde jobba lite på bikinis :) 


Sen lagade jag lördagsmiddagen som vi käkade innan Felix skulle åka iväg o jobba natt. Det blev hemmagjorda burgare på älgfärs och jag gjorde även en egengjord dressing och coleslaw dom blev jätte goda! 

Mitt lördagsgodis fick bli glass från Add icecream och choklad 😍👍🍨» Fredagsmys med Elyn

I fredags hade jag ett spännande möte med Recbody, eventuellt ska vi börja på ett spännande samarbete😃 berättar när jag vet mer! 

Därefter körde jag ett helt okej ryggpass, hade inte den bästa energin just då, men gjorde mitt jobb 😉 även poseringstränade i rummet med dom nya speglarna på Gymmet, riktigt bra!

När jag var klar åkte jag hem, bytte om och därefter mötte upp Elyn på Ica Fältöversten. Vi hade en mys fredag, middag, härligt tjejsnack och gottade oss med diet vänligt gott som Add Icecream 😍» Ännu en tuff period

Nyligen hade jsg ännu en tuff period med min PMDS och dessutom var mina premalex slut. Jag blir väldig låg, känner mig sjuk, ovanligt trött och det jobbigaste är att jag är väldigt lätt irriterad, frustrerad och vill bara stänga inne mig i min egna lilla bubbla. Det är inte bara min vardag och Felix som blir lidande utan även min träning. Den perioden vill jag bara träna själv, inte prats med någon, knappt hälsa. Så jag ber om ursäkt om jag verkat lite "dryg" o "nonchalerat. Jsg har krigat igenom träningspasset och stått emot tuffa frestelser, men "fuskat" lite 🙈 nu däremot känner jsg mig taggad på nytt!!

Var dessutom hos läkarn i fredags och fått ny medicin! 


» BF bikini till Lisette

Blev klar med Lisettes bikini i veckan! Hon är i grym form redan nu och jag längtar tills jag får se henne rocka scenen i denna! 😍💃 » Hårmodell för Loreals färg utbildning

I tisdags var jag på salong Tony & guys då jag skulle vara hårmodell för Loreal en andra gång. Blev jätte nöjd sist så såg väldigt mycket framemot denna gång och ljusa upp håret ytterligare. 

Dom gjorde en dark balayage och det blev skit snyggt! Näste gång vill jag ha ännu ljusare i skiftningarna 😍👍» Inspirationsvidieo med Recbody

Check it out 😜👇

Inspirations video med Recbody

» Felix födelsedag

I onsdags alltså 1 februari fyllde Felix 39år😃🎉 jag var dessutom ledig så jag gick upp i vanlig tid och gjorde min morgoncardio, därefter fixade jag hemma. Städa, tvätta, handlade och fixade inför kvällen när Felix skulle komma hem efter jobb och träning. 


Både jag och Felix är på diet och det var ju bara onsdag så det fick bli dietvänlig middag och tårta, dock behöver det inte vara tråkigt för det 😉

Jag lagade rotfrukter i ugnen, älgfärsbiffar, sås gjord på kvarg och en enkel sallad till det. 


Tårtan gjorde jag på protein pannkakor, jordnötssmör, mosad banan, kvarg, casein och sockerfri choklad 😃👍 recept kommer. 

Den blev succé 😉🎂


» Legday

Härlig ben pass jag fick till förra veckan!! Kör detta och du kommer garanterat känna att du lever 😅💪» Möte med coachen

Förra veckan hade jag möte med min coach Micke Genberg, vi möttes upp på gymmet Sthlm och körde ett riktigt nice pass axlar/biceps. 


Därefter åkte vi in till Odenplan och käkade. Snackade lite om planering inför EM, men mest lite allt möjligt då det var länge sen vi sågs. Micke är super go och är väldigt glad att jag har funnit han som min coach men också vän! Nu känner jag mig extra taggad inför EM efter vårt möte!