» Fullspäckat schema

Veckan som har gått var minst sagt fullt upp!! Poserings tränat 3 tjejer varav två som jag coachar till Luciapokalen. Dessutom tränat en kille som jag gjort under en längre tid.
Sen även hunnit med mig själv som jobbet på behandlings hemmet, träffar upp min coach och co då vi körde ett gött träningspass och avslutade med lunch.

Jag var även hårmodell för loreal färgutbildning, vilket var väldigt kul då jag ville ha en lite förändring på håret o ljusa upp det:) det var tre tjejer på mitt hår och gick över tiden då mitt hår var lite större projekt än dom två andra hårmodellerna som också var där. 6 timmar tog mitt hår och jag blev super nöjd! I februari är nästa tillfälle och då ska dom göra lite ljusare effekter i håret, blir spännande!

När jag spelade in för Recbody förra fredagen glömde jag mina lurar där, så jag fick ta mig ut till Sollentuna efter jobbet en dag och tog dessutom 3 flugor i en smäll, hämtade lurarna stannade kvar på gumse gym och tränade, då även Alexa hoppade in i passet och vi fick ett bra och trevligt ryggpass! Direkt efter gick jag till sats Sollentuna och poseringstränade med min BF tjej Tina.

Vacker soluppgång på väg till gymmet
Jag fortsätter med morgon cardio nästan varje dag för att jag ska ändå kunna äta mer utan att svälla upp 🙈
Bra pump efter ett intensivt armpass på morgonträningen efter cardion
Kan vara bästa måltiden på dagen! Frukost efter cardio med gröt!! 😃



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo