» Maginfluensa & Matförgiftad

Lördagen var planen att min syster Therese och hennes sambo Calle skulle bo på hotell hör i Sthlm och umgås med oss. Mamma skulle vara barnvakt så dom få vara barnfria o få lite egentid tillsammans. Dock får jag ett meddelande tidigt på lördagmorgonen att både Therese och lilla Joline var magsjuka och spytt hela natten. Såå tråkigt och typiskt just denna helgen som vi planerat sen lång tid tillbaka, jätte tråkigt. Det får bli en annan gång helt enkelt.

Jag och Felix fick planera om helgen och vi började med en skön höstpromenad vid Djurgården. Vi båda kände oss nästan lite bakis efter gårdagen haha vi är inte vana vid alkohol.

När vi var hemma käkade vi en stadig frukost med både gröt, granola, rostade mackor med leverpastej, gott!

Under dagen gjorde vi några ärenden på stan och innan gick vi förbi nocco gänget som var på Gärdet fältet och hade ett event där.

På stan handlade vi lite inredning till lägenheten och käkade lunch. Vi käkade lunch på grekisk kolgrill i kungshallarna, dock fruktansvärd dålig service. Inte nog med att vi fick vänta jätte länge på att ge beställningen så kunde inte servitrisen förklara vad gyros var, jag fick dessutom avslagen Cola, Felix fick inte sitt vatten. Maten smakade iaf gott, men däremot så började jag successivt bli sämre. Svullen mage, trött och illamående. När vi var hemma kände jag mig allt sämre men ville inte känna efter för mycket för jag ville ha en mysig lördag. Så vi bokad bio kl.21, då var klockan strax innan 18 så jag gick in och försökte vila bort illamåendet och tröttheten, men 30 min senare låg jag vid toan och spydde. Jag hade blivit matförgiftad av kyckling gyrosen, lite komiskt, för jag sa till Felix under promenaden att jag tyckte så synd om Therese och Joline som fått maginfluensa och jag sa att jag tar alla sjukdomar förutom maginfluensa.

Söndag morgonen vaknade jag tidigt och pigg som en lärka. Lyckades dock inte få med mig Felix på ännu en morgonpromenad, men jag fick en härlig höstpromenad.

Eftersom Therese och Calle hade betalat hotellet så åkte jag och Felix in till hotellet. Jag låtsades vara therese och berättade att jag vart matförgiftad och därför vi inte hade checkat in och sov där, men frågade om vi ändå fick utnyttja hotellfrukosten. Så tack Therese och Calle för frukosten! :) jag fick i mig enhel del då min mage var helt tom efter gårdagen och dessutom morgonpromenad. Älskar hotellfrukost!

Jag fortsatte med en ordentlig shoppingrunda till lägenheten och Felix åkte hem o städade. När jag kom hem lagade jag långkok, köttgryta som jag hade tänkt bjuda Therese o Calle till lunch innan dom skulle ha åkte hem.
När den var klar åkte i o körde ett benpass, dock var jag fortfarande både svullen och rörig i magen. Trots det så fick jag till ett bra pass, dock trode jag att jag skulle spy, vilket jag gjorde på vägen hem. Ingen ordentlig blaja med uppstötning och något litet kom upp på gatan haha usch.

Kände mig piggare och vi bjöd hem Jossan på höstgrytan som jsg gjorde under dagen. Jätte mysigt och trevligt, var så länge sedan vi tre umgicks. Vi brukade ha söndagar som vårt mys, så nu får det bli lite oftare igen!

Barnsliga Jenny uttnyttjade även att det se halloween, med bordsdekoration 😃🎃




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo