» Fit'n Clean

Fit ’n Clean är en spännande produkt för alla som vill att nytvättade kläder ska vara rena och fräscha på riktigt.

doftmolekylerna i våra plagg är inte vattenlösliga. När vi tvättar med vanligt tvättmedel så kapslas de gamla dofterna bara in, de försvinner inte. När plagget sedan värms upp av vår kropp ”brister” kapslarna och den gamla doften kommer tillbaka. Konsekvensen blir att kläderna känns ofräscha och äckliga, även om de är nyinköpta och/eller nytvättade. Tills nu.
Fit ’n Clean tvättar lika rent som andra flytande tvättmedel, men har en världsunik egenskap som de andra saknar: den eliminerar nämligen lukterna i ditt plagg. På riktigt.

Fit ’n Clean är en logisk produktserie med fokus på målgruppen aktiva personer. Produkten används idag av alltifrån vardagsmotionärer, elitidrottare, jägare och idrottslag till brandmän och lantbrukare. Fit ’n Clean eliminerar nämligen alla typer av oönskade lukter.

Fit ’n Clean har en snygg design och ett smidigt format – perfekt som ett komplement till ditt vanliga tvättmedel. Flaskan innehåller 500 ml flytande tvättmedel, vilket räcker till 10 tvättar med full maskin.

http://fitnclean.eu




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo