» Matförgiftad

Igår vaknade jag strax innan klockan ringde vid 5.30 alldeles kallsvettig och illamående. I förrgår hade jag låtit den färdigkokta broccolin stå ute hela dagen som jag käkade på kvällen, vilket visade sig inte var så bra. För det var just det som tillslut kom upp igår morse. Jag kände mig mycket bättre efteråt, men fortfarande rörig i magen och svag, så jag hoppade morgon cardion och sov ända till 9, välbehövligt!

Kl. 11 var jag hos min coach Micke Genberg för fettmätning och en lite lättare massage av ryggen för jag mådde fortfarande inte 100%
Jag fick väldigt goda nyheter att min form ser otroligt bra ut och skulle vi göra en väsketömning så skulle jag vara tävlingsklar. Så för att inte kroppen ska sluta arbeta och lägga sig på svält så får jag ett påfyllningsmål varje dag i 5 dagar, ons-sön och på lördag får jag äta burgare!! 😍 så till varje middag efter träning får jag äta kyckling, ris och bea! 
Det behöver jag för det har varit väldigt tungt och känner mig väldigt orkeslös både i vardagen och på träningen, så ska bli väldigt gott och fylla på med lite extra energi. 

Kämpigt att öppna gymmet med 1h cardio, heltidsjobb, underskott och stänga gymmet med styrketräning och posering, men nu har jag 5 dagar att fylla upp med lite energi. 

Mellis innan gymmet o provade den nya kvargen 👌

På kvällen blev det ett bröstpass men fortfarande låg och längtade hem till middagen. 


Mums!! 😍



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo