» Leveransen på pärlorna är försenade, panik!

Ja var även ledig går och min plan var att jag skulle fått mina pälor i böran på veckan för att sitta hela onsdag och torsdag, så jag kunde blinga klart min bikini. Dock kom det ingen pst så jag ringde til företaget och då sa hon at hon höll på att packa min beställning men att dom vktigaste pärlorna var slut. då fick jag lite panik och sa att jag måste ha dom för om två veckor sa jag stå på scenen med min bikini! Då ade hon andra pärlor som egentligen var för att värma fast dom men såg likadana ut, dock 200:- dyrare, med då sa jag att hon fick skca med dom men vi sklle dela på mellanskillnaden.
 
kl.07 var jag iaf på gymmet och körde 1h morgon cardin och även några set mage. Eftersom jag ine hade några pärlor så hade jag lite inre stress hemma och fick inte så mkt gjort. Lagade lite mat, solade, kopplade av i sängen framför youtube klipp på fitnesstävlgar och fick lite inspiration. Träningen på kvällen :)


Nu onsdag till söndag har jag fått order om att fylla på extra ett mål om dagen och dessutom få unna mig en burgare på lördag. alltså imorgon!! :) weeiii
 
Så istället för ett kcal intag på 944 så ligger jag 1426 kcal, plus minus en massa sallad på både tidigare och nu med det gör ingen större skillnad i kcal. Jag känner en tydlig skillnad på min energi, som en ny människa, men formen är densamma :) 2dagar, 3 dagar åter och en burgare på det! nöjd tjej!

Frukost

Lunch
Mellis

Middag

Kvällsmål/efterrätt 




 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo