» Invigning av Mall of Scandinavium och fotboll

Pappa och Carina bodde på en båt i Skeppsholmen över helgen, så på lördagmorgonen promenerade jag till Nybrokajen och mötte upp dom. Vi gick sedan vidare runt Djurgården och jag hade bokat bord på Djurgårdsbrunn för brunch. Det var lite ruggit ute och vi var hungriga, så det var skönt att komma in i värmen och äta oss mätta, blev till och med lite för mycket. Det var väldigt mysigt där inne men måste erkänna att jag har ätit ett bättre utbud på brunch, men sällskapet är svårslaget 😉 så det vara toppen! 






Vi åt mycket och stod oss hela dagen, men så som vi har gått så var det inga problem att bränna bort det. Vi gick verkligen över allt! Förutom när vi åkte till Solna för att kika på invigningen av nya gallerian, Mall IF Scandinavium, då tog vi faktiskt tunnelbanan. 
Det var galet stort och väldigt mycket folk! Vi kikade runt och avslutade med en öl på O'Learys, pappa var väldigt nöjd över sin stora öl ☺️




Kvällen avslutade vi med burgare och fotboll, Sverige-Darmark på söder. 



Vi promenerade självklart dit från centralen och även hem igen, jätte skönt och jag fortsatte promenaden hem till Gärdet. Kanon kväll då vi hade turen att få ett bord med möjlighet att se matchen. 


Kourtney
16 November, 2015 - 09:13 / BLOGG: http://www.betterwords.blogg.se

Vad kul! Måste besköka den snart!
Din pappa e lite lika Gösta Ekman hihi ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo