» Gick från gymmet med ett stort leende på läpparna

Idag har jag haft en super härlig ledig dag, ingen stress! :) gick upp vid 9 och tog en långpromenad med Bella runt hela Djurgården som tar ca. 2h. Käkade lite lunch och bara myste i några timmar :) plockat iordning bland kläder och lådor i lugn o ro, städat, lagat några matlådor. Sedan gjorde jag mig min goda mellis "kanelbullar" (lagt upp receptet tidigare, gå in på länken recept)  och laddade för kommande benpass. Vilket blev ett grymt bra pass!! Gick från gymmet med ett stort leende på läpparna :) 
Dagens benpass:
100st böj
100st mark
100st utfall på varje ben i smitmaskinen 
100st hips trust i smitmaskinen
Avslutade med 1/2h posering som kändes riktigt bra! 
Hem o käka torsk, potatis och sparris som vanlig ordning. Efterrätt blev casein glass. 


Mellis fika "kanelbullar" 

Efterrätt, casein glass


Felicia
06 November, 2014 - 00:48

Hej!
Jag är en 21 årig tjej som tränar på gym och börjar få lite resultat efter allt slit. Jag tänkte höra med dig hur man ska träna för att få mer definerande muskler? Ska man göra fler reps med en lägre vikt eller ska man ha tung vikt och göra färre? Och hur många set skulle du rekomendera att göra? :) Grym inspiration!
JÄTTE tacksam för svar! / Felicia

Svar: Hej Felicia! Kul att du kör på och ser resultat!
För att få definerade muskler så handlar det om kosten, dvs att gå ner i fett procent men då ska det också finnas muskler där under ;) Jag älskar att köra tungt för att utmana min styrka och bli starkare, men jag tycker att det bästa är att variera sin träning och därmed även köra hög repsträning då du tränar uthållighet/mjölksyra men också volymen till musklerna. Så min rekomendation är att köra på det du trivs bäst med eftersom du får resultat och kanske kolla närmare på din kost, men också testa att variera tungset med 8-10 rep och långsamma 12-15 rep. Kör hårt och lycka till! :)
Jenny Söderström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo