» Bodpod & naglar

Igår vaknade jag innan klockan ringde kl.8 så jag gjorde i ordning min BCAA och la mig o myste i sängen till Nyhetsmorgon, sen gick jag upp o duscha o packade dagens väska med träningskläder, poserimgskläder och matlådor. Strax efter 10 var jag på Scandinavium nutrition på Götgatan och gjorde en bodpod, vilket blev riktigt roligt resultat! Visade att jag gått ner i vikt i fett men inte så mkt i muskler :) jämförde mot den jag gjorde sist för 18v sedan då jag hade 60,7kg 17,9% fat 82,1% lean. 

Från gårdagen 
18v sedan 

Därefter åkte jag direkt till NK och fixade mina naglar så jag blir extra fin på lördag ;) blev super nöjd! 


Tiden gick över min tidsplan lite, så sprang ner till personalmatsalen på NK (jag jobbar på NK) värmde min torsk o broccoli och käkade upp den innan jag drog vidare till Sats st eriksplan där Elyn var. Vi körde ett "tömningspass" och sen lite posering i våra bikinis :) 

Därefter åkte jag in till stan igen, käkade min äggvita, torsk o broccoli på tbanan in sen handlade jag lite laddnings mat och smycken inför helgen :) 

Sista to do var att åka till Emma Melin så hon fick sy fast fästerna. Sen var jag helt slut i kroppen och jag dog i sängen när jag kom hem. 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo