» Höstmys

Ja nu börjar det bli dags att ta på sig handskar och halsduk....myyyys=)
Jag säger det igen.... Hösten=Myyyyyyys!!! jag tycker att hösten och våren är dom bästa årstiderna! Då kan man leva sin vardag på rutin, utan dåligt samvete eller att vara tråkig, för det gör alla då. Det klart att hösten är lite mysigare om man har någon som värmer en i rusket, men också goda middagskvällar, rödvin, levande ljus, filtar, snyggare kläder, regelbunden träning. That´s life!! =)
Nu har jag även börjat gå till och från jobbet, iaf då jag börjar 11. Jätte härligt, ingen stress till tunnelbanan utan avkopplande med musik, motion, frisk luft och dagsljus. Det tar 30 min i raskt takt, men då blir jag svettig så det blir på hemvägen. Till jobbet tar det 40 min, men då har jag även gympa dojjor och idag hade jag även ombyte.
Efter jobbet åkte jag till Odenplan och tränade eget. Trodde inte att det skulle vara så mycket folk där en lördag kväll som det var.
Nu ligger jag o myser i soffan, men min lilla choklad skål tog just slut:( Jag älskar choklad och har fått en dålig ovana att alltid köpa en liten mörk chokladbit eller naturgodis efter maten. Jag blir alltid sugen efter maten, men också tror jag att jag behöver det för att inte hamna i matkoma. Denna veckan har jag bytt ut chokladen mot frukt och det har gått jätte bra. Ekonomiskt och nyttigt;) Bra Jenny! Keep going!
Saknar min lilla mallpadda i höst myset!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo