» OJ vår/sommar kollektion

Måndag:
Jobbade och direkt efter jobbet sprang jag till Muay Thai träningen som ligger i Slussen. Fick lov att springa ifrån 10 min tidigare från träningen eftersom den slutar 19.20 och jag skulle på möte med jobbet på Östermalm kl.19.
Jag springer in i duschen och snabbt till OJ showroom där vi hade möte ang. vår/sommar kollektionen. Det bjöds på mat och vin, och även lite choklad=) Alltid lika trevligt och kul att se den kommande kollektionen. Jag dissade en tröja som jag tyckte såg ut som en klänning. Jag blev sugen på att prova den och det visade sig att den passade mig bra, så jag fick med mig den hem=)
Dom andra gick även vidare till Richie och fortsatte festen där, men jag hade min man som precis kommit hem från 25 dagars turné som väntade på mig där hemma. weeeiii.
Vad tycks? Herr tröja blev till en snygg oversize tröja/klänning och kavla upp ärmarna så tycker jag att det blev snyggt=)
Jocke och Danne
Jocke hittade något att prova också. Han sa först att han skulle köra hängsle byxorna utan något under, men han fegade ur;)
¨
Stefan och Jim



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo